Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo este sculat de la 12 ora noua si nici acum nu doarme..nu stiu ce sa-i mai fac....o fi deocheat ? Am vazut ca-i curge si nasul,i-am bagat un paracetamol si picaturi in nas, azi cand am iesit cu el 5 min. pt. Dixi, era un vant si nasol afara....cred ca alta solutie nu am decat sa ies 5 min. cu catelul in timp ce doarme bebu, vine noiembrie si nu pot sa il scôt afara pe frigul ala mai ales ca aici ploua in fiecare zi Ce situatie naspa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Maraki, Teo este acum partenera lui Huidu la Cronica Carcotasilor! Da naspa ca toata lumea compara!
Deea, misto cu leaganul! cred ca-i iau si eu unul Ioanei ca si asa nu prea avem fun in casa!
Super naspa treaba asta cu ora, este deabia 7 si ioana maraie de somn, pai in conditiile astea maine suntem in picioare la 6.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

A reusit sa se ridice singurica de pe spate pe o parte si de pe o parte direct in fundic

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bravo Iarina! Si bravo Daria!

Diana s-a trezit pe la 18 si deja e iar KO.Au fost la noi fratele lui mami cu sotia si mami evident,ea e inca aici.Inainte a fost frate-meu,asa ca Diana si-a facut de cap
Acum sta in tzarc ,in patru labe si ... se uita printre picioare mami zice ca asta inseamna ca mai cere un fratzior
Sa vedem daca reusim sa o culcam,dar e plina de energie,chit ca se tot freaca la ochi de somn,nu sta locului o clipa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Mai fetelor si eu vreau sa ii cumpar la Iarina leagan de ala dar numai din plastic am vazut...si al vostru e din plastic?
Deea am vazut poza cu leaganul e Daria ce tare ii place.Nu are cum sa se loveasca in el?

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Anymony am vazut-o pe Ioana ce dragalasa e...
Monica si Iarina mea era rupta de oboseala cu nu a prea vrut sa doarma azi si asa ca pe la 7 a adormit si nu s-a miscat deloc...iti dai seama ce obosita a fost ca de regula intr-o ora deja masurase tot patutul. Pai si daca mai vrea Dia un fratior nu pupa?

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Mai voi ati patzit sa va dea bebeii suzetele in gura? Ca mie mi-a bagat-o alaltaieri seara si acum imi zicea Ghitza ca si lui i-a mai dat-o
ALI pai as cam vrea sa pupe un fratzior,dar mai incolo oleaca ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Mai fetelor voi v-ati gandit deja la ce le v-a aduce MOS CRACIUN bebeilor vostrii? Ca eu sunt in pana de idei. Tot gandesc si tot degeaba ca nu stiu ce sa ii cumpar...adica sa ii aduca mosul.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni prin zona? Iar aveti program?????????

Monica, cam cat timp vrei sa fie diferenta intre Dia si celelalt bebe?

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Hai sa am laud si eu cu progresele lingvistice deci intai raspunde la comenzile "da-mi" si "na /tzine/poftim" ,apoi face din mana "pa-pa" cand ii cer,face pfrrrr din buze (adica se partzaie cand i-o cer si mai nou sare de mama focului in sus cand zic "hopa-hopa" (sare ea si cand nu-i zic ,evident) .In schimb nu scoate limba la cerere,dar nici n-am prea apucat sa stau demonstrativ cu limba scoasa .Mai incercam. Aaaa si stie ce inseamna "nuuuuu",doar ca ma cam ignora

Mergi la inceput