COPILUL MEU S-A FACUT INGERAS
Raspunsuri - Pagina 3
hair spune:
Rodica, am pierdut cel mai scumpic baietel din lume la numai 2 luni si jumatate, zilele in care am avut fericirea sa-l am cu mine nu se vor sterge niciodata din inima si minte. desi la inceput durerea este imensa, totala, Dumnezeu si puiutul meu mi-au dat puteri si nu am cazut in depresie si merg mai departe. Am ajuns sa nu-mi mai amintesc decat clipele frumoase petrecute impreuna, vorbesc in fiecare zi cu el, ii simt efectiv mangaierea nepamanteana.
nu mai caut raspunsuri la intrebari legate de posibilitatile medicale, de greselile care s-au facut, si din partea mea ca am ascultat de doctori care nu puteau simti nevoile lui, dar credeam ca au experienta pe sute de cazuri... in fine, raspunsul trebuie cautat la Dumnezeu, si nu-l aflam decat daca observam schimbarile din noi prin contactul cu acesti ingerasi. Eu pot spune ca acum sunt intr-un fel mai optimista ca inainte, pare incredibil, insa stiu ca trebuie sa ma schimb si sa apreciez ce am pentru ca intr-o bina zi sa-mi intalnesc ingerasul. Si il simt cum el ma mangaie pe mine si-mi da ganduri bune.
eu mai am 2 copii, si cel mic, de 5 ani, este f. vesel in ultimul timp, cand l-am intrebat de ce, mi-a spus ca fratiorul lui din ceruri ii da bucurie, crede-ma ca asta nu l-am invatat eu. dar asa simt si eu, desi au trecut numai cateva luni de la pierdere.
Rodica, ingerasii nostri au plecat de aici, dar sunt totusi cu noi, si sifletul lor se intristeaza daca vad ca ne-au provocat durere si nu au produs o schimbare in bine in sufletele noastre, ei au venit sa aprinda in noi speranta in viata de apoi.
la Asteptand un ingeras..... este un topic durerea unei pierderi de sarcini, vei vedea o lista mare de mamici care au pierdut o sarcina sau un prunc. Toate am reusit sa mergem mai departe, si cu ajutor reciproc, si multe din ele acum sunt gravide.
iti mai dau un link care sper sa te ajute:
http://www.reclama/modules.php?name=Ingerasi
numai bine,
magghyc spune:
Draga mea,
Pt puiul tau trebuie sa fii fericita.
Ai tinut in pantece un inger. Acum el a hotarat sa se duca acolo unde e locul. Fii puternica, ca atunci cand va veti intalni din nou sa fie mandru de tine.
Nu-ti fie teama de o noua sarcina.
Nu uita, suntem langa tine.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
DianaR spune:
Cuvintele sunt de prisos!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
diana21 spune:
Nici eu nu ma pot opri din plans...Am ramas impietrita de tristete in fata povestii tale. Sa va dea Dumnezeu multa putere!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
adelyna spune:
Nu am cuvinte sa mai pot rosti ceva...Dumnezeu sa o odiheasca !
Ma rog sa aveti taria sa mergeti mai departe si sa vina vremea sa va bucurati de faptul ca veti fi iar parinti .
simina2005 spune:
Draga rodicadan,
Te inteleg perfect prin ce treci ...
Mai intai ar trebui sa te salut: BINE AI VENIT PRINTRE NOI !
Sper din tot sufletul sa putem comunica cat mai mult...
Sincere condoleante!
