Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 21
szaboali spune:
Monica pai de regula ii fac cate 150 ml.laptic si apoi daca mai vrea ii mai fac(60 ml.)...am si eu sticluta mica dar nu pot sa o agit bine si asa ca sticluta aia e de 250 ml. si o agit pana ma satur.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Monica as si filma-o dar eu nu am camera numai aparat foto si e naspa ca tre sa aprind becul si daca vede aparatul nu mai face nimic si se uita la mine si se hlizeste , macar daca ar scoate si sunet aparatul sa auziti ce tipa .Noapte buna.
Am ramas singurica
Nu mai e nimeni in zona?
ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Buna fetelor...am intrat si eu sa semnez condica in seara asta
V-am citit pe sarite ca ati scris mult cat am lipsit...(ieri si azi)
luminitacl bine ai venit printre noi, si eu sunt mai noua dar fetele sunt super de treaba si o sa te distrezi aici. in legatura cu premergatorul, eu am pus-o si pe fica-mea in el (ea nu a umblat in 4 labe) si l-am pus si pe fiu-meu in premergator de la 7 luni. Acum merge cu el f f f repede. Daca umbla pe vrafuri lasa-l mai jos cu o pozitie sa il fortezi sa calce pe toata talpa(pe mine m-a invatzat un medic) in acest fel isi face si muschi la picioare pt ca trebuie sa se ridice ca sa umble..
Cosmi1975 ti-am vazut printzesa si e foarte frumoasa Si ai drepate...a venit vacantza...macar o saptamana sa nu facem teme caci cateodata imi vine sa ma urc pe pereti cu materiile astea "destepte" de clasa a 3-a
Fetelor voi nu ati avut weekend de ati scris atata??
Monica, ai grija cu sa nu ramai ...ca ...ciuciu italieni
[b]Giova ai mancat cu mainile la restaurant? Noi acolo unde am fost cu mainile am mancat ca nu iti da furculitze, numai cutzite...
[b]Spor la lucru pt saptamana viitoare celor ce frecventeaza munca
Pupici la toata lumea
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
silvi_2005 spune:
ca am ramas singurica, Jean a plecat la Bucuresti dupa viza.
Mai e cineva prin zona?
Am citit cava dar nu ma pot concentra, o sa citesc maine sa vad ce s-a mai intamplat.Am retinut doar ca iarina baga usturoi la greu si am vazut cu ce viteza mananca razvanel de mamicuta Cristina.Am ramas masca, pai Alain nu mananca in 40 de minute cat a mancat el intr-un minut jumate cat era filmuletul
szaboali spune:
Silvi eu sunt in zonaaa... lasa ca o sa pape si Alain de toate ai sa vezi.Voi plecati toti? sau numai Jean si apoi mai incolo tu si Alain.
Bianca si voua.
ali
IARINA la 8 luni
silvi_2005 spune:
Ali, deocamdata va merge Jean, noi mai stam o vreme pana se adapteaza cat de cat Jean si se orienteaza in zona....Nu cred ca merge inainte de sarbatori, sa vedem.... Cu Alain e ceva ciudat, gusta tot ce mancam noi, ia cateva inghitituri si gata...nu mai vrea, nu stiu de ce.Oricum zilele astea chiar nu mai am nervi de cruciade cu mancatul, ii dau ce vrea el, sa guste cat vrea, papica, iaurt, branzica si in rest lapte si gata.
LunaNoua spune:
Fica-mea nu se mai da jos din leagan Iaca ce ora e .. si ea sta inca in leagan si se hlizeste la noi, si rade in hohote ori de cate ori ne uitam spre ea. Ii pica ochii in gura...atipeste, ii cade capul si se trezeste si cand vede unde e o apuca rasul
Mi-am facut un nou cont de drop. Mai bine asa.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
silvi_2005 spune:
Deea, super simpatica faza.Cred ca e ceva inedit pentru ea de aceea o atrage as de mult.
Mai nou Alain e incantat de jocul de-a datul, imi tot da obiecte sa strigam si sa i le dau inapoi....face faza asta cam 5 minuteDupa ce mi-l da strig bravooo si striga si el si rade
Biancas spune:
Silvi...eu nu gasesc nici un razvanel sa pape repede pe aici...chiar sunt curioasa ca prietena mea spunea ca Dani mananca super bine si daca ar fi mancat si al ei asha bine ca Dani...(Dani papa amiaza din 2 feluri de mancare in maxim 10-15 minute si 240 ml lapte in max 5 minute
LunaNoua ti-am vazut printesa in "leagan"..ce se distreaza ea...La inceput nu stiam despre ce leagan vorbiti, ma gandeam ca le-ai cumparat leagan dinala electronic ca sunt cam mari copii nostrii de asha ceva...La noi la "leagan" i se spune Hinta, si la chestiile alea din parcurile de copii de la mare de ex tot hinti li se spune...
Szaboali Iarinei pt ridicatul in fundic...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
maraki spune:
Deea ce as vrea si eu sa pot pune un leagan in casa Din pacate daca ar fi sa dau gauri in tocul usii, m-ar pune propietara sa platesc intreg tocul La astia daca bati niste cuie in perete trebuie sa dai banii pt. toata zugraveala
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki