sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 19
Ktrinel spune:
Denisam , mersi facem bine....Julia se lasa asteptata , dar oricum DNP ul e pe 20 nov...deci are timp sa se mai coaca...daca pana pe 17nov nu da nici un semn, tanti doctor ne-a zis sa ne prezentam la spital, ca nu vrea sa trec due dateul cu boala mea. apropo de boala, draga mea...ma doare sufletul cand povestesti cum te dor incheieturile...of, Doamne, ce am mai suferit si eu acum 6 ani din cauza asta...tre neaparat sa vezi un reumatolog, imunolog, ...crede-ma.fa-ti analize detaliate de anticorpi si proteina C reactiva , vsh...eu am tras rau e tot...si apoi cand au descoperit ce am...am inteles ca nu voii scapa nicioadata de boala...trebuie multa grija.
ce dragutza a fost Emma, super ideea cu gargaritza...poate la anul cand o avea un an, o sa ii iau si Juliei costum de Halloween.
Ktrinel si Ana Julia 37sapt
Denisam spune:
Ktrinel- am facut analizele- toate 3 care le zici si ce de artrita si au iesit toate negative- deci de aia e o enigma.Tu ce boala ai exact si ce tratament faci si da-i si mie te rog detalii pe PM.
Multumesc si numai bine!Va pupam!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
nelia spune:
Fetele, sintem si noi pe aici! Am citit tot, dar nu mai apuc sa si raspund, am vrut sa pun poze cu Agata de la Halloween, dar nu ma lasa, nu stiu de ce si nici nu am timp sa aflu, incerc mai tirziu.
Noi sintem racite, nici nu stiu daca am mai pus vreun mesaj de cind ne-am imbolnavit... Daca da, scuze ca ma repet. Deci, a adus Tudora un virus dela gradinita, supernasol, l-am luat si eu si Agata si sintem toate trei bolnave. La Tudora e deja pe sfirsite, se simte mult mai bine, dar a facut otita in urma lui si e pe antibiotic de 5 zile! Eu am fost poate cel mai rau afectata, git, cap, urechi, nas... tot ma doare, mai ales capul, ieri am crezut ca timpesc de durere, am si vomitat, eu asa ceva nu am patit pina acum. Bine, ca astazi am constatat ca mi-au venit si musafirii, deci ieri a fost o chestie combinata. Fetelor, vi se intimpla sa va doara capul, dar rau-rau de tot, atunci cind va vine ciclul!?! Ca la mine asa e, dupa nasterea Tudorei, o durere de cap inainte de a-mi veni si in ultima zi, dar atit de nasol este ca nu ma pot ridica din pat, ca ametesc sau chiar vomit de durere. E cazul sa ma duc la un doctor, ca mi se pare totusi un pic exagerata aceasta durere. O fi vreun dereglaj hormonal... eu inca o mai alaptez pe Tudora.
Acum sintem un picut mai bine, fetele au stat acasa si ieri si astazi, ca mi s-au parut prea bolnave sa le duc, sper sa ne mai treaca pina vine tati duminica, sa nu se imbolnaveasca si el.
Va pupam si va dorim sanatate! Ira, ne-ai facut-o, hai, nu ne spui totusi inainte de 16? Ca eu una, sint tare curioasa? Putem sa ne dam cu presupusul? S-a indragostit elevul de tine!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
quote:
Originally posted by nelia
S-a indragostit elevul de tine!?!
Nelia, pai io zisei ca-i de ras, bre, nu de plans. E ceva amuzant rau, n-o sa va treaca prin cap.
Cat despre dureri, da, e normal sa te doara capul cateodata la menstruatie, dar nu exagerat de tare. Poate faci o vizita la clinica dupa ce vine Octav. Te pup si ai grija de tine.
Dana, si zici ca sampania aia astie a ta nu e injuratura ? puahaha, da' un suculet un suculet natural tabarnak nu vrea nime ? Faleleu, e durere cu quebecii astia, au cele mai tari injuraturi din lume. Ultima pe care am auzit-o este : Va te faire licher par une vache, adicatelea duce-te-ai sa te linga vaca.Of, doamne, ce dulci sunt.
