sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 17
Ira spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Ira
scotienii... creca de zgarcita ce-i chelea pi ei prefera sa le inghete kuru decat sa arunce freo lira in vant.
voila di vezi !
AM ORBIT!!!
Daca nu imi trece pana dimineata te dau in judecata si te las fara cele 4 valize si fara pianul electric. Ma imbogatesc, iuhuuu! Ce mai ai prin casa, sa stiu ce sa mai cer? Ti-a venit canapeaua de la Brick?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia, mai ai vedere, mami ? S-au ti s-a impregrat kiltu' definitiv pe retina ? Sa stii ca poza nu e trucata. E super celebra, si imagineaza-ti cum ar fi aratat daca in stanga militarului ar fi fost asezata Nicoleta Luciu.
Canapelele, da, au venit, m-am dus la Brick asa de c-o falca-n cer si cu una-n pamant incat pana seara le aveam livrate-n casa. In plus ai mai putea sa-mi mai ceri si mileurili crosetate de mama mare de la Buzau, bebelourili de la Dolarama, DVD-urile cu Dora the explorer, si fluieru' galben cu manivela al lui Sofie... toata averea mé.
Oana, ai sunat la biserica ? Intreb si io' ...poate vom gasi ceva mai convenabil decat apartamentu' mio. Nu-ti vad pozele de Halloween, e incuiat contul. Io am lansat intrebarea pt. salile de repetitii, dar am inteles ca, fiind echipate cu fel di fel de mixere, boxe, percutii si alte aparaturi, vagi sanse sa ne lase pe noi cu craciunu' nostru improvizat. Cica doar daca-l invitam si pe el, ceeace nu e de dorit, deoarece nu as vrea sa am un quebecois decedat de suprasolicitare pe constiinta.
Cami, da, dau verde la alcool cu atat mai mult cu cat e vorba de ziua Corinei, mai nasol e ca io n-am in casa decat Purell, Windex si Listerine 25%, daca mergeti pe astea, io nu zic nu.
Despre dulciuri...Noi nu avem jamais prostii de mancare in casa. Dulceata e numai naturala din ala fara zahar adaugat, ciocolata e neagra...deci merg f mult la alimentatie pe exemplu personal. Daca noi nu mancam niciodata, de unde sa aiba copilu' placere la bomboane ? La gradi nu le da, etc. Mi-am impus sa-i dezvolt de mica gustul pt. mancare fff sanatoasa, chiar daca mie nu-mi place cateodata, si a functionat. Conteaza f mult ce mananci in primii ani, pt. ca asta iti ramane ca si element de referinta dpdv gustului pt. restul vietii. Otrava de coca cola nu a baut in viata ei, de ex. Nici macar o picatura. La McDo la aniversarile prietenilor nu se atinge de absolut nici un rahat din ala cancerigen. Pentru ca cine a mancat acasa mancare adevarata vomita numai la mirosul ala dezgustator.
Va pupez si ma duc la treaba, duce-m-as in Caraibe sa ma duc.
Denisam spune:
Salutare si de la noi,
Nu am mai scris ca is in pioneze cu sanatatea, dureri mari de articulatzie, ma blocam de miini sau glezne de a trebuit sa ma care sotzul pe scari, sper acum ca pe 15 noi sa ajung la reumatologul cu pricina, sa ma rezolve, plus ca si cu tiroida mea, nu e bine mai deloc.
Emma a fost cu tati la colindat de Halloween, va pun catva poze sa vedetzi ce haioasa a fost si ce a adus:)
www.dropshtos.com/dragost
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=b20are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Ira- frumoasa initziativa cu intalneala- as veni si eu cu cea mai mare placere, poate anul viitor dc ajungem in MTL sa ne vedem.
Doina si Laura- va doresc sarcini si nasteri usoare si multa sanatate cu bucurii.
Dana- distratzie placuta in Jamica, astept si eu feedback-ul tau ca eu am auzit numai lucruri "ciudate' despre J.
