Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 20
LunaNoua spune:
Ali, daa... era acolo in photobucket. L-am pus mai demult de proba, si am si uitat de el Azi am vrut sa imi fac cont pe photobucket.. si dau user nou... luna noua.. si era ocupat. Mare mirare, cine mi-o fi luat contul Si bag si parola.. si surprize... contul era al meu de fapt, dar uitasem de el
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
szaboali spune:
Monica stai linistita ca eu unghiile Iarinei nici in somn nu pot sa ma ating de ele ca se misca si dupa ce reusesc sa le mai tau cat de cat adica vai de capul lor unghiute sa vezi ce repede ii si cresc si toate sunt colturi si asa ca tre sa stau mai tot timpul cu forfecuta pe faza.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Deea ce tare faza
ali
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Mai fetelor , s-a trezit fata mea pe la 10 fara foame si are chef de povesti si rasete in hohote, s-a tot chinuit tat-so sa ii dea laptic si tot il scuipa poate merge sa faca dush. Dar tipa atat de tare ca or sa creada vecinii ca o maltratam. Oricum sper sa ii vina somnul repede...offf ora asta schimbata.
Mai sunteti careva prin zona crepusculara?
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
DENISA cand afli rezultatul de la medic? Maine? Deci s-ar parea ca ala dinti o ajungem di urma pe EMMA ,ca la kg nici o sansa
DEEA I-am aratat-o pe Daria si lui mami,sa vada ce freza si ochi albastri are I-a placut, dar nu cred ca a fost extrem de incantata ca are o bebelina freza mai faina ca nepoata-sa (ca nimeni nu-i ca Diana evident ) In schimb Diana s-a repezit iute sa "discute" iar cu Daria
ALI deci mai exista o fitzoasa cu unghiile! Nici eu nu prea pot in somn,intai ca n-am chef sa o trezesc si apoi cum o bazai,cum isi trage manutza prin somn
Mai e careva pe aici?
Mie mi-e soooomn ,cred ca mai un pic si trec la nani!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
szaboali spune:
Monica eu mai sunt...dar tu cu ce ii tai unghiutele? ca eu cu forfecuta mica,cu unghiera mi-e frica sa nu o pishc
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
ALI acum ma uitam chiar la filmul cu Iarina si sticla cu lapte ... e o figura cum isi ridica buza de sus cu sticla Da ce sticloi urias,cat bea odata? Ca eu tot cu bibe de 130 ml si never nu-l bea pe tot odata,mai ia o pauza si eventual dupa aia baga restul ...(oare pe cine seamana ... ca si eu fac la fel)
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
Am o forfecutza pentru bebei de la Chicco,dar si cu aia mi-e frica sa n-o zgarii,la cat se misca
szaboali spune:
acum am fost in camera si a luat-o Mitica pe Iarina cu el in pat si el a adormit si ea inca se tot intoarce pe burta , pe spate si cine stie in ce pozitii mai sta...defapt mi-e rusine sa va spun in ce pozitii sta fata mea
Vad ca acuma seara numai bag
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
ALI decat sa razi singura,mai bine filmeaz-o s-o vedem si noi
Eu am plecat la nani