Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
danidani74 spune:
`Neata fetelor! N-am avut net 3 zile!Am crezut ca si mor fara sa citesc DC. Si nu, inca n-am nacut. Imi vine sa plang in orice mom.Vreau sa naaasc!! Ce sa fac? Bebelina mishca de parca ar avea loc slava Domnului.Nu dureri de spate, nu dop eliminat...
Mexxa,povestea nashterii micului luptator este minunata,de aceea a ajuns pe prima pagina.
Eloise, scuza-ma da` tipa cu cadoul nu e normala.Cum sa faci un asa cadou unei proaspete mamici...
Pt. toate! Multumesc ca ma ashteptati si pe mine.Eu inca sper ca nasc pana pe 1 nov.
Dana40+Emma
amarantina spune:
Si eu pot sa ma laud cu vecini linistiti si civilizati, de fapt daca stau sa ma gandesc cred ca noi facem cel mai mare scandal din bloc. De fapt David, care se da cu tricicleta prin casa, joaca fotbal si tenis, urla cat il tine gura, etc.
Alina, citind postarea ta parca mi s-a facut asa dor de Craciun... Si nici nu mai e mult, in 5 sapt se aprind si la noi beculetele in oras. Dar cand ma gandesc si la frig ma apuca nebunia, frigul e cel mai mare dusman al meu.
Eloise, ce sa zic, a inebunit lumea de tot. Dar daca tot are femeia editura, nu putea sa aduca orice alta carte???
Andreea, felicitari pentru povestea de pe prima pagina. Pe mine m-a impresionat mult, mai ales ca ai nascut in aceeasi zi cu mine.
inni spune:
Aoleo Eloise ce om ciudat..brrr...f bine ca ai aruncat-o desi nu cred ca are vreo semnificatie, n-ai de ce sa-ti faci griji. Si eu dadeam cu ea de-a azvarlita de nu se vedea. Ce oameni domne'..ce oameni..!!! NESABUITI
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Monique_new spune:
Buna dimineata.
A nascut danipnu stiu detalii decit ca este bine si fericita, a anuntat altineva de la alt subiect.
Raportam si noi ca azi noapte am dormit de la 9 - 4 dimineatadaca ar dormi asa in fiecare noapte ar fi superrrr...
eloiseciudata rau amica asta a ta. Cred ca i-as fi spus citeva...
Vad ca sint mult mamici care au timp sa mai intre pe forum. Eu nu prea mai am. Atunci cind dorme soricica trebaluiesc prin casa.
Pupici
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
matahut spune:
Salutare!
Am si eu 2 intrebari:
1. Inainte de a folosi batista bebelusului puneti ser fiziologic in nasuc? Cat de mut, cate pipete? Maruca are o droaie de mucisori si trebuie sa ii pun vreo 3 pipete de ser si apoi stau cu aspiratorasul la nasucul ei cam 5 minute! Nu pare sa o doara, dar se cam nelinisteste dupa 2 minute.
2. In plus, am impresia ca a inceput si sa tuseasca. Din cand in cand tuseste gutural de vreo 2 ori la rand si se linisteste. A mai avut probleme asemanatoare careva? Mie mi-e groaza sa nu faca vreo laringita. Ana acum e bine, aproape ca nu mai tuseste, dar parca ma ia pe mine acum…si pe asta mica. Ana n-a avut laringita, ci herpangina pe care am tratat-o doar cu tantum verde si nurofen (la sfatul dr de la spital), dar Marucai nu ii pot da nimic. Ii desfund nasul si atat. Stiu ca ar trebui sa o vada un medic, dar pana atunci ma gandeam sa vad daca bebeii vorstri tusesc…si ce le faceti ca sa scape de tuse. Lexi, Roxana, Crisnemes, parca voi ati avut bebeii raciti?!
Dani, incearca . La mine a mers, ce-i drept cand aveam deja 41 de saptamani! Dar pun pariu ca altefl asteptam pana la 42
Pupici,
Marina, mamica Anei (21.05.2003) si a Marucai (29.09.2006)
inni spune:
Martha...ce pot sa-ti spun..decat RUSINE DOCTORITEI...asa ceva nu se face..sau macar se anunta dinainte ca sa stie omu'..vine?..nu vine?..mai e si cu copilul.
ALTA NESABUITA
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
mexxa spune:
Scriu repede ca acusi ma intalnesc cu Mirabelac...fetele din Iasi cand ne vedem la o plimbarica pe copou cu carucioarele??
Gety prima oara a fost medicu acasa...apoi am mers eu la cabinet.Eu nu am avut cantar far a venit ea cu unu...nu era din ala electronic ci din ala normal....Asa ca stai linistita...nu e necesar sa fie electronic.In spital mi-a zis a moasa ca mai sigure sunt astea decat cele electronice.
Multumim pentru toate felicitarile voastre...nu m-am asteptat a fost intr;adevar o frumoasa surpriza pe ziua de azi.
Va pup am fugit in parc.
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
amarantina spune:
Marina, eu ii dau cu spray din ala cu apa de mare in nasuc inainte de batista bebelusului. E mult mai practic decat sa stau sa torn ser. Fac operatiunea numai o data pe zi, dimineata, iar peste zi nu mai are mucisori. Noaptea nu stiu ce se intampla de se tot infunda. Cred ca de la aerul uscat.
matahut spune:
Simona, multumesc, o sa incerc si cu apa de mare. Adevarul e ca si la noi noaptea se impute situatia! Ziua spun ca nu mai are mucisori, iar noaptea incepe sa fornaie. Poate si de la pozitie, desi si ziua mai sta la orizontala si in pat si in carut. Habar n-am!
marina
Vauva spune:
Getynu-i asa departe Helsinki. In 3 ore jumate sunt la Cluj dar schimb avionul la Budapesta unde astept vreo 3 ore!Numai bani de-as avea cu lopata ca as putea face naveta Cluj-Helsinki.
Amarantina ha, ha frigul este alta poveste. Si eu suport greu frigul sa ma vezi ce echipata sunt iarna, la costum de schi cand bate termometrul mai jos de -10 grade. Ce sa fac asa mi-e mie bine.Ceva ani in urma visam sa plec intr-o tara unde nu este iarna niciodata ci doar soare si cald. Si uite unde am ajuns. unde iarna tine 6 luni si vreo 3 luni este mai mult intuneric. cica aici politistii intreaba: ce-ai facut in noaptea dintre noiembrie-februarie?
Eloise as fii procedat la fel ca tine. Sa vii sa vezi un bebe nou nascut cu un asemenea cadou!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE