Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRABELA,am ramas pur si simplu fara cuvinte.Sa stii ca ai un inger pazitor foarte activ.Sunt f fericita pt tine de ceea ce ti se intampla acum dar imi pare rau ca a trebuit sa treci prin tot calvarul asta.Esti o fiinta speciala,si Dumnezeu nu te va lasa niciodata.Te pup,si va doresc sa fiti fericiti o viata intreaga.

Adina 37+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumesc mult fetelor, ce am uitat sa mentionez in povestea mea, ca am intalnit aici pe forum niste "fiinte virtuale" minunate ca sa zic asa (sper sa nu va suparati ca v-am numit asa), care m-au ajutat f. mult in cele 9 luni de stat la pat, nu stiu ce m-as fi facut fara voi, a trecut timpul mai repede cu voi, am invatat multe unele de la altele, asteptam cu drag postarile voastre, pot sa spun ca era singura mea activitate... sunt dependenta de voi, dovada ca acuma am multa activitate si nu ma despart de voi.

Multumesc si va pe toate!

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ileana..nu e usor cu doi, stii si tu, dar te obisnuiesti.Daca nu ai avea pe nimeni langa tine le-ai face singura ca n-ai avea incotro.Dar pe toate le faci asa pe fuga si cum prinzi un moment liber in loc sa intru pe forum trebuie sa merg la strang din casa, sa fac mancare si altele.Cand sunt cu amandoi incerc sa fac de mancare cu o zi inainte sa nu trebuiasca sa stau la bucatarie, sa ma pot ocupa de Andrea.Dar..e monotonia aia de facut acelasi lucru..casa, copii...de-abia astept sa mai creasca Teo si sa merg si eu la lucru sa mai schimb ceva.
Mirabela, Mexxa...frumoase tare povestile voastre...mi-au dat lacrimile.
Pupici fetelor..ca tre' sa -i dau papa lui bebe.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
David a inceput sa manance mai des si nu prea mult, noaptea manca de 2 ori, acuma ma termina din 2 in 2 ore, sunt zombi...

ei fericito, Teodor papa la o ora si-un sfert noaptea si la 2 ore ziua..

De doua zile am inceput si o dieta (ca ma sacaie kg. astea nesuferite si multe!) si parca nu se mai satura asa bine, cu toate ca n-am eliminat decat dulciurile, painea si grasimile.

Ioana, sa va traiasca micul crestin.

La multi ani Eli! La multi ani Ramomar! La multi ani Adriana! (anticipat)

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mirabela, frumoasa si emotionanta povestea nasterii!

Mamicile cu doi copii: am eu bafta de a avea doi copii cuminti?
Ca am timp si de net, si de mancare, curatenie, vizionat filme si sa ma ocup de ei, zi dupa zi......
prost tare stau la capitolul somn...mi-am propus sa dorm 3 zile si 3 nopti peste vreo 2 ani.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello

mephala30, osna, eloise, pufymic, microbu, angel_lexi, mirabelac va multumesc din suflet pentru urari, sunteti niste dragute si asemenea va doresc si eu voua . acuma am ajuns acasa de la cheful cu familia ( a fost si ziua socrului meu pe 27 asa ca am facut un mic chef azi)

pufymic si alessia sa va traiasca crestinii si sa va aduca numai bucurii!
mexxa multumim, dar noi ne-am botezat duminica trecuta .
Azi am fost la biserica si ne-am impartasit si tare cuminte a fost printesa lui mami, nu a plans deloc

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

cata14 eu am dat jos 11kg din 20 cate am pus intimpul sarcinii, deci mai am de dat jos...si burtica mai am ceva, nu foarte mare, dar mai este.

microbu tare dulce printesa ta! Sa-ti traiasca.

pozici

Mergi la inceput

eloise, normal ca-l vrem petitor pe Vladutu tau! deja ne da gata cu frezele , stai sa mai creasca si atunci numai sa ne tinem bine...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna seara !
Sunt super fericita !
Ami a dormit azi-noapte 6 ore. Cum in ultimele 2 nopti somnul a fost de 5 ore (in loc de 3) si acum ..a 3-a noapte..de 6 ore.. inclin sa cred ca a inceput sa renunte la o masa.
Ma de fericire ca dorm si eu mai bine..in acelasi timp m-a apucat putin nostalgia...ca a mai crescut si..creste...se va face mare...si sunt convinsa ca imi va fi dor de bebelusa mea.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabela, ce poveste emotionanta, si mie mi-au dat lacrimile, cat ti-a fost dat sa suferi... meriti din plin bucuria de a-ti strange la piept minunea!

De ieri am inceput sa scriu si eu povestea venirii pe lume a lui Vladutz, si a mea e lunga, sper s-o termin si s-o postez curand si sa aveti rabdare s-o cititi!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput