sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 28

rocs02 spune:
Buna dimineata la fete si
" La multi ani!!!" pentru toti Mihaii, Mihaelele, Gabii si Gabrielele din Canada si de pretutindeni !!!
Carmencita , eu n-am vazut nicaieri scris ca nu poti sa intri din somaj in concediu de maternitate, insa poti fi sigura ca cateva saptamani de somaj iti va diminua concediul de maternitate, pentru ca se ia in calcul venitul din ultimele luni. Daca ai mai putea sa lucrezi inca doua luni ar fi perfect.Si vezi, ca atunci cand vei face aplicatia va trebui sa specifici pentru ce plan aplici ( basic sau cel special) si nu mai poti schimba nimic dupa aia.
Donia , multumesc de bun venit. Ma insel eu sau esti din Brasov? Asa as trage o fuga pana acolo, macar pentru o zi!!
Pitica mea a acceptat neasteptat si nesperat de usor venirea pe lume a fratiorului ei. Am incercat sa o implicam in tot ce tine de ingrijirea lui si si-a luat foarte in serios rolul de "big sister". Bineinteles, mi-au fost foarte de ajutor si parintii mei care au fost aici pana de curand. Dar implicarea in toate activitatile bebe-ului a evitat, zic eu, aparitia geloziei. Nu stiu cum va fi cand Luca va incepe sa se joace si cu jucariile ei ..insa pana acum e perfect. Luca a inceput de putin timp sa se joace cu ea, ieri o ciufulea si Julia era in extaz. Tu mai ai putin , nu?
tizei mele, cati ani are ea?
O zi buna, fetelor, cu sau fara burtici, chiar daca afara ploua intr-o veselie!!
Roxana
Roxana, Julia Luca

pitilache spune:
La multi ani pentru toti cei care isi serbeaza ziua numelui azi!!!
Sa fie sanatosi si fericiti alator de cei dragi lor.
Petrecere frumoasa tuturor care aveti sarbatoriti azi! Noi avem trei in familie dar toti sunt la distanta (tata, fratele si sora sotului) La multi ani!!!
Roxana, 25+

Ira spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
Buna dimineata la fete,
in loc de cafea, eu va ofer un pahar cu sampanie din partea lui Mihai al meu.Pentru Donia special sampanie fara alcool.
Apai daca-i vorba de-ashea bauturi (virtuale), io va ofer tot ce va pofteste inimioara

Pupez toti Gabrielii si Mihaielii si le urez noroc si sanatate !
ps. pentru Carmencita si nasturelul din burtica, sa se mai inveseleasca

Daca am reduce populatia Pamantului la un satuc cu 100 oameni, pastrand
proportiile reale, situatia ar arata astfel:
57 Asiatici
21 Europeni
14 Americani (din Nord si Sud)
8 Africani
52 femei
48 barbati
70 de alta rasa
30 albi
89 heterosexuali
11 homosexuali
6 persoane ar detine 59% din toata averea lumii si toti ar fi din USA
80 ar avea conditii proaste de viata
70 ar fi analfabeti
50 ar fi subnutriti
1 ar muri
2 s-ar naste
1 ar avea un computer
1 (unul singur) ar avea educatie superioara
Daca te vei uita astfel la lumea noastra, vei vedea ce mare nevoie avem
de solidaritate, intelegere, rabdare, si educatie.
Gandeste-te la asta!
Daca azi de dimineata te-ai trezit sanatos, esti mai fericit decat 1
milion de oameni care nu o sa mai apuce saptamana urmatoare.
Daca nu ai supravietuit unui razboi,
singuratatii dintr-o celula de inchisoare, agoniei torturii
foametei,
esti mai fericit decat 500 milioane de oameni din aceasta lume.
Daca poti intra sa te rogi intr-o biserica/ moschee fara teama de fi
inchis sau ucis, esti mai fericit decat 3 miliarde de oameni din lume.
Daca ai mancare in frigider,
ai haine si incaltari,
ai un pat si un acoperis,
esti mai bogat decat 75% din oamenii acestei lumi.
Daca ai un cont in banca, bani in portofel si ceva monede in
pusculita,
te numeri printre cei 8% oameni din lume care o duc bine.
Daca citesti acest text esti de doua ori mai norocos, deoarece:
1. cineva tocmai si-a amintit de tine
2. nu apartii celor 2 miliarde de oameni care nu pot citi.
si... Ai un computer!
E haioasa, am primit-o pe mail de la unchi-mi-o de la Buzau, care e scriitor. Nu stiu daca a conceput-o el, insa.

bebitzu spune:
Laura, la multi ani sotului, petrecere frumoasa.Sticla de wisky o poti savura dupa venirea lui bb, mai asteapta un picut.
Denisam, saru mana de urari.
O zi frumoasa va urez.

bebitzu spune:
Laura, si aici a plouat, chiar daca s-a anuntat zapada pentru azi si maine.
Eu astept sa ninga dupa ce imi iau eu carnetul .

pitilache spune:
Pentru zapada cred ca mai asteptam in Montreal. Zilele astea au anuntat cam 13-15 grade! Si vineri chiar soare! Ura!!!

oanagabriela spune:
Multumesc pentru urari (sint si eu o Gabriela ) si ofer un pahar virtual (cu suc, lapte, alcool sau ce prefera fiecare) la totii cititorii de pe DC
.
Urez si eu la toti Mihaii, Mihaelele, Gabrielii, Gabrielele si celelalte variante, "La multi ani", sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Multumim Oana, de concert in partea engleza, spre Toronto, stii ceva ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura38 sapt si Ioana Nazdravana
Parca am vazut un anunt si pentru Toronto, dar nu imi aduc aminte unde (poate intr-un ziar romanesc)? Cred ca poti sa suni la numarul resptectiv si sa intrebi.

Donia spune:
Inca o data La Multi Ani sarbatoritilor de azi, fete si baieti!
Am si eu un frate si un nepot, mai stau putin si ii sun, astept sa le mai plece din musafiri ca altfel nu ne intelegem.
Bebitzu, tu esti Gabriela, asa-i?
Roxana, tiza are 5 ani si o sa fie si ea big sister in decembrie. Apropo de jucarii, a mea mi-a spus foarte solemn: "Mama, iti promit ca nu o sa-l las pe bebe in camera mea". Eu m-am uitat cam lung, in gandul meu mi-am zis "Poftim dragoste de sora!", iar ea a continuat: "Ca sa nu bage in gura jucarii mici, nu? Daca le inghite?" Iar in continuare a spus ca bebe e binevenit, dar numai in bratele mele sau ale ei!
Da, din Brasov sunt, sa inteleg ca si tu? Atunci mai bem si pe chestia asta! Cand ai fost ultima data? Eu o sa merg pentru prima data la vara, dupa 3 ani si un pic. Of!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

bebitzu spune:
Oana, la multi ani, distractie placuta alaturi de cei dragi.
Donia, eu sunt Mos Niculae (Nicoleta);Mihnea este Sf Mihai, il cheama Mihnea Mihai (Mihnea fiind baietelul meu).