Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
scumpik_lui spune:
Rog si eu pe cine poate si tie sa completeze in listuta scor apgar 8, cred ca am uitat sa scriu.
Si inca ceva:
1. Cum sa trimit poze cu Luca pt albumul cu bebei?
2. Cine imi spune si mie prescurtarea pt adresa care o am cu albumul cu poze (sa scrie de ex. POZE), ca am uitat cum sa scriu.
Va multumesc
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mephala30 spune:
Sympa, "La multi ani surioarei lui Teo si sa fie sanatoasa!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
sympa spune:
Scumpik, esti sigura ca plange de foame?Poate sa incerci sa-i distragi atentia cu altceva si sa nu-i mai dai asa de des sa manance.Daca a vomitat asa de mult e pentru ca a mancat poate prea mult.Daca ai lapte suficient lasa-l sa manance cat vrea si pe urma incearca sa nu-i mai dai 3 ore.
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Buna seara mamicutelor
Hop si eu cu intrebari. Sper sa ma puteti ajuta cumva.
1. Nu stiu ce se intampla cu laptele meu dar Luca nu se satura si gata. Sta la san si suge cate o ora jumate, dupa care tot ii este fomel (am laptic slava Domnului). Cat am sta in spital s-a saturat, nu au fost probleme, dar duminica trecuta cand am ajuns acasa aveam rana la ambii sani si curgea lapte cu sange si nu i-am dat sa suga pana ce mi-a trecut. Iam dat lapte praf. Sa fie oare asta cauza? Aseara a supt tot o ora jumate dupa care i-am dat completare, iar dupa o ora a inceput sa vomite atat de mult incat a scos si pe nas si m-am speriat de tot atata
Ce sa fac, ca nu stiu?
2. Fetele cu cezariana dupa cat timp ati facut dus? Eu mi-am scos firele a 8-a zi si mi-a spus asistenta sa tin pansat acolo cel putin o saptamana, dar am uitat sa intreb cum e cu baia.
Aveam atatea intrebari dar am uitat. Atat mi-am amintit.Revin poate mai tarziu cu alte intrebari.
Cine poate sa-mi raspunda ii multumesc.la toate mamicile, bebei si gravidutele
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Raspunsuri:
1. Eu stiu ca nu exista lapte slab calitativ ci doar cantitativ, daca ai lapte destul lasa-l sa pape cat vrea si nu apela asa usor la lapte praf, si eu i-am dat lui David lapte cu sange, asa mi-a spus pediatra, n-am intrerupt alaptatul. La noi asa des manca cat am fost in spital si la jumate de ora, apoi s-a reglat.
2. Dus eu am facut dupa 10 zile insa baie abia dupa 15 zile.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
adameasca spune:
Mirabela, foarte frumoasa povestea ta... Felicitari!
Inni, fetele noastre parca is trase la indigo, nu?
Si Ilinca pare ca a renuntat la o masa de noapte, ca face o pauza cam de 5-6 ore dupa masa de la 10-11 seara. Eu personal ma bucur, isi mai odihneste si ea stomacelul, noi bagam somn mai mult. Cand o sa mai doarma si ea ziua, chiar ca o sa beau o bere.
Deocamdata doarme de pe la 10-11 seara pana pe la 10-11 ziua cu pauzele de masa, mai doarme afara vreo 2 ore jumate si dupa ora 2 ziua pana seara nu mai doarme aproape deloc, decat cate juma de ora, 20 de min in brate, in scaunelul de masina, sau leganata pe picioare cand e agiata...
Sympa, multumim de felicitari! Teo e mortal tuns. Sa stii ca tunsul ianinte de un an nu are nimic de-a face cu vreo chestie religioasa, sunt pur si simplu niste traditii populare carora eu nu le-am gasit o explicatie. Decat ca "asa e bine"...
Alinache, sa va traisca Serena!
