Inchideti gura copiilor!

Inchideti gura copiilor! | Autor: capcaunul

Link direct la acest mesaj

Incredibil dar adevarat!
Gradinita nr 4 din Berceni. Un parinte a filmat cu camera ascunsa discutia lui cu educatoarea care ii povestea intre altele ca le pune scotch peste gura copiilor neastamparati. Inclusiv propriului ei copil de la aceeasi grupa!!! Si i-a aratat senina si scotchul de pe masa!!!
Imagini date la stirile ProTV. In fata imaginilor nu mai pot spune decat: No comment.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ei i ar trebui mult scotch pus peste gura!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

nu se poateeeee....

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

O fi vreo "trecuta" din alta generatie!Sau voi a-ti uitat cum e sa stai pe coji de nuca la colt? Sau cu mainile sus toata ora?Pai astfel de practici de "disciplinare" ni s-au aplicat si noua. Nu inteleg de ce sunteti asa socati. Noul "val" educational este impotriva acestor fel de practici. Totusi se pare ca vechile metode mai au inca muuulti adepti din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io pe coji de nuca nu am stat niciodata si ceea ce s-a intamplat mi se pare un abuz de neiertat. Sper ca o vor da afara cat mai repede si ca nu va mai avea NICIODATA dreptul de a profesa.

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Eu nu as merge asa departe cu sanctiunile. Pai un astfel de om are niste conceptii despre educatie, conceptii care i-au fost "inoculate", probabil de copil. Nimeni nu a zis ca nu poate invata si altceva. Eu cred ca vreo 15% din salar pe vreo 3-6 luni, ar invata-o ca educatie se poate face si altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Exista multe alte metode de a stapani un copil "neastamparat". Si daca "i-a fost inoculata inca de copil" o astfel de metoda, un 15 % din salariu...nu schimba caracterul unui om. Parerea mea!

Mi-e groaza cand ma gandesc ca si baietelul meu va merge in curand la gardi. Doamne-ajuta!

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

"Romania - mereu surprinzatoare!" Si cate astfel de bestii or mai exista in preajma micutilor nostri...pe care ii lasam in "siguranta: la gradinita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

concediere, sanctionare...?? daca aici s-ar gasi dovezi despre asa ceva ar intra la molestare, violenta fizica sau cum s-o mai chema si va asigur ca nici un judecator nu ar avea curaj sa ii dea ceva cu suspendare.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Persis spune:

In tarile civilizate si in care educatia este bine si cum trebuie aplicata, nu s-ar adimte asa ceva. Vrem?? sa intram in UE?? Pai in tarile langa care vrem noi sa fim asa ceva se pedepseste aspru, se lasa cu decadere din meserie, etc, etc. Si sigur ca asta nu e singurul exemplu, dar cine striga in gura mare despre cate nedreptati se fac copiilor?? Cu "educatia" care se face acum in gradinite, scoli si mai ales cu mostenirea pe care le-o dam copiilor din familie, cu astea intram in Europa!!! Vai noua, ce va fii de noi cu cei care ne vor conduce in viitor si care cresc acum pregatiti de astfel de pedagogi???!!!
Inchideti gura copiilor, ca vom vedea noi mai tarziu, ce am semanat vom culege!!!!
Sanatate, Persis

Mergi la inceput