Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Amarantina ha, ha frigul este alta poveste. Si eu suport greu frigul sa ma vezi ce echipata sunt iarna, la costum de schi cand bate termometrul mai jos de -10 grade. Ce sa fac asa mi-e mie bine.Ceva ani in urma visam sa plec intr-o tara unde nu este iarna niciodata ci doar soare si cald. Si uite unde am ajuns. unde iarna tine 6 luni si vreo 3 luni este mai mult intuneric. cica aici politistii intreaba: ce-ai facut in noaptea dintre noiembrie-februarie?

Hi hi ce gluma buna! Si in "noaptea" asta de fapt cate de lumina sunt pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

..ca tot s-a vorbit azi de oameni ciudati sa va spun si eu de una..o doamna de vreo 60 de ani...cunostinta...ne-am intalnit intamplator si eram cu asta mica...ha ha ha..hi hi hi.."vai cat de frumoasa e!"..chestii de-astea...si vine si intrebarea normala de altfel.."cand s-a nascut?"..eu zic "pe 29 august"..la care ea "pe 29 ??????..dar nu putea si ea sa mai astepte o zi sau sa se nasca o zi mai devreme??"
Nedumerita, un pic socata de reactia ei intreb "dar de ceee?"
Raspunsul a venit imediat "pt. ca e taierea capului sf Ioan Botezatorul si era mai bine daca se nastea in alta zi"
Zic "ei na, si ce?"
La care doamna "eeee...asaaaa...n-are nimic acuma, dar era de preferat sa-si fi ales alta zi..asta este"

Vreau sa va spun ca nu am dat 2 bani pe discutia aia pe moment, insa de atunci ma tot gandesc. Si ce daca am nascut-o in ziua asta? Are ceva? E vreo semnificatie anume ? Au ghinion oamenii nascuti pe 29 august ? Traiesc putin?..Care o fi treaba ?

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

vreo 4 ore. Dar vara este invers.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, stai linistita ......n-au nici o legatura una cu alta...

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ama tipa are o editura mica si scoate cateva carti pe an, fiind stransa la punga, mi-a adus ultima aparitie, ca sa nu mai dea bani pe alt cadou. Oricum nu asteptam nimic.
E drept ca o stiam noi mai ciudata dar nici chiar asa.

Inni stai linistita nu asculta ce zic babele. Nu e absolut nimic in neregula si nici un ghinion pt oamenii nascuti pe 29 aug. Babele astea stupide nu isi pot tzine moristile de guri, nu se pot abtine sa bage strambe! Ami o sa fie foarte sanatoasa si norocoasa si o sa traiasca 124 de ani!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Hai ca m-ai pus pe ganduri..da' ce daca e taierea capului?? astea sunt superstitii. Asa mi-a zis si mie cineva: "dar de ce nasti martea ca nu e bine, mai asteapta o zi macar"..si nu au fost probl chiar daca a fost marti

quote:
Originally posted by inni

.. Are ceva? E vreo semnificatie anume ? Au ghinion oamenii nascuti pe 29 august ? Traiesc putin?..Care o fi treaba ?

Poze
Poze Ami

Martha & Darius

Mergi la inceput

29 aug e considerata o mare sarbatoare si se spune ca au noroc cei nascuti atunci. Eu asa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by eloise
Ami o sa fie foarte sanatoasa si norocoasa si o sa traiasca 124 de ani![/green]

eee..nici chiar asa...sa ajunga o stafida si sa se roage nepotii si stranepotii sa moara mai repede ca sa puna mana pe averea colosala pe care o va avea[/b]

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Lexi, fetita ta ce face? E mai bine? Ce tratament ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by inni

..ca tot s-a vorbit azi de oameni ciudati sa va spun si eu de una..o doamna de vreo 60 de ani...cunostinta...ne-am intalnit intamplator si eram cu asta mica...ha ha ha..hi hi hi.."vai cat de frumoasa e!"..chestii de-astea...si vine si intrebarea normala de altfel.."cand s-a nascut?"..eu zic "pe 29 august"..la care ea "pe 29 ??????..dar nu putea si ea sa mai astepte o zi sau sa se nasca o zi mai devreme??"
Nedumerita, un pic socata de reactia ei intreb "dar de ceee?"
Raspunsul a venit imediat "pt. ca e taierea capului sf Ioan Botezatorul si era mai bine daca se nastea in alta zi"
Zic "ei na, si ce?"
La care doamna "eeee...asaaaa...n-are nimic acuma, dar era de preferat sa-si fi ales alta zi..asta este"

Vreau sa va spun ca nu am dat 2 bani pe discutia aia pe moment, insa de atunci ma tot gandesc. Si ce daca am nascut-o in ziua asta? Are ceva? E vreo semnificatie anume ? Au ghinion oamenii nascuti pe 29 august ? Traiesc putin?..Care o fi treaba ?

Poze
Poze Ami

Doamneee, alta zuza! Iti vine sa razi, dar ras din ala "nervos".

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput