Inchideti gura copiilor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu-mi vine sa cred....si cand ma gandesc ca trebuie sa imi duc copilul la gradinita...
Cum adica 15 % din salariu? Trebuie data afara din invatamant si am terminat povestea. Altfel nu vom scapa niciodata de comunisti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

nu sunt jurist, dar cred ca un astfel de comportament cade sub incidenta legii penale. orice forma de abuz asupra copiilor se pedepseste conform legii.
unele reactiile de pe forum insa m-au revoltat cu mult mai mult decat atitudinea acestei "educatoare". daca o mama poate sa considere acceptabil un astfel de comportament, nici nu e de mirare ca mai exista inca educatoare care pun scotch pe gura copiilor, sau ii pedepsesc fizic, sau ii agreseaza verbal. schimbarea ar trebui sa vina in primul rand de la parinti, care sa nu accepte astfel de lucruri si sa ia atitudine impotriva lor. atata timp cat comportamente de genul asta vor fi tolerate, "ca doar si noi am stat pe coji de nuci, am fost batuti la palma cu rigla, etc", nu ma mira astfel de stiri.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Asa e, Vrabiuta, insa cei putini, care indraznesc sa ceara normalitatea sunt omorati cu pietre in tara asta de 2 bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oh, Doamne !

Bietii copilasi... sper si eu sa se ia masuri.
Nu pot sa concep ca cineva se poate purta asa cu niste micuti, oricat de neatsamparati ar fi.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sincer cred ca e un caz clar de molestare si in afara de faptul ca nu ar tb sa mai aiba in veci tangenta cu copii vreo cativa ani de inchisoare ar fi super bine veniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Unde sint cei care au dat cu pietre cind am dat sa explic de ce nu m-as intoarce in RO?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si care ar fi tangenta cu cei care au dat cu pietre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mai degraba ar fi cu situatia invatamintului din Romania.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Presupunand ca pentru formarea si pregatirea respectivei educatoare statul a cheltuit ceva, am facut afirmatiile de mai sus. Oricum femeia si-a pus cenusa in cap, si a demisionat. Nu inteleg de ce va turati asa. M-am suparat f. tare cand am vazut ce "jigniti" s-au simtit unii de ce am spus. Pai dragilor daca ASTA E MENTALITATEA IN TARA ASTA! Degeaba ne ascundem dupa deget,vai cum s-a intamplat, vai ce dezastru,... ASA SE INTAMPLA IN MULTE LOCURI! Ca asta s-a aflat, ghinionul ei. Sunt CONVINSA ca nu e un caz izolat. Eu cred ca de vina e societatea. Pai i s-a spus femeii ca nu are voie sa faca asta? (Am inteles ca era suplinitoarea, parca necalificata!?)Este o campanie NATIONALA despre ce patesc cei care abuzeaza fizic sau psihic copii??? Eu cred ca muuuulti parinti ar trebui sa mearga atunci la INCHISOARE!Cate cazuri de maltratare nu se vad la stiri! Violenta vine din FAMILIE, din pacate!

Mergi la inceput