Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminitacl spune:

andrei a ramas pe ora de vara si la 8 a adormit,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara LUMINITA.Si Diana acum adoarme,e ora ei obisnuita(acum ar fi ora 22 dupa ora veche)
JANINA nu mai zici nimic?
URSULINA acum ai PC si taci?
Unde sunteti bre ca imediat ma convoaca iar mosneagul la si dispar
Am uitat sa va zic ca pe maine mi-am luat liber,ca dupaamiaza am o treaba

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminitacl spune:

cand zic si eu ca am timp de vorba , trebuie sa renunt .mi-am adus aminte ca am de facut ceva urgent.poate intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica nici eu nu stiu inca unde il vom pune bradutul dar abia astept sa il fac...daca ar fi dupa mine l-as face in momentul asta dar Mitica zice ca is nebuna. Anul trecut mi-am cumparat bradut de ala artificial si podoabe numai intr-o culoare
Luminita buna seara

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ali, nu se loveste, dar ajunge cu picioarele la usa de la baie (in spatele ei) si se buseste de ea daca o dau tare. Dar numai asa ii place daca e prea incet incepe si da din picioare
Am vazut leagan de lemn la practiker parca. Dar eu zic ca e mai bun asa de plastic.

Ana, daaaaa.. tare.. tare .. Silviu sa ma tina de maini si nu alta sa nu o mai dau Sunt cam slabi de inger barbatii astia

Am pus poze pe webshots, si filme pe photobucket, cu daria pe leagan, si inca ceva ... aci Sa imi spuneti cum se vad, ca mie mi se pare ca se vad cam naspa pe asta. Nu stiu unde sa mai pun. Pe youtube? sau sa imi fac alte conturi pe drop? oooff

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

DEEA le-am vazut Eu zic sa iti faci alt cont pe drop ca se vad parca mai clar.
DIANA n-a adormit nici vorba, asa ca am adus-o iar in camera de zi si tocmai a hatzit telefonul RDS,din cauza ei nu se mai aude clar de 2 zile,de cand a tras iar de el tare odata.Acu baraie a naiba

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sara buna si de la noi!!!
Angelos !!!!
Maraki ma bucur ca ati fost singurei. cat despre , nu stiu ce sa zic, mai bine vb. cu dr. sa fii sigura.
Denisa am vazut pozele, super fotoliul, si pe aici am vazut asa ceva.
Anymony am vazut-o si pe ioana, ce mare e!!! Avem cuburi la fel, am vazut-o cu cutia in mana.
Moni iar nu am ajuns sa vad filmuletele cu Diana, maine dim. cu siguranta le vad.
Felicitari pt. dintisori!!! mai sa fie, dar cum nu i-ai vazut?
Iarina bravo pt. reusita. cat despre Mos Craciun, nu stiu ce sa-i iau, vine si ziua lui imediat, mai mergem si in It. asa ca...va avea multe cadouri de la noi. Bradul...deja visez la el: unul mare, frumos, tot in rosu, dar nu stim cum il vom ancora, sa nu-l traga bebe pe el.
Deea ma bucur ca-i place la Dariuta in leagan si inca tare-tare .
astery ma bucur ca mai scri si tu si ne dai vesti despre frumosul buzoian. Lasa-l sa pice, ca nu se face crater.

Noi am fost azi pe acasa, cu impachetari, in vizita la nasicul mic...ce scump si frumos e...,dar atat de usor...are 3050 gr. va creste el, nico problema.
Marco face tot mai multi pasi singurel, am vazut ca merge mai bine daca e incaltat si pe gresie, decat pe covor, si-si tine mainile intinse in fata, probabil ca sa-si tina echilibrul mai bine.
canta: aaaaaaa, vorbeste si ridica tonul daca nu e ascultat, in toate felurile, doar tata nu vrea sa zica. Si-a dat drumul la vorbit foarte bine in ultimele zile. daca i se ia ceva urla de mama focului si nu inceteaza pana nu ii dau inapoi.
Cam atat de spre noi, merg sa tragem o tura de joaca cu el.
si noapte buna. pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Giova- bravo pt progresele lui Marco- eu vi le spun maine ca acum nu pot srie mult, atzi ghicit sunt cam anchilozata de degete si o glezna
Ali-si eu astept Craciunu, va fi ca greu si pt noi unde pune pomu, dar eu cred ca o sa il blchez sau o sa o invat sa nu traga de globuri, oricum la poale puen globuri din paltic, noi l-am avut ep albastru si argintiu anul trecut da rcred ca o sa pun pt emma niste rosu ca e moarta dupa culoarea asta.
Moni- deci Diana ramane sora Emmei dc o urmeaza cu inca 4 dintzi-pupicei!
Am fost la 7 agazine ca sa ii gasesc incaltzari pt picor lat cu pernutza si din 5 perechi 2 is buen, niste papucei de sarbatori f. faini, care au scai duap glezan, deci e cam greu sa si scoata si niste adidasi cu alb si rosu care i-am luat de al sectorul baietzi, care au siret si scai pe deasupra, deci sunt inca buni, marimea 19-20.
Maraki-eu zic ca treb scosi bebeii si iarna afra chiar dc is -20c, numai vantul sa nu bata sa ne zboare de pe strada. eu abia astept sa ii vad reactzia al zapada
MArch, Maraki, Deea,Luminitza si restul
- va pupa si o noapte buna!
Are o pereche de ghete bune pt decembrie-ianuarie si pereche de cizme super faine din Anglia de la matusa-sa care nu cred ca ii vin, deci cand vin la noi pe 5 ianuarie treb sa ii explic ce sa ii aduca, si cum sa ceara la vanzatoare.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Deea am vazut si eu filmuletele in primul are degetelul in gurita? La mutre parca e Iarina. Si in ultimul e facut la 3 luni? Asa leagan am vazut si eu ...deci e bun ...am sa ii cumpar si eu ca am si unde sa il pun chiar daca v-a face Mitca putin ca trenul dar la fata lui ii permite
Giova bradut rosu? la noi o sa fie auriu si lui Marcolino cel plimbaret.Noapte buna.

Denisa sa te faci bine si -ici si la Emma.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

GIOVA pai cum sa ii vad,ca nu te poti apropia de ea sa o atingi cu ceva, ca imediat zbiara Mai ales la guritza nu te lasa sa umbli! Ca sa nu mai zic ca de trei zile incerc sa ii tai unghiile si nu reusesc Am incercat si cu fortza si sa vezi balamuc Iar de filme,stai linistita,ca acum ai altele pe cap cu mutarea si incurand cu drumurile.Ai vreme dupa aia!

Merg sa vad ce se poate hali acum vreo ora ma mancat oua umplute aduse de mami,iar inainte cartofi prajiti cu salata verde ..... dar mai incape inca

Mergi la inceput