Cristina,Emilly, Ange,. Arturicii si restul - va pupam si un weekedn frumos.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
simi spune:
Eu nu prea scriu, dar va citesc intr-una! Si, sincer, e ca si cum v-as cunoaste. Bine, pe unele dintre voi chiar va cunosc (oanagabriela). Nu prea am timp, dar saptamina asta am vacanta si de-asta pot sa scriu.
Ira, mesajele tale ma distreaza la culme, ai un umor pe cinste- ca la noi la Buzau
Apropos, am fost in vara asta la Buzau dupa 9 ani de absenta. Ce mult mi-a placut! Ce mult au crescut pomii! Sotul meu nu mai fusese de 13 ani aproape, ne-am plimbat pe Bulevard, am fost in Cring, pe insulita, am colindat tot orasul la picior. Ne-am amintit de anii tineretii noastre, a fost tare frumos!Si totul e schimbat. Am ramas uimiti de numarul mare de buticuri de telefonie mobila, cred ca-s 3 la fiecare colt de strada!
Am citit de intilnirea voastra, as vrea si eu sa vin, sa va cunosc, daca mai e loc! Am una bucata fetita de 5 ani, Alice, ca baiatul e prea mare sa mai participe la asa ceva (are 15 ani).
Va pup!
Simona
pitilache spune:
Apropos de Halloween, si la noi a fost super si recolta pe masura. Chiar si recolta de sperieturi pentru ca o vecina pe langa muzica de rigoare s-a apucat si sa faca ca toate cele, ca sa stie macar pe ce da bomboanle nu-i asa? Pacat ca nu am fost pe faza sa-i fi facut o poza... Macar la anul stim la ce sa ne asteptam!
Numai bine va doresc!
Roxana, 24+
oanagabriela spune:
Ira
Am facut albumulul public, sper ca acum poti sa vezi pozele.
Am sunat la biserica de pe Cotes-des-Neiges, din pacate sala este ocupata si pe 17 si pe 10 dec.
Am sunat si la biserica romaneasca Sf Ioan Botezatorul si am vorbit cu parintele Chisca. Si acolo pe 10 si pe 17 dec sala este ocupata, dar a zis ca ne-ar primi intre 27 si 30 dec. Este o varianta.
Voi continua cercetarile, dar cred ca ne-am trezit cam tirziu...
Daca mai stie cineva si alte sali, poate extindem cercetarile.
Denisam,
Iti urez multa sanatate si sa te faci repede bine.
Simona,
Ma bucur ca vii la intilnire. Multi pentru papusica Alice. Cum a fost de Halloween???
simi spune:
Oana, la Halloween a fost frumos, Alice a fost "Belle" din "Beauty and the Beast", am avut o mie de discutii inainte de a iesi pe usa, ca Belle n-avea caciula, ea de ce trebuie sa-si puna caciula?
Dar m-i se parea cam frig s-o las asa,pina la urma a acceptat cu chiu cu vai sa-si puna gluga de la geaca, i-am zis ca Belle avea si ea o pelerina cu gluga... Off, ma omoara cu cochetaria, zici ca are 15 ani,nu 5.
Dar a fost bine, a adunat un sac de bomboane, acum eu ma chinui sa le pitesc prin diverse locuri, ca numai la ele se gindeste, n-ar mai minca nimic altceva! I-am dat fiului meu o punguta de dimineata sa mai duca la prieteni, la scoala, de-ar stii ea!
In privinta intilnirii, am putea vorbi si la YMCA, au localuri de inchiriat, pentru tot felul de sarbatori, spuneti daca vreti sa vorbesc la cel din west island, sau preferati mai in centru?
Oriunde ar fi, abia astept!
Simona
pitilache spune:
Va pun si eu cateva poze cu baiatul meu. O sa revin cu cele de Halloween.
Roxana, 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irionescu/album?.dir=20aare2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/irionescu/my_photos
Cricor spune:
Ange, va da voie Ira... Windex ce-i drept, dar decat nimic. Si asa eu il folosesc intens la orice: geamuri, oglinzi, pete pe covor facute de Luca cu diverse...
