sezatoarea canadiana (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia- cand vine socrela sa ii trannsferi treburile- numai bine si avetzi grija de voi!
Mikion- vazut baiet frumos si dulce, sa va traiasca!
Laura- vad ca ai primit raspunsul cu smintina, spor la fajita si numai bine si voua!
Va pupam pe toate si weekend placut!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Denisam multumesc.
Ktrinel eu am facut cezarian de urgenta( ca mi s-a rupt apa la 36 sapt)Asa ca nu pot sa te ajut. Iar apoi am stat pe perfuzie si nu mii-a fost foame ( 1 zi) si apoi mi-au adus ceva dulce( si eu aveam diabet......). Iar apoi mi-au adus macare normala mai buna sau mai rea( eu sunt tare mofturoasa, de ex. nu mananc peste nu mamanc vita...). Dar poti intra cu ce vrei tu. Noi nu am avut nici o mamica asa ca m-am abonat la biscuiti sau subway. Ca e centrul eaton pe aproape.
Poate ai noroc ca mine si dai de infirmiere romance. Sunt doua. Mie mi-a facut bine.
Si f. important sa ii pui mamei o bratara de identificare pe care sa nu o dea jos pana scoti copilul din spital.Se pune dupa ce nasti imediat. Vezi ca te intreaba aia. Dar ca tu sa stii despre ce e vorba. E identica cu cea a copilului. Ca pt. noi asta era nou si am ramasa eu singura si nu imi dadeau copilul, ca aveam cezariana.....si nici prietenilor. doar sotului ca avea bratara.Si la orice chestie, procedura ei vin si verifica bratara. La fel cand il scoti de acolo. Si mama ta poate ramane cu tine daca vrei. Eu am avut camera privata cu un scaun-fotoliu ce se transf. in pat.Merita, sa stii. Si nu e f. f. scump. Vreo 90 cad pe zi. Dar mie mi-a decontat 2/3 asigurarea de la univ.Sau macar una semiprivata. Asta era decontata complet. Dar diferenta era de 10 cad pe zi. Si cum mi-au dat si bani pt. spitalizare eu am castigat de la asigurare vreo 200 cad.Impoprtant e sa aiba libere. Ca se poate intampla sa nu aiba.
Si e de genul primul venit, primul servit.

Bafta ...... azi se implinesc exact 5 luni........

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Cred ca intrebase cineva acum vreo 2 pagini.
Ca sa va descurcati in birocratia de aici....
http://www.naissance.info.gouv.qc.ca/fr/index.asp

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

mneata la fete,

pentru cine este interesat de apartament 41/2, la mine in bloc sunt 2 sau 3 parca apartamente, sunt mari, frumoase, luminoase, bucatarie mare cu geam, ca acasa.Pretul este de 900 cad/luna si este inclusa caldura, apa.Se platesc separat gazele + lumina.
Blocul este pe Ridgewood.
Daca sunteti interesate, va pot ajuta si cu alte info daca sunt necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

pentru soferitele din Montreal - cum a fost la examenul practic, ati reusit sa-l treceti din prima?Ati dat in Montreal?
eu tocmai am reusit cu brio sa pic examenul din cauza unui ARRET pe care nu l-am vazut, nu stiu de unde a aparut,ca nici in zi de azi nu-mi dau seama.
Ma enerveaza la culme pentru ca acum trebuie sa astept cele 21 zile, si am fost programata abia pe la mijlocul lui decembrie.
Dati-mi si mie ceva skills-uri, sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

bebitzule,

si eu l-am dat de doua ori ( dupa vreo sase ani de condus in Romania plus trasee gen tg-mures-bucuresti si retur si numai; prima data am avut o scirba de baba...cica am stat prea putin cind am facut stinga pe verde si undeva la orizont venea alta masina, apoi tot un arret, m-am oprit unde nu aveam vizibilitate (adica fara sa depasesc arretul) si ideea era sa ma opresc mai in strada (daca faceam asa sunt sigura ca axioma era inversa :)))

a doua orara- 1 decembrie cind ningea ca naiba si nu vedeam aproape nimic in jur- cu un mosneag simpatic- a fost foarte ok, de cum l-am vazut mosul mi-a inspirat incredere si a fost ok; surpriza a venit la parcare, cind eu ma tot pregateam sufleteste pentru laterala- mosul m-a pus sa le fac pe ambele: si cu spatele si laterala;( nu m-a lasat cu masina mea, si m-am speriat putin ca trebuie sa urc in alt tip- si mosul m-a incurajat calm ca e acelasi lucru); singurul secret este sa ai tu incredere in tine, ca nu-i mare brinza si atunci merg toate ok!

l-am dat la St.Jean sur Richelieu

bafta

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mikiion, ce baiat voinic ai! Fetita mea avea 9 kile la 6 luni si era o grasuna, imi spunea doctorita sa nu ii mai dau paste fainoase, iar eu inca nici nu incepusem diversificarea.

