COPILUL MEU S-A FACUT INGERAS
Raspunsuri - Pagina 5
danielac spune:
Rodica stiu ce inseamna, din pacate, ceea ce ai patit tu!
aceeleasi probleme ca la tine, numai ca eu nu am stiu nimic din timpul sarcinii, totul era bine la ecografe, fetita mea a avut alta malformatie grava la inima si a trait 3 luni si cateva zile!
Dumnezeu sa te intareasca!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
arleena spune:
deabia vad tastele de lacrimi.....nu pot sa-mi inchipui prin ce ai trecut...dupa ce am citit m-am dus sa-mi vad ingerasul meu cum doarme..iti doresc sa ti se indeplineasca visul de a deveni mamica cat mai curand.
kasemada spune:
Imi pare nespus de rau, cu cat inaintam in lecura, cu atat imi era mai greu sa deslusesc cuvintele din cauza lacrimilor.
Tot ceea ce noua oamenilor ni se intampla, este gandit de Sus. Este ceva ce mintea noastra nu poate percepe, dar nu iti pierde speranta si credinta.
rodicadan spune:
quote:
Originally posted by danielac
Rodica stiu ce inseamna, din pacate, ceea ce ai patit tu!
aceeleasi probleme ca la tine, numai ca eu nu am stiu nimic din timpul sarcinii, totul era bine la ecografe, fetita mea a avut alta malformatie grava la inima si a trait 3 luni si cateva zile!
Dumnezeu sa te intareasca!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
Denise spune:
cuvintele sunt uneori atat de goale pentru a exprima ceea ce simtim, ce vrem sa spunem....
cu ochii in lacrimi, ma rog la Dumnezeu sa va trimita un alt ingeras, care sa va umple viata. Iar cel din Ceruri, un sufletel neprihait, sa va vegheze de acolo...
Sincere condoleante!
Oana MC spune:
Dumnezeu sa va dea puterea sa puteti trece peste aceasta mare si prea grea incercare. ma doare sufletul citind povestea voastra....
Oana si Matei (25 februarie 2004)
dideip spune:
Doamne prin ce ati putut sa treceti.Eu am 28 de ani si sunt pentru prima oara insarcinata si incerc pe cat pot sa ma feresc de toate bolile sa ii fie bine lui bebe cand il/o voi naste. Ce poate face o raceala , nici acum nu imi vine sa cred.Sunt alaturi de voi si va doresc multa putere de a merge mai departe.
lavinia345 spune:
Am varsat si eu o lacrima pentru sufletul nevinovat al fetitzei voastre.Pacat!Va doresc multa tarie si putere sa o luati de la capat,cu o noua sarcina si sa aveti parte numai de impliniri.Sincere condoleantze!
Lavinia
Natalia
karina1976 spune:
cu lacrimi in ochi, acum dupa ce am citit povestea ta, ma alatur celor de aici, rugandu-ma pentru ingerasul tau, si pentru voi, pentru a va da Dumnezeu puterea de a trece peste aceste clipe grele.
gandeste-te ca de acolo de sus, iubirea ta mica va va veghea mereu.
karina1976
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"