sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 27

Donia spune:
carmencita, cel mai bun lucru e sa te duci la un centru www.servicecanada.gc.ca/" target="_blank">Service Canada si sa pui exact intrebarile care te framanta si pe care ni le-ai pus noua.
Eu m-am perpelit luni intregi pentru ca nu stiam care e situatia mea, iar doua vizite la Service Canada m-au lamurit si mi-au redat somnul. Dar intre timp ametisem cu informatiile de pe internet, practic cel mai bine e sa stai fata in fata cu o persoana careia sa-i poti pune intrebari.
Si aici poti sa gasesti un centru care este mai aproape de tine.
Imi pare rau ca te-ai necajit cu concedierea, dar vad ca deja ti-ai gasit altceva. Succes!
codritu, noi ne-am mutat tot din Ontario, de fapt locuiam intr-un orasel chiar mai mic. Mi-a placut si acolo, imi place si aici, acum stam foarte aproape de Niagara Falls si toata zona e foarte frumoasa. Noi ne-am mutat pentru ca aici s-a mutat si serviciul sotului, de fapt numai asa m-as muta, cu servici asigurat dinainte.
Laura, sunt in regula cu maternity si parental benefits, am fost azi si am intrebat si primesc toata perioada. Ai si tu rabdare, sunt sigura ca totul e in regula si la tine, dar poate ca au inceput sa-ti proceseze claimul doar dupa ce ai dat toate informatiile corecte.
Roxana, asa o cheama si pe fetita mea... ce nume frumos, nu?
Bun venit la sezatoare si sa-ti traiasca gagalicile! Ca vad ca nici cea mare nu-i prea mare. E fericita ca are un fratior?
Fetele cu intalnirea, ati incercat si pe la scoli? Ca la scoala fetitei mele am inteles ca inchiriaza sala de sport pentru diferite activitati si presupun ca nu ar cere sute de dolari pentru doua ore intr-o dimineata. Iar copiii s-ar putea juca in voie si fara teama de accidente. Zic si eu (ca nu ma dor dejtele sa bat pe taste )
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

oanagabriela spune:
Pentru cine este interesat, am gasit urmatoarea informartie pe situl quebec.ro:
Emisiunea de radio Marca-RO din Montreal va invita:
Vineri 22 decembrie 2006 orele 19:30 Concert de colinde la Montreal cu Stefan Hrusca.
Sala Brebeuf, 5575 Decelles, Montreal (sala colegiului Brebeuf).
Biletul: 25 $
Informatii si rezervari: (514) 434-9901
Noi am fost la un concert acum citiva ani si ne-a placut f.mult.

laurajr spune:
Multumim Oana, de concert in partea engleza, spre Toronto, stii ceva ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 38 sapt si Ioana Nazdravana

codritu spune:
Oana, multumim de informatie. Am fost si eu la un concert cu el acum 3 ani si a fost foarte frumos, tare m-as duce, dar nu stiu ce sa fac cu bb ca nu cred ca sta cuminte. De fapt nici in Tudor nu am incredere ca ar sta fara sa faca ceva prostii.
Donia, frumos pe unde stati, nu stiu de ce credeam ca ai stat in Montreal
Carmencita eu stiu ca poti intra pe maternitate dupa saptamana 20, deci daca ai gasit ceva pentru 2 luni e OK zic eu.
Comorile lui mami

Donia spune:
Mihaele si Gabriele, La Multi Ani! Haideti si dati un pahar de vin, ca o gura iau si eu!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

carmençita spune:
Vad ca majoritatea sunteti din Ontario. Eu incrcam sa va spun ca in Quebec, s-a schimbat legea, incepand cu 1 ianuarie 2006. Astea sunt conditiile de admisibilitate : http://www.rqap.gouv.qc.ca/conditions-admissibilite/index_en.asp Eu am o confirmare oficiala, am vorbit direct cu ei la telefon. In Quebec se poate intra in concediu de m. incepand cu saptamana 24. Mai ramane sa intreb daca se poate trece din somaj in concediu de maternitate.
Carmençita 17+
Alex, 10ani

ange spune:
La multi ani Mihai si Gabriela!
si pustiul meu este un Mihaitza
sa-mi traiasca si sa fie sanatos ca asta-i cel mai important.
pup.
o zi buna si plina de veselie ca doar este sarbatoare mare la noi romanii
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

bebitzu spune:
Buna dimineata la fete,
in loc de cafea, eu va ofer un pahar cu sampanie din partea lui Mihai al meu.Pentru Donia special sampanie fara alcool.
La multi ani! pentru toti Mihaii si Gavrilii , sa ne bucuram de ei, sa fim sanatosi si voiosi, si la punga grosi (asta este o vorba a tatalui meu).
Ange, sa-ti traiasca Mihaita. pentru toata lumea.

laurajr spune:
La Multi Ani Mihaele, Gabriele, Mihai, Gabriel si alte derivatii de nume ! Si mie barbatul, ca e si Mihail !
Eu de ex as bea o crema de whisky, sta bine acolo in bar, dar va mai dura muuuult pana voi putea degusta ceva .
Ce vreme aiurea e afara, mai bine ar ninge, ca ar fi cazul de acuma...
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 38 sapt si Ioana Nazdravana

Denisam spune:
La multi ani Mihai si Gabriela!
LA multzi Ani Ange- pt baietzelul tau!
LA multzi ani Laura- pt sotz!
La multzi ani Bebitzu pt Mihai al tau!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!