Acum 7 ani am trecut si eu prin aceasta mare durere/ incercare din viata unei femei...povestea ta mi-a adus aminte cu lux de amanunte de Simina...primul meu copilas...plecat printre ingeri si stele
Am simtit si eu impreuna cu ea (timp de 2 zile cat a trait) fiecare intepatura de inima si fiecare lipsa de oxigen...alergam si eu la reanimare sa o vad in incubator...povestea ei este atat de dureroasa ca inca nu pot sa scriu mai mult...inca urasc sa intru in acel spital
Macar tie ti-au dat copilasul acasa sa-l inmormantezi crestineste ...eu mi-am furat copilasul din spital ca sa-l pot inmormanta(vroiau sa-l incinereze ca sa nu-i putem da in judecata...sau mai stiu ei de ce se temeau)
Timpul a mai atenuat durerea...nu mai puteam avea copii...am vrut sa infiem...dar ca prin minune copilul dorit de noi a fost dat altei familii...si eu am ramas insarcinata din nou...acum am 3 copilasi veseli si dragalasi
Ceea ce mi-a facut mie atunci mult bine:
- am fost la Leaganul de copii orfani si am botezat o fetita Crina...am tinut-o in brate si am protejat-o pana la 1 an...apoi a fost data spre adoptie in Italia(eu eram in spital luptand sa duc sarcina cu Andrei la termen)
-am impletit/crosetat caciulite si botosei pe care i-am dat de pomana la mamele din maternitate
-am plecat in concedii cat mai departe de acel spital...am incercat sa ajut cat mai multi copii loviti de soarta
-acum mergem la mormantul ei impreuna cu copilasii si-i ducem flori apoi ii aprindem candela
Sincer...de multe ori am simtit ca avem UN INGER PAZITOR...si stim ca este fericita acolo printre ingerasi si stele
Stiu ca este greu...doar timpul mai poate atenua durerea...si sper din tot sufletul ca vei ramane in continuare o luptatoare si un sprijin pentru sotul tau...taticul de multe ori este mai trist decat toata lumea ...incearca sa-l intelegi si pe el
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
TEO
POZE CU NOI
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
aileene spune:
Draga Rodica , ma alatur durerii tale si inteleg tristetea prin care treci tu si sotul tau ! Acest ingeras mic pe care l-ati pierdut va priveste din cer si din dragoste ptr el (vreau sa spun ea) voi trebuie sa va regasiti fortele necesare ca sa redati gustul vietii de odinioara , doua fiinte care se iubeau atat de mult si care foarmau impreuna globul si universul in acelasi timp , din dragostea lor nemarginita , din care au dat rodul cel mai frumos : o fetita iubita de care n-au avut parte din pacate , scriu printre lacrimi si ma doare povestea voastra , dar cu incredere-n D-zeu rana chiar daca nu se poate uita , ea se poate cicatriza cu dorinta si cu speranta ca cel de-al 2-lea copilas al vostru sa fie sanatos ceea ce va doresc din tot sufletul si inima mea ! Fiti curajosi si iubiti-va in continuare , timpul le va vindeca pe toate , sper din tot sufletul sa fie cat mai repede posibil ! Rodica draga , D-zeu iti va binecuvanta viata , ptr ca ai fost o mama cu o dragoste de nemarginit chiar daca doar ptr 12 zile...din pacate ! O si un unei mamici de mare EXCEPTIE...!
Numai bine-ti doresc si fruntea sus , esti tanara si totul e posibil nu uita !
D-zeu s-o odihneasca-n PACE pe fetita ta iubita !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
ildikodrujit spune:
imi pare nespus de rau pentru voi. Dumnezeu sa odihneasca in pace micul ingeras. am citit printre lacrimi povestea voastra. sicer sper din tot sufletul sa va gasiti linistea si poate o sa aveti o mica bucurie cu un alt copil. Dumnezeu sa va ajute.
pischi2003 spune:
Rodicadan, am plans alaturi de tine, inteleg durerea ca sunt si eu mamica.
Pana sa ajung mamica, am avut o sarcina oprita in evolutie. Doamne cat am plans de durere. Ca nu am avut nici macar ocazia sa cunosc bebelusul. Dar a vrut Doamne-Doamne si la 6-7 luni, cam la putin timp fata de data cand trebuia sa se nasca bebelusul, am ramas din nou insarcinata. Asa am putut uita durerea, nu de tot, dar nu mai era asa vine.
Iar Alexandra-Maria este lumina ochilor nostri, ne aduce zambetul pe buze mereu. Sa dea Doamne-Doamne sa ne spui si tu curand acest lucru.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
cinta spune:
condoleante, Rodica! sa va dea Domnul tarie sa treceti peste aceasta tragedie si sa stati uniti ca o familie!
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra