Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by martha78

Hai ca m-ai pus pe ganduri..da' ce daca e taierea capului?? astea sunt superstitii. Asa mi-a zis si mie cineva: "dar de ce nasti martea ca nu e bine, mai asteapta o zi macar"..si nu au fost probl chiar daca a fost marti
quote:
Originally posted by inni

.. Are ceva? E vreo semnificatie anume ? Au ghinion oamenii nascuti pe 29 august ? Traiesc putin?..Care o fi treaba ?

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Martha & Darius

eu sunt nascuta intr-o zi de marti. Hi, hi, hi!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eu n-am iesit de 2 zile din casa. Si asta din cauza ochisorilor. Si n-am stat decat 2 zile in spital. Daca stateam mai multe, cine stie cu ce ma mai procopseam! Asa, mi-am luat odorul, si robotel-robotel, ca asa mergeam, am venit acasa.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Cucuoancea, multam de sfat.Voi incerca , dar nu e oarecum ciudat? Bebe mishca si eu sa...ma mishc?!? O sa razi, am vrut asa ceva aseara (de, aniversarea a 10 ani de la casatorie nu-i putin)si ,ce crezi, Dan a intrat in panica.M-a facut "mama denaturata".Poate totushi in seara asta il conving. Nici eu nu sunt prea sigura dar motivatia e puternica
Dana40+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Amarantina, multumim de intrebare , Maria e mai bine! I-am cumparat batista bebelusului si am reusit sa-i scoatem in sfarsit mucisorii.
Cucuoancea, pentru tuse noua ne-a dat doctorita de la gr. Alexandrescu Panadol Baby, cate 3 ml din 8 in 8 ore.
Inni, stai calma, nu e nimic in neregula cu data de cu 29 august. ba chiar poti fi mandra, fetita ta s-a nascut in aceeasi zi cu Goethe. Iar Goethe a fost si bogat, si faimos si a trait si mult.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Merg sa-i pregatesc ceai de musetel si extract de tata. Acum am alaptat-o si a adormit. O oboseste tare suptul asta. Dar se trezeste ea acusi.
Mexxa, cu ce ajungi in Copou? Cu autobuzele alea fara scari? Cand o sa pot si eu iesi, o sa se lase frigul!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Copiii mei si-au pus in cap astazi sa imi testeze capacitatile de mama. Asa ca la ora 1 una urla de foame si celalalt striga: "mi-e foameeeeee". I-am rezolvat in acelasi timp, cu chiu cu vai. Apoi au facut kk in acelasi timp si, ca sa-i laud, au adormit fix in acelasi timp.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Eloise ce prietena ciudata.eu i-as fi spus ca preferam sa vina cu mana goala.

noi afara nu am iesit ca il asteptam pe tati sa vina si sa mergem toti 3 la cumparaturi,iar matei de azi dimineata de la 8 nu mi-a dormit.poate 10 min cat am vb cu mama in romania la telefon a atipit pe picioarele mele.parca ar fi baut RED BULL.e foarte activ,apoi marait apoi are chef de tzitzi.mi-este mie mai somn ca lui.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Osna, bine ai venit in lumea mea de zi cu zi alaturi de fi-mea! L-o fi suparand burtica, chiar daca nu urla...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

uraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

m-am dus la elin camera si doarme in sfarsit.

poze matei

Mergi la inceput

ileana ma bucur ca mai poti.eu azi noapte la 1 am reusit sa-l adorm.ii fac baita la 8 jumate,de 2 ori/sapt,ne jucam dupa aceea,papa tzitzi si nu pune geana pe geana.nici leganat,nici in scoica,nicicum.la el 12-1 noaptea e ora de somn si noi suntem rupti pe langa el.pe gicu il trimit mai repede in pat ca el de la 7 merge la servici.

ma duc si eu sa fac niste macaroane cu branza,la cuptor,am reusit sa mananc un iaurt si o banana de azi dimineata.

poze matei

Mergi la inceput