sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 18
pitilache spune:
Dana, Podeanu, baiatul meu are doar 7 ani si 24+ inseamna intr-adevar ca am o surioara pntru el in burta! Parca Simi spunea ca are un baiat de 15 ani.
Ne-am bucura sa venim si noi la intalnire. Dar dupa cum va ziceam pe 16 dec. nu prea putem. Astept decizia voastra finala si apoi ne hotaram.
Numai bine,
Roxana, 24+
ange spune:
simi,esti buzoianca?
dana,si mie-mi place tareeee mult sampania de la martini.asa ca ne impreuna
Ira spune:
Girls, eu nu sunt de acord ca Dana sa dea bautura, eu consider ca nu e just si nu e de dorit ca pe unii din noi sa atarne o povara financiara mai mare. Este o intalnire intre prieteni, nu e ziua nimanui, daca vrem sa mancam/bem punem toti banii jos in mod egal si cu asta basta. Altfel io nu mai vin la rendez-vous, va las casa si ma car, am zis.
Eu zic ca cineva cu permis de Costco sa cumpere sampanie, pizza, inghetata buna si café sau ce-o fi, eu am dat doar exemplu'...ne spune pretul si impartim banii la nr de persoane. Nu e nimic complicat, important e ca in ziua respectiva sa veniti toti cu ceva cash (gata schimbat in monezi mici ca sa nu facem iarasi imprumuturi pe la amici).
O alta regula, daca party-ul ramane in final la mine (deci nu se gaseste alta solutie) este c-ar fi de preferat sa lasam acasa copiii. Nu am spatiu si copiii cer atentie si dedicatie, ceeace nu le-am putea oferi in cazul in care ne-am concentra pe colinde, jocuri intre amici, bancuri, barfe si un pahar de sampanie. Cine nu are cum, nu are nevoie sa se scuze, va veni cu ei, nu se supara nimeni.
In we o sa pun siturile de unde sa va imprimati colindele, o sa incercam sa ne amuzam cantand in cor si solo, o sa va cant si eu unele - la pian sau vioara, cum doriti - ca sa ne amintim de copilarie, dupa care facem tombola, primim chippendale-u', mancam inghetata si gata.
Fetele, am un cadou de 100$ pt cine-si cumpara mobila de 699$ or more de la Brick pana la 31 ianuarie 2007. Cine-l vrea.. sa-mi dea semn aici sau pe privat, chestia e ca va trebui sa merg cu persoana la magazin ca e pe numele meu.
Va pupex.
codritu spune:
Fetelor, voi va vaccinati antigripal? Dar pe copilasi? Eu nu stiu ce sa fac, pana acum nu m-am vaccinat, dar acum cu Petra bebelusha as vrea sa reduc cum pot probabilitatile de a ne raci, dar e eficient? Pe Tudor l-am vaccinat anul trecut, dar oricum s-a racit. Emilly, parca ziceai ca lucrezi la CLCS la centrul de vaccinari, poti sa imi spui si mie ce tulpina a fost folosita anul trecut la vaccinuri si daca e aceasi si anul asta, ca daca e aceeasi pe Tudor nu il mai vaccinez. Mercic.
Comorile lui mami
Ira spune:
Copii, apai daca tot nu poci dormi, sa va povestesc ultima intamplare à la Quebec, ca numa' in locurili aistea se pot da asemenea dume, parol...
..........
Intr-o buna dupa-amiaza de final de octombrie, respirand cele 2 minute si 10 sec. de pauza cu gandul la un masaj bulgaresc intre pernele mele pufoase si moi....cale de freo numa' 6 elevi de mine...primesc vizita unei mamici. Nimic neobisnuit pana aici, ca doar n-ar fi fost prima data. Am simtit insa ca e vorba de ceva ciudat de cum a inceput sa-mi vorbeasca. A intrat timid la invitatia mea, toata rosie la fata, ...s-a asezat pe scaunul pe care de obicei se asaza elevul si-a inceput sa-mi povesteasca.
Continuarea numai pe 16 decembrie - in direct. E cea mai hilara situatie pe care-am trait-o-n veata mea, va jur.
Donia spune:
Ira, ai scapat cu colectiile de mileuri si de bibelouri intacte, mi-a revenit vederea. Si de fapt, mileurile ma asteapta si pe mine in Romania, plus o cuvertura facuta tot de bunica de la Buzau, plus alte minuni!
Mey, sa faceti un film cu intalnirea, sau scoateti un CD daca tot cantati.
Fie...! Ne multumim si cu poze!
Denisa, pana pe 15 stai asa cu dureri? Poti sa iei ceva de calmare?