Denisa, dar dupa cezariana ai voie sa mananci? Ca in Ro am sta in prima zi doar pe lichide, a doua zi am trecut pe biscuiti si uscaturi si de abia a treia zi am avut voie pui si legume fierte. Doamne, ce foame am indurat!
Cum e aici?

Mamici canadiene, voi aveti cantar acasa pentru bebelusii mici? Ca eu n-am vazut prin magazine, e drept ca nici nu m-am uitat special pentru asta. In Ro am avut si l-am gasit util in prima perioada, cand nu eram sigura cat suge fetita. Noroc ca ea sugea bine, altfel probabil mi-ar fi scos peri albi cantarirea.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia-eu am intrat la operatzie la un fara un sfert, facut epidurala, super usor, si la 1.04 a ieist Emma,la 1.20 eram si eu gata, cusuta,iesita din sala si cu sonda( in timpul operatzie am avut IV, dar dupa mi l-a scos). M-au dus in salonul de alaturi pus bb la san,dupa ce o cantarisera, 3,480kg si apoi ne-au mutat in rezerva, unde mi-au spus ca pe la 4 pot bea lichide, supe, ceai si dimineatza la 7 mi-a scos sonda.Si mi-a adus un mic dejun copios, cu o zi inainte mi-au dat o foaie cu liste ce au pt breakfast;lunch and dinner si mi-am ales. Sa nu betzi suc de portocale dimi caci vetzi ave aprobl cu stomacul din constpatzie datzi in diaree.
A si eu seara la 7pm am mers cu sonda singura dupa mien la baie, dupa ce m-a ajuatat un pci asistenta sa madau jos din pat. Eu am fost f. happy cu cezariana ca al 4 zile am mers la shopping cu sotzul si la 7 zile am dat cu aspiratorul in toata casa si fara pauze.

Treb sa fug la un baby shower,mai intrebatzi ca va spun-pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Nelia, fajita e o bunatate pe care noi o mancam la Kelsey,s de obicei, acum incercam sa o facem acasa . Consta din 2 platouri : unul mic, acoperit, in care sunt foile ( ca cele de clatite -pita se numesc ) si unul mare care are un platouas cu piept de pui felii, putin condimentat, facut la gratar cu legume gratinate ( ardei, ceapa ) un platouas cu orez brun , unul cu sos salsa, cred, si bucatele de rosii taiate , altul cu salata verde, altul cu cheddar ras si unul cu smantana groasa si buuuna .Toate chestiile astea se pun pe pita care se ruleaza si mananci pana te faci .
Va zic deseara cum a iesit !
Gabid, cand a dat cumnata mea la medicina era specializarea de inginerie medicala si consta in intretinerea aparaturii medicale folosita in toate ramurile medicinei . Cred ca nu ar fi o alegerea proasta, avand in vedere cat se castiga aici din meseriile in care efectiv pui mana si repari .
Denisam, cum te mai simti cu incheieturile ? Intra pe site la Formula As si vei gasi multe leacuri naturiste . Sanatate !
Donia, mare dreptate ai cu cantarul, si eu ma intrebam cum se cantaresc acasa bebelusii, ca nu cred ca te pori fatai lunar la medicul de familie doar sa-l cantareasca...ai aflat ceva ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

quote:
Originally posted by gabid

Fetelor...spuneti-mi si mie cu ce se mananca ingineria biomedicala?Am gasit un master...dar nu stiu prea bine...ce faci ca nici dr nu esti ...ce face un inginer in spital?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 15.10.2001

se ocupa in general cu reparatia echipamentelor/instrumentelor si aparaturilor medicale. In Canada trebuie sa ai licence ptr orice fel de aparatura medicala care o ai in spital.

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput