Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deea Si lui Tibi ii place in leagan dar taaaaaaaaaaare nene. A ramas ta-su traznit ieri cand a vazut cat de tare il dau pe Tibi in leagan. Era alb la fata, iar Tibi radea in hohote.
Ali Nu vorbi de Craciun. Io imi fac planuri din ianuarie!!! Nu stiu exact ce o sa-i cumpar, dar....vreau si d-aia...si d-aia...si d-aia.Of! De abia astept sa fac pomul. Aaaaaa si nu uita ca trebuie sa luam si sanie!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI pai cam 2-3 ani ar fi bine,nu? Intre mine si frate-meu sunt 5 ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasebe pai eu tot ma gandesc si nu imi pot da seama cam ce as putea sa ii cumpar(adica mosul)ca mi-ar placea cam multe dar nu stiu ce sa aleg . Si mie imi place foarte mult Craciunul mai ales sa fac bradutul abia astept sa vad reactia Iarinei cand v-a vedea multe luminite pe acolo.
Monica e super ok 2-3 ani si eu ma gandesc sa mai fac dar sa vedem cand ori acum mai repede inainte sa implineasca Iarina 2 ani sau mai incolo...vedem noi .

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Diana are inca trei sau patru dinti iesiti sus! Ghitza a observat acum,dar era maraita rau,abia am putut sa ma uit,mai mult intr-o parte,dar sunt iesti destul de tare.Ma uit eu dimineazta si fac numaratoarea corecta! Deci ... bine ca am trecut la bibe

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bravooooo Diaaaaa !!!!! bine ca ai scapat ... Mama ce chin era pe tine Monica sa ii mai fi dat tzitzi, acuma sa fi vazut tu ce muscturi iti tragea.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Eu nu m-am gandit la cadouri inca,dar as vrea neaparat niste cuburi sau ceva tip lego mai mari (mie mi-a placut f, mult sa construiesc)! Si o hinta,dar asta sper sa o iau cat mai rapid,cand merg prima oara in Selgros. Si ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Ali am citit demult stire aia si comentariul meu e: RAU E SA FI PROST! ("CA PROSTUL DACA NU-I FUDUL, PARCA NU E PROST DESTUL")

Mergi la inceput

Apropo de Craciun eu deja ma gandesc la pom,unde naiba sa il pun sa n-aiba Diana acces,ca eu la un an jumate mi l-am tras in cap dupa cum mi-au zis ai mei
Are pe cine semana fiica-mea, ca si eu ma dadeam non stop peste cap in curte pe iarba (pana la 4 ani jumate am stat la casa).Si chiar si cand eram mare, la bloc, ma urcam pe sifonier si saream pe podea pe perne si il mai faceam si pe frate-meu sa se ia dupa mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminitacl spune:

buna seara , mamicilor

Mergi la inceput