Ce buburuza dulce am vazut! Dar pe primul link nu am putut intra. Tu cum te descurci cu Emma daca esti asa bonava?
Pitilache, e hocheist baiatul tau? Ca presupun ca ala nu era costumul de Halloween :) Ce parere are de surioara?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
gabid spune:
Am pus si noi poze de la Halloween 2006,primul nostru halloween din Canada.La inceput ne gandeam ca e urat sa ceri bomboane...eram obisnuiti ca in RO dar s-a astrans o gasca mare,mare din bloc.A starns Moni o sacosa de bomboane de toate felurile,nici nu stiu cand o sa le manance...
Ieri am facut vaccinurile de Canada...4!!!...azi sta acasa mititica ca o dor inca manutele...
Fetele din Montreal...cat e vaccinul antigripal?Noua la CSLC ne-a spus ca 30$...initial auzisem ca ar fi 5 $...vreau sa-i fac fetei vaccinul!
Ne inscriem si noi la intalneala...nu se poate sa lipsim...incet,incet ne obisnuim si cu viata asta de Canada.De luni incepem francizarea...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by codritu
Fetelor, voi va vaccinati antigripal? Dar pe copilasi? Eu nu stiu ce sa fac, pana acum nu m-am vaccinat, dar acum cu Petra bebelusha as vrea sa reduc cum pot probabilitatile de a ne raci, dar e eficient? Pe Tudor l-am vaccinat anul trecut, dar oricum s-a racit. Emilly, parca ziceai ca lucrezi la CLCS la centrul de vaccinari, poti sa imi spui si mie ce tulpina a fost folosita anul trecut la vaccinuri si daca e aceasi si anul asta, ca daca e aceeasi pe Tudor nu il mai vaccinez. Mercic.
Comorile lui mami
Noi ne vaccinam toti in familie: mama, tata, copilu' si bunica. Si asta de prin 1998 cind facut si eu si sotul o gripa asa de urita ca am zacut in pat o saptamina. Ca sa merg la WC ma tineam de pereti, ca nu aveam putere deloc iar sotul are 2 zile de amnezie totala in care datorita febrei a dormit incontinuu si nu isi aminteste nimic. Noi ne-am cam speriat atunci si am hotarit ca vom face vaccinul in fiecare an.
Sa stii ca vaccinul anti-gripal nu te fereste de raceli, tuse, infectii in git si alte "bucurii" ale iernii. Doar de gripa, si nu de toate "tulpinile". Dar este o masura in plus, pentru ca adevarata gripa poate da complicatii urite la copiii mici si la batrini, dar si la adulti. Si pe Antonia am vaccinat-o in fiecare an, de cind era mica.
Multa sanatate si sa trecem iarna fara gripe...
simi spune:
quote:
Originally posted by ange
simi,esti buzoianca?
dana,si mie-mi place tareeee mult sampania de la martini.asa ca ne impreuna
Daaaa, buzoieni si eu si sotul!! Am plecat din Romania in ianuarie 1994, de-atunci sintem aici, in Québec. Stiu ca si tu esti din Buzau si Ira la fel.
Cum zisei, am fost vara asta dupa 9 ani, eram ca niste extraterestrii, mingiam zidurile caselor, mi-era drag de fiecare groapa din asfalt. Am copilarit pe strada Bucegi, stii, in fata liceului de muzica sint niste blocuri, la numarul 7 am stat eu.
Crapatura din asfalt din fata blocului pe care mi-o aminteam cind saream coarda e inca acolo! Poate mai mare, dar mi-o aminteam precis! Pomii au crescut mult, ne-a placut foarte mult la Buzau!
Am plins amindoi(si eu si sotul)... a fost foarte emotionant, el nu mai fusese din 94, ianuarie, iti dai seama!
Ira, simbata intreb de sala la WMCA. E pe boul. Brunswisk la intersectia cu St-Jean. Daca fetele vor si l-i se pare mai comod putem intreba si la WMCA de pe Sherbrooke (in Westmount). Eu o sa intreb la amindoua, macar sa stim pretul si daca mai au ceva liber. Am inteles ca data ramine 16 dec., nu?
V-am pupat pe toate!
Denisam spune:
Donia-mersi frumos. Pian atunci iau diclofenac 2 pastiel pe zi si am descoperit foile de varza si brusture, mama e cu mine pina pe 11 noi, apoi stau 10 ziel singura pin avine scorela ca treb sa incep jobul soon.
Incearca linkul asta ca sunt niste faze cuemma de te prapadesti d eras plsu cu halloween!
http://www.dropshots.com/dragost
Pupicei si numai bine tzie si familiei si in special lui bebe mic!
Ktrinel- tu ce mai zici, ce face Julia zbantzuita?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!