Nu sunt deloc agresivi in vocabularul de usurare al nervilor,
am vazut o faza din masina, la o intersectie, in care unu' ierea sa buseasca un quebec la stop,
tabarnaku' a scos capu pe geam isterizat, rosu si cu parul valvoi
insa lipsit de plenitudinea inspiratiei unei injuraturi consistente, a ezitat vreo 2 secunde, dupa care, satisfacut, a explodat :
- TURIIIIISTE !
(adicatelea vezi domne' ala era turist in Mtl si habar n-avea regulile de circulatie. )
Bine c-o fost faza la semafor, altfel am fi facut si noi accident...de ras! Ca si pe el l-a pufnit rasu' dupa aia, ca sa nu mai vorbim de "turist", care-si stergea lacrimile cu kleenexu'.
Si la reclame la fel, io n-am vazut in viata mea reclame mai amuzante/tampite ca astea ale quebecoisilor. Da' nu mai am timp sa detaliez, ma'c la treaba mea.
Podeanu spune:
Pitilache, imi cer scuze de confuzie si numai bine ptr bebelusa din burta.
Ira, imi mentin oferta ptr ca am o gramada de bautura la camera rece.
In plus costul sampaniei a fost mult mai mic decit pretul de la Costco.
Asa ca eu tot vin cu bautura dupa mine.(doar sa va hotariti cit si ce , ca poate o sticla nu ne ajunge)
Ira eu am vazut niste canapele care mi-au placut la Brick, dar inca nu ne-am hotarit.
Ziceam ca ne rasfatam de Craciun, dar cred ca rasfatul a fost Jamaica, ca pretul cam pe acolo a fost.
Dana si gemenii
Voiculestii
Podeanu spune:
Mi-a mai venit o idee ptr sala.La anumite blocuri aici in South Shore ,exista sala blocului ptr diverse ocazii.
Este de fapt o cladire in afara blocului cu 2 sali amri, bucatarie, WC si se inchiriaza la sume derizorii ptr locatarii blocului.
O prietena de-a mea si-a sarbatorit ziua acolo (acum citiva ani) sala era imensa, cu mese scaune, am adus noi muzica, bucataria e dotata cu de toate. A doua sala a fost sala de joaca a copiilor.Singura conditie a fost (in afara parca de plata derizorie)sa facem curat dupa.
poate exista asa ceva si prin Montreal intrebati conciergeii, prietenii?
Dana si gemenii
Voiculestii
Ira spune:
Pai daca te hotarasti vinde-le pe-alea vechi pe lespac.com, ca sa recuperezi cateva sute$ macar, si cardul e al tau, ca tu esti prima care l-a cerut. Daca nu, mai astept si alte cereri.
Buna ideea cu blocurile.
Ok, daca tu insisti sa aduci bautura, nu mai pui banii, dar restul gagicilor vom imparti cheltuielile in mod fratesc. Cheltuielile vor fi simbolice, oricum. Oricum, calculele incep de la lista de persoane. O sa recuperez eu in we, ca acum n-am timp.
Io despre Jamaica am auzit numai de bine, si tot de la o tipa romanca care are gemeni - 2 baietei superbi, si lucreaza ca bibliotecara la Université de Mtl.
nelia spune:
Am reusit sa pun pozele de la Halloween 2006 (in rochie aurie de regina), unele de la cel de anul trecut (in rochie roz) si altele de la petrecerea de 5 ani a fetitei care a invitat-o (de acum doua saptamini).
Edit: Scuze, pozele sint www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">aici. Mi-a dat niste erori la upload, dar poate ca sint de la mine. Oricum, in cazul in care nu le vedeti in regula la dimensiunea mica, dati click pe ele si se vad bine la cea largita.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pitilache spune:
Le-am pus si eu pe cele de Halloween, in costumul de Obi-Wan Kenobi din razboiul stelelor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irionescu/album?.dir=6d93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/irionescu/my_photos
Ce planuri mai aveti voi de week-end?
Numai bine va doresc,
Roxana, 24+