sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 21

CarmenB spune:
Noi facem vaccinul antigripal la CLSC si asa am procedat in fiecare an, am luat RV pentru toti trei si nu am stat sa asteptam decat max 10 min. Nici nu stiu ce as face cu Cezar daca ar trebui sa stea prea mult sa astepte, mai ales ca duc munca de convingere cu el inca de acasa si chiar cu o zi inainte dar cand ajunge acolo e cam speriat. Eu as fi putut sa-l fac si la servici dar si acolo s-a facut cu programare si nu as fi putut merge cu toata familia, asa ca am preferat sa mergem toti la CLSC, asa convingem si copilul ca doar ne intepam si noi.

Mona_B spune:
Laura, cred ca e creme fraiche...asta stiu ca are min 30% grasime..de aia e asa delicioasa
Prinzchenmutter

laurajr spune:
Mersi Mona, maine incerc si-ti spun daca ea a fost cu pricina ! Tu pe unde ai umblat in ultimul timp ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana

nelia spune:
Laurajr, ce e aia fajita?
Carmencita, bine ai venit! Te asteptam cu mai multe mesaje si sper sa te simti bine aici la noi.
Oana, mersi pentru urari!
Ktrinel, nastere usoara! Sa stii ca ar fi bine sa ai ceva de mincare la tine cind pleci la spital, pentru ca nu stii ora la care nasti, daca e ora de masa in spital. Eu am avut noroc, am nascut dimineata, cu putin timp inainte de micul dejun. Am ajuns la 6.45, la 7.20 am nascut, sotul a plecat cu plodul mic la consult si cind s-a intors pe la 8 fara ceva, m-a gasit in salon, cu tava in fata, infulecind de mama focului... si el venise sa ma ingrijeasca, ca a crezut ca ma gaseste lata in pat. Numai ca fiind doar micul dejun, nu mi-a ajuns, as mai fi mincat. Dar nici nu voiam sa ma lase singura, ca simteam cum ma ia somnul si nu voiam sa dau copilul din camera, ca imi era frica ca mi-l fura sau mi-l schimba. Si cind am nascut-o pe Agata am avut aceeasi frica, am semnat-o cu markerul rosu intr-un loc discret... of, ce teama mi-a mai fost. Dar m-am revansat la prinz, ca a fost mult si bun, si am mai cerut o portie, ca doar nascusem, nu? Abia pe seara a putut pleca sotul sa-mi cumpere cite ceva.
Am vazut si eu pozele cu printese, dar si pe cele cu dovlecei, am vazut si feciori in toata regula pe aici. Pina si poza cu scotienii am vazut-i, si am salvat-o si am marit-o ca sa ma uit mai bine, e trucaj sau nu, pare de-acolo, nu prea pare pusa, ca m-am uitat la pixeli... Desi, la cite minuni se pot face cu ajutorul calculatorului, nu vom sti niciodata.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

Ira spune:
Bine-ai aterizat pe DC, Carmencita ! Pianu' n-am reusit sa-l aducem....decat pana la interviu, cand ne-a vazt ofiteru' ala cum impingeam amandoi la el ne-a dat pe loc CSQ-u' !
Fratilor, noi 3 nu ne-am facut jamais antigripal, dar nici gripa n-am facut. De la Cot-di-nej ni se trage, avem musculite, daaaa, dar gripa ba ! Pe bune acuma, la atatea curcubee de popoare adunate intr-un spatiu asa de mic, ai 2 sanse : Ori dezvolti anticorpi, ori mori. Io sunt contra vaccinului, deci.
Edit : Nelia, poza nu e trucaj, io am fost in Scotia si am vazut cu proprii pixeli. Sans joke !
Edit 2 : Cand ai marit poza esti sigura-sigura ca te-ai uitat la pixeli ? Mai sa fie, si io care ma gandeam ca te holbai la regina.
Sa vina Octavu' mai repedeeeeeeeeeee !

Donia spune:
Carmencita, bine ai venit la sezatoare! Mai povesteste-ne despre tine. Si eu sunt cu bebe la purtator, urmeaza sa nasc inainte de Craciun.
Ktrinel, cum mai esti? Vad ca a venit mama ta, e bine? Te rasfata? Eu abia astept sa vina socara, am atatea treburi pe care vreau sa i le transfer!
Ai o data stabilita pentru cezariana? Eu teoretic ar trebui sa aflu joia viitoare, la urmatorul consult la gineco.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

carmençita spune:
Ce sa va povestesc? Nu prea am nimic deosebit. Noi suntem veniti cam de un an si vreo 5 luni, acum vrem sa ne mutam la un 4 si 1\2, dar inca nu am gasit nimic convenabil. Oricum mai avem timp pana prin iulie la anul. Baiatul cel mare se simte bine aici, a fost si el la cules de bomboane, si a venit acasa cu desaga pe jumatate plina.
Am vazut ca mai sunt si ceva baietei pe aici, dar ce sa fac, eu prima data am vazut numa' fetite, ca pentru ele am avut ochi. Imi doresc si eu tare mult o fetita, dar nu stiu daca o sa am norocul. Daca nu, macar sa fie sanatos, frumos si destept si o sa-l iubeasca mama de numa' numa'... Mama, adica eu, ce credeati? Ca eu sunt mai posesiva, nu vreau sa chem parintii deocamdata, vreau sa fie numai bebe-ul meu! Acuma sper ca toate sa fie bine, ca am fost cam amarata in ultimul timp si cred ca bebelul a simtit si a miscat prima oara in burtica!
Merci fetelor de buna primire! Ina sa-mi spui si mie continuarea povestii, ca eu nu pot sa vin sa ma intalnesc cu voi. Poate ne povestesti inainte, ca ne-ai facut curioase, cel putin pe mine...

gabid spune:
Carmencita si noi vrem sa ne mutam la 4 1/2...pe montreal.ro a pus cineva un anunt de un apartament in Outremont,4 1/2-caldura inclusa cu 720/luna si e mare,cu bucatarie separata si cu geam...ca in RO...e super...noi in primavara vrem sa ne mutam ca deocamdata facem francizare la colegiul care e langa noi.
Vezi ca eu cred ca merita...zona e f scumpa si la centrul Montreal-ului.
Si noi avem musculite in Ahuntsic-St Laurent...Moni le spune albine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni
15.10.2001

gabid spune:
Fetelor...spuneti-mi si mie cu ce se mananca ingineria biomedicala?Am gasit un master...dar nu stiu prea bine...ce faci ca nici dr nu esti ...ce face un inginer in spital?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni
15.10.2001

Denisam spune:
Ktrinel- aici la noi se da in prostie mincare dupa ce nasti, itzi da o foaie s aitzi alegi tu ce vrei si aia itzi aduc, plsu ca e un firgider in bucatrie cu sucuri, iaurturi si altele, de unde te duci si te servesti tu si pers. care sunt cu tine.
Tzin punii sa fie totul bine cu cezariana si cu bebitza. salutari mamei tale de la mama mea
Pupicei dulci!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!