Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by Mirabelac
David a inceput sa manance mai des si nu prea mult, noaptea manca de 2 ori, acuma ma termina din 2 in 2 ore, sunt zombi...
ei fericito, Teodor papa la o ora si-un sfert noaptea si la 2 ore ziua...
Eu stiam ca nu e bine sa-i dai san mai devreme de 2 ore jumate, asa ne-a spus din spital... doar n-o sa lasi copilul flamand, nu? Nu ai gasit nici o metoda de rarit mesele? Eu pe David incerc sa-l mai duc jumate de ora cu ceai dar asta de la 2 ore la 2 jumate... uneori merge... rar...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
Alinache spune:
buna fetelor!
am intrat sa va anunt ca Serena si-a facut aparitia in 18.10 la 9.15 in viata mea - mamiLili se pare ca nici una dintre noi nu s-a tinut de cuvant si nu a asteptat "scorpionii" - a avut 39w 1d, 3.730 kg si 49.5 cm si a primit 9 Apgar pt.ca a venit pe lume prin cezariana.
acum avem 11 zile si au aparut problemele cu colicii si cu constipatia, ca ne hranim cu laptic praf...
va pup si incerc sa citesc din urma!
Alina
&
Serena
osna spune:
alina sa-ti traisca fetitza,sa fie sanatoasa si cu rabdare trec si colicii.pupici!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
mephala30 spune:
Alina, Ena felicitari si sa va traisca puiutzii sanatosi si fericiti!
Mirabela, asta e alaptatul la cerere, asa am procedat si la Iustin...i-am dat cand a cerut, il pacalesc cateodata, dar nu merge tot timpul.
Se recomanda un minim de o ora jumate...dar...asta e....creste bine...are 6,2 kg. Peste o saptamana face 2 luni...
Ceai nu-i dau, nu papa decat san.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
sympa spune:
Carmen...sa-ti traiasca copilasii si sa ramana asa cuminti....cred ca si pufymic se poate lauda cu copii cumintei.Bravo voua....
Osna...e frig si urat si la noi...ploua si e un vant de nu-ti vine sa-ti scoti capul nici pe geam.Tati a plecat cu Andrea la un adventure jungle sa-si mai consume energia ca ne-a innebunit cat a sarit pe-aici prin casa.Sigur nu mai e mult si se lasa cu ninsoare...de care nu mai scapam pana prin aprilie.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
sympa spune:
Alina...Ena...felicitari pentru bebelini...sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
"La multi ani Ramona, Eli...", sanatate, fericire si numai bucurii...
"La multi ani" Inni, Martha, Fusca, Ileana pentru cele 2 luni a bebelinilor..si Cucuoancea pentru o luna de cand au venit pe lume...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
mephala30 spune:
Sympa, multumesc. Si lui Teo al tau un fratior sau o surioara cat mai curand.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
sympa spune:
Carmen..mersi, dar 2 imi ajung.Teo are deja o surioara care acum 4 zile a facut 3 ani.Si e plina de energie, ca de multe ori imi e si mila de ea ca m-am saturat sa-i tot spun..nu mai sari, nu mai fugi, nu mai striga..saracii vecinii nostri....Noroc ca stam la ultimul etaj pe colt si nu avem decat o familie langa noi, si o batranica de vreo 85 ani sub noi.Numai bine ca nu aude prea bine....
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
sympa spune:
Fetelor..vreau sa va spun ca noi l-am tuns pe Teo ieri.Poate multe o sa ziceti ca nu e bine sa-l tunzi pana la un an dar cum se tot freaca cu capusorul de saltea nu mai avea par pe la spate si pe parti.Daca vreti sa ne vedeti am pus poze in albumul Teo in oct.2006, dar probabil ca numai peste o jumatate de ora o sa le puteti vedea.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
scumpik_lui spune:
Buna seara mamicutelor
Hop si eu cu intrebari
. Sper sa ma puteti ajuta cumva.
1. Nu stiu ce se intampla cu laptele meu dar Luca nu se satura si gata. Sta la san si suge cate o ora jumate, dupa care tot ii este fomel (am laptic slava Domnului). Cat am sta in spital s-a saturat, nu au fost probleme, dar duminica trecuta cand am ajuns acasa aveam rana la ambii sani si curgea lapte cu sange si nu i-am dat sa suga pana ce mi-a trecut. Iam dat lapte praf. Sa fie oare asta cauza? Aseara a supt tot o ora jumate dupa care i-am dat completare, iar dupa o ora a inceput sa vomite atat de mult incat a scos si pe nas si m-am speriat de tot atata 
Ce sa fac, ca nu stiu?
2. Fetele cu cezariana dupa cat timp ati facut dus? Eu mi-am scos firele a 8-a zi si mi-a spus asistenta sa tin pansat acolo cel putin o saptamana, dar am uitat sa intreb cum e cu baia.
Aveam atatea intrebari dar am uitat. Atat mi-am amintit.Revin poate mai tarziu cu alte intrebari.
Cine poate sa-mi raspunda ii multumesc.
la toate mamicile, bebei si gravidutele
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"