Scumpik, mie mi-a zis dr sa nu fac dush 10 zile dupa scosul firelor. Cat despre alaptat... Eu cred ca e doar nevoia lui bebe de a sta la san, dar iar cred ca nu trebuie nici sa-l tii asa mult la san si nici sa-i dai prea des sa pape.
Carmen, felicitari pentru copiii cuminti si sa fie tot asa! Eu personal abia astept sa mearga Luk din nou la gradi, sa am si eu liniste juma de zi. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Mirabela, asta e alaptatul la cerere, asa am procedat si la Iustin...i-am dat cand a cerut, il pacalesc cateodata, dar nu merge tot timpul.
Se recomanda un minim de o ora jumate...dar...asta e....creste bine...are 6,2 kg. Peste o saptamana face 2 luni...
Ceai nu-i dau, nu papa decat san.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Te-ai gandit ca poate sa-i fie sete de cere asa de des??? Eu inainte de a naste eram ferm convinsa ca laptele tine si de sete si de foame, apoi m-am convins ca nu la toti copiii, sunt unii care au o sete mai mare, e pe incercate. Pediatra mea mi-a zis ca n-are cum sa-i fie foame asa des, ar trebui sa-i ajunga cel putin 2 ore daca papa destul de mult. Eu ii mai dau ceai dupa masa si este si anticolici.
POZE EU SI DAVID
Monique_new spune:
Buna seara.
Mai are cineva vreun bebe care sa plinga in somn de foame
. Azi soricica mea nici nu deschisese ochii si plingea de foame cum am pus-o la sin gata era cu foamea pe ea. Asta dupa ce azi am facut cacalica cu ajutorul 1/4 dintr-un supozitor cu glicerina ca nu facuse de 3 zile iar cu termometru nu a mers. Acum doarme linistita pe burtica
In rest sintem bine.
Vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
Mirabelac spune:
Va multumesc tuturor pt. aprecierile povestii nasterii lui David!
Fetelor, schimbarea asta a orei mi-a dat peste cap programul copilului... ora de somn era pe la 10 dupa baita, acum mi-a adormit fara baie, ce sa fac??? sa-l trezesc??? voi ce faceti cand adoarme inainte de baie???
POZE EU SI DAVID
Monique_new spune:
MirabelacEu o data i-am facut baita aproape dormid dar evit sa o trezesc pt ca este siciita trezita fortat.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
Cecilia C spune:
Mai fetelor , noi intram si va citim zi de zi dar mai rar cu scrisul ca nu avem vreme
Mirabela, super emotionanta povestea ta si asa cum au spus si fetele, meriti din plin bucuria de a tine in brate un puiut atat de scump ca si David. Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de bucurii

Pufy, Alessia, felicitari micilor crestini si sper ca a-ti avut petreceri super frumoase si asteptam pozitze cat de curand.
Noi o sa avem botezul pe 11 noiembrie asa ca abia asteptam
Alina, Ena felicitari pt puiutii vostri, sa fie sanatosi, manacaciosi si voua mult mult laptic.

Si Ada mea mananca tot la 2 ore ziua, seara ne culcam intre 9 si 10 si se trezeste cam pe la 1-2, apoi pe la 5..mai doarme vreo ora jumate si-apoi incep foielile si o iau cu mine in pat ca tot plange si trebuie sa ma ridic de zeci de ori sa-I dau suzeta…ori plange de caca ori o doare burtica..in rest ziua dormim foarte mult si suntem tare cumintele…la fel ca si sora ei Alexia..asa ca are mama 2 fetite cumintele foc
Eloise, intra-adevar e super freza puiutului tau
dar sa stii ca nici noi nu ne lasam mai prejos ia priveste aici ,si aici ha ha mie imi plac la nebunie frezele lor si nici de as incerca nu mi-ar iesi asa.
In rest noi nu prea avem noutati si toate sunt in grafic asa ca mai mult citim decat sa scriem.
Am pus si noi pozitze daca vreti sa ne admirati.
Pupici la toate mamicile si nasteri usoare la cele care inca isi mai asteapta ingerasii.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada