COPILUL MEU S-A FACUT INGERAS
Raspunsuri - Pagina 4
madau spune:
Rodica, sa va dea D-zeu tarie sa treceti peste aceasta pierdere, si sa aveti curaj s-o luati de la capat cu increderea ca va fi bine!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
romana spune:
Rodica draga nu te lasa invinsa de soarta. Ai sa vezi ca urmatorul copil va fi cel mai frumos copil din lume, va fi perfect si va compensa durerea de acum.
Ai grija de tine si vei reusi.
Romana, Cristian - 3 ani si 4 luni, Alin - 2 ani si 4 luni si Maria - 1 an si 1 luna
lilib72 spune:
Doamne cata durere...
Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea puterea de a merge mai departe.
inni spune:
Ingerasul din ceruri iti va trimite un ingeras pe pamant care-ti va fi alaturi toata viata. Ai credinta ca asa se va intampla.
Nici nu stiu ce sa-ti spun mai mult. Nu prea imi gasesc cuvintele.
FII OPTIMISTA SI NU TE DA BATUTA.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
laviniaN spune:
Este inpotriva firii omenesti ca o mama sa-si ingroape copilul...nu cred ca exista cuvinte care sa aline aceasta durere,dar trebuie sa aveti incredere in Dumnezeu si in ingerasul vostru ca veti trece cu bine peste aceasta suferinta.
LAVINIA.
alba spune:
sunt tare trista si va doresc din inima multa putere sa mergeti mai departe
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Marutz spune:
Draga Rodica,
Ai un ingeras frumos care te vegheaza zi si noapte!
Tu esti in continuare o mamica, acest drept nu ti-l va lua nimeni niciodata. Raluca-Alexandra este fetita voastra ingeras mereu fericita si niciodata singura. Intotdeauna va avea grija de voi de acolo de sus, din Rai si va va trimite pe fratiorii sau surioarele ei dragi.
Multumesc pentru povestea scrisa, este o alinare pentru multe femei care trec prin asa durere. Esti o mamica extraordinara si fetita ta cred ca iti zambeste si e mandra de tine!
Cu drag,
Mara