Mai Ira, eu stiu ce sa zic, nici al meu n-a mancat nici un fel de dulciuri pana la 3 ani, inghetata la 4 (mi-au zis colegii de birou ca copilul meu are "deprived chilhood"), nu aveam nimic in casa ca noi nu suntem amatori de dulciuri, cu toate astea acum ar manca oricat. Mai imi si zice ca nu-s bune ca au chimicale, ca isi strica dintii si stomacul si apoi "Da' mai pot macar una, te roooog!"
Cat despre Mc Donald, luna trecuta a gustat prima data in viata lui (5 ani), si ce credeti???? I-a placut, desigur... Offf, copil crescut numai cu mancare sanatoasa inca decand eram insarcinata.
Ce copii frumosi aveti cu toatele si scumpi foc costumati. Imi pare rau ca eu n-am poze sa ma laud si eu cu 'scheletul' meu.
Ira spune:
Salutare tuturor.
Doamne, cat de frumosi pot fi copiii astia ai nostri ! Nu ma mai satur sa ma uit la pozici. Cu obrajorii aia buni de pupat si de terorizat. Si zambetele lor divine.
Stiti ce-am facut noi azi noapte ? Am furat-o pe Sofia dormind de la ea din camera si am adus-o la noi in pat. Am strans-o tare tare toata noaptea, si dimi Sibinu' meu s-a trezit cu piciorul ei pe dupa gat si mi-a facut semn, statea asa, intepenit, de frica sa n-o deranjeze din somn. Am ras pe infundatelea. Cand se trezeste Sofitza mea vrea masaj, si io special incep s-o framant intr-un mod dupa care nu e innebunita, tocmai pentru ca-mi place sa-mi dea explicatii : Nu asa, ci asa - exemplifica rasucind degetele in aer.
Azi de dimineata cand a plecat la gradi aveam lacrimi in ochi, mi se pare c-o vad prea putin de cateva luni. A venit la mine, m-a strans tare tare si mi-a zis : Lasa, mami, ca ma intorc repede la tine.... Dar tu trebuie sa te duci la scoala sa faci bani! Auziti ce tupeu pe ea. À propos de scoala, ea crede ca copiii se duc la gradinita si mamicile si taticii la scoala. Pai daca asta a vazut ea, asa ne trebe', ca noi mai avem putin si iesim la pensie din scolile astea..
Simi, io as prefera in west island, ca e atat de frumos....da' acum sa vedem daca salile sunt disponibile si abordabile ca pret. Buzaul...da, e frumos, curat si linistit. Poate ajungem si noi in freo douaj'de aniin visite, da nu ma grabesc...ca de altfel mama imi pune webcamu' pe geam ca sa mai vad rufele lu' domn' Matache intinse, camasa lui portocalie cu maneca scurta si geamurile lipite cu chit negru si chioscul de sucuri triste si gume turbo din dreapta strazii....si ma mai linistesc pentru inca cateva luni. Oh, era sa uit de Ion-din-fata-blocului (asta e numele lui, serios), care cat e ziua de mare (om zdravan, sanatos si la vreo 40 de primaveri) sta in fata blocului, mangaie masinile si bea bere. Nu lipseste nici o zi, serios. Iarna-vara, e un punct de reper, altfel n-ar sti lumea sa identifice blocu' daca n-ar fi el in fata. Frumoase vremuri!
Denisa, sanatate si refacere rapida !
O seara placuta tuturor.
Podeanu spune:
Ioana, "arturicii" mei sunt mari, au facut 11 ani.Ii poti vedea in poze la semnatura mea.
Roxana(pitilache) ce inseamna 24+? Ai un bb in burta? Baiatul tau are 15 ani? Pe el ziceai ca nu-l iei? Te intreb ca s-ar intelege bine cu baiatul meu .
Fetelor bautura o dau eu. Nuami sa-mi spuneti ce preferati (un vin alb, rosu) sau mie imi place mult sampania de la Martini (Asti) Nu e injuratura quebecoasa , asa se numeste.
Denisam, ce lucruri ciudate ai auzit de Jamaica??? Nu ca ar mai conta dar macar sa stiu de ce sa ma feresc.
Dana si gemenii
Voiculestii