sezatoarea canadiana (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

codritu,
vaccinul antigripal nu te protejeaza decat pe o perioada limitata de timp (variaza de la 1 an la maxim 3)de aceea se face in fiecare an. Virusul, compenenta genetica a virusului se schimba (schimbari minore) de la an la an, de aceea nu esti protejat de un an la altul

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nelia, pe mine ma apuca durerea de cap exact inaintea ciclului. Eu toata viata n-am avut nici urma de durere, nimic, nimic. Acum m-au apucat durerile astea de cap, cum n-am avut in viata mea, nu pot nici sa ma ridic din pat, nu vreau sa aud pe nimeni, cumplite sunt.

Ira, hai zi-ne continuarea ca o sa mor de curiozitate pana in decembrie. Nici macar atunci n-am sansa sa aflu sfarsitul, ca o sa fiu la serbarea lu' fi-miu de la scoala romaneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Am fost la lunch cu o colega si tot intrebind de sali de inchiriat ieftine mi-a spus ca ea si-a facut nunta intr-o sala inchiriata pe vreo 50$.(In St Anne de Bellevue chiar pe malul lacului) Acum eu nu va car acolo...

Cica toate Legiunile canadiene au sali ptr veterani si le inchiriaza f ieftin ptr ca sunt organizatii non-profit. Asa ca am cautat pe canad a411 si am o gramada in Montreal.E si una in lassale, aveti vreo preferinta???/

O sa incep sa sun eu luni sa vad cind sunt disponibile si cit costa. ca si salile de care va vorbeam au bucatarie, iti aduci mincarea de acasa dar nu stiu sigur de bautura. Ea nu-si aducea aminte.

Va tin la curent.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, daca e asa ieftin, am putea organiza chiar un Revelion DC... Ce spuneti?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut tuturor mamicilor si numai bine copiilor de pe DC!
Mai, dar voi aveti numai fetite, si toate, numai minunatii de fetite! Sa va traiasca si sa aveti numai impliniri de pe urma lor! Nu stiu cum sa va spun, dar pe unele dintre voi va cunosc, de ceva timp. Obisnuiam sa citesc cand eram mai tanara DC, era in formatul vechi o intreaga rubrica "Calatoriile sufletului" cu mamici si copii plecati din Ro care pe unde. Imi aduc aminte cand Ira era pe punctul de plecare si se gandea daca sa ia sau nu pianul cu ea. Sa tot fie vreo doi-trei ani de atunci si uite, timpul trece, noi imbatranim... Adica eu, ca de voi nu stiu, insa copiii ne duc mai departe spiritul si il mentin viu. Abia acum am reusit si eu sa ma inregistrez, in primul rand pentru ca pana acuma nu prea am avut timp, si in al doilea rand pentru ca acum fac parte din randul mamicilor cu burtici, si chiar daca va fi al doilea, parca tot nu le stiu pe toate. Mereu invatam cate ceva nou, iar daca eu pot sa ajut, macar cu ceva sfaturi, o fac cu cea mai mare placere. Am mai scris ceva mesaje la "Odiseea sarcinii in 40 saptamani", dar nu reuseam sa va gasesc, pe voi, mamicile din Canada. Acuma ca v-am gasit, sper sa ma primiti si pe mine sa mai spun cate ceva, sa mai imi dau o parere, si daca gresesc vreodata, va rog sa nu dati cu parul.
Carmencita, 17 + Alex, 10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Fetelor ce scrieti....Mi-a luat o ora sa va prind din urma....de mi-a adormit piticul in brate.

Noi am implinit 5 luni si aproape 9 kg. Si trebuie sa luam scaun nou de masina ca nu mai incapem in scoica.

Am o intrebare: dar de gradinite in Anjou stiti ceva? Pt.un copil de un an.....As prefera mai mica cu putini copii.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mikion, ce mare s=a facut baiatul tau!! felicitari !
eu mai am teoretic vreo 2 sapt, si ...gata, ma intalnesc si eu cu pitica mea, sper ca totul sa fie in ordine.

auzi, la Royal Vic, iti dau ei mancare (ca lumea ) dupa ce nasti, sau te lasa ca primesti de acasa??? pun intrebarea asta la sugestia mamei mele, care abia venita, e ingrijorata sa nu mor de foame ...ca intotdeuna de altfel...la toti parintii li se pare ca facem foamea pe aici.

Ktrinel si Ana Julia 37sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Mi-ati facut o pofta de intalnire...poate nu se mai tine

Noi de cand suntem aici ne-am vaccinat in fiecare an toti trei si nu pot sa spun ca nu am fost deloc raciti dar cred ca la gripele alea rele te protejeaza vaccinul. O sa-l facem si iarna asta, avem deja programare la intepat.

Ira nu ne mai tine pe jar, spune urmarea povestirii: ori s-a indragostit elevul de tine ori mama lui s-a gandit sa ia si ea lectii de muzica (sau poate s-a indragostit mama elevului de tine - te poti astepta la orice pe aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelorgospodine, vreau maine seara sa fac fajita si m-am gandit eu la toate incredientele necesare dar am o nedumerire: care e smantana aia buna si super-cremoasa care ti-o dau ei la restaurant la fajita ?
Stiti cumva ?
De ce trebuie sa va faceti programare de antigripal, eu m-am dus anul trecut la walk-in center, am stat la rand si ne-a rezolvat in 45 minute . Era coada mare....
Deci, stie cineva de smantana aia buna ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 36 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Carmencita

Bine ai venit la "Sezatoare" si o sarcina usoara.

Nelia

Sint adorabile fetile tale. Sa va traiasca, sa fie sanatoase si sa aiba noroc !

Mergi la inceput