Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danymamic spune:

sunteti niste burticute vrednice. De azi dim va citesc incontinuu si abia am reusit sa va prind din urma.
Catalina referitor la dr Mateescu l-am cunoscut intamplator la o petrecere a sefului meu si pe mine sincer nu m-a impresionat deloc. Chiar mi-a atras atentia ca telefonul mobil face rau fatului iar eu nestiind cine este i-am raspuns in 2 peri ca sa nu se mai bage. Plus de asta nu-i poti ajunge la nas.
Eu am sa nasc la Universitar si sunt foarte multumita de doctor. Sunt o gravida cu un psihic bun si asta datorita lui. Plus ca este un super om care nu conditioneaza actul medical in functie de cat de gros este plicul. Pot spune ca au fost situatii in care nu i-am dat nimic si la urmatoarea consultatie nu m-a tratat altfel. Cat despre maternitatea eu zic ca este ok. La Baby expo chiar m-am ciocnit de asistenta sefa de la universitar si am stat putin de vorba (m-a intrebat unde nasc si cu cine) si mi s-a parut o tipa ok. Asa ca merg pe mana lor. Oricum copilul asat trebuie sa-l scot cumva nu mai exista cale de intoarcere.

daniela 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna dimineata ce-i cu linistea asta ?

liuda unde esti draga ? ceva idei de papa chiar nu stiu ce sa manc azi
oana bucur cum a fost sfarsitul tau de saptamana ?

e asa urat afara bate vantul tare va trebui sa merg mai tarziu la cumparaturi cu o prietena si habar nu am cu ce sa ma imbrac nu mai incap in nici o scurta si nu prea mai merge cu pulovar ca e cam frigulet

in rest m-a apucat curatenia am pus la spalat toata lenjeria de pat ma pregatesc de aspirat si sters praful poate ma apuca si pe mine chestia aia cu pregatit cuibul lui bebe cine stie dar mi se pare cam repede

pentru fetele care au pat tarc ( nu din lemn) voi aveti saltea la el ? eu am primit patul si cine mi l-a dat a zis ca nu e nevoie de saltea dar eu totusi vreau sa stiu

am reusit in sfarsit dupa lungi discutii sa-l conving pe tati sa punem la fetita numele alexia ( poate cineva va rog sa schimbe din alexandra in alexia ? va rog )inca mai negociem maria dar sper eu sa ramana si asta
vorbim mai tarziu

va pup eu 29+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Adela, si noi tocmai ne-am luat patut tarc si o sa ne luam si salteluta din asta normala. Cea cu care vine patutul mi se pare insuficienta ca sa zic asa...

Loredana 25+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Adela pt patul tarc cand e mic bb iti trebuie si o salteluta de 5cm.Cand incepe sa se ridice si lasi nivelul jos, poti folosi ori salteluta patutului ori aia de 5cm.Eu salteluta patutului am folosit-o numai cand am carat patul in deplasari.
Oricum am ajuns la concluzia ca patul tarc e cel mai bun , pt ca se lovesc mai putin in el , fata de ala din lemn.,

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Maine ma duc si eu la analize.Am ceva emotii.
Oricum a inceput sa-mi fie tare greu, am o burta cat casa, credeam ca scap de o burta mare, dar n-am sanse , iar e imensa..ca la Ingrid ,parca chiar mai mare.

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Buna dragi fete cucuiete...

Am intrat si noi putintel, asa de control...:)
Vad ca mai sunt si alte fete care au nelinisti privitoare la medicul cu care va naste..ma bucur totusi ca nu sunt eu singura "nelinistita"
Mie una mi se pare normal sa vrei sa fie totul perfect, de la medic , la spitalul unde vom naste.Dar cu perfectiunea stiti cum e....nu e intotdeauna la indemana..
Asa ca, draga Catalina trebuie sa ne descurcam cu ceea ce avem la indemana, avand totusi multumirea ca am cautat solutia cea mai aproape de perfectiune..Hai ca ma dat-o in filosofie la ora asta..:)

In alta ordine de idei noi mai avem un pic si incheiem saptamana 29 si n-am cumparat ABSOLUT NIMIC pentru bebe. Singurul motiv ar fi ca suntem amandoi, si eu si tati, dusi cu pluta de superstitiosi.
Am facut insa liste peste liste si daca n-om avea nimic pana se va naste bebe, o sa-mi fie tare mila de bietul tati cat o sa aiba de umblat...
Acestea fiind zise, va pup tare si ma bucur mult ca existati

29+

Maryela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

multumesc de raspunsuri loremunteanu si anis saptamana viitoare desfacem si noi patutul si voi lua si salteluta totusi
multumesc celei ce a modificat numele

anis ce analize faci ?

catalina ei hai doar nu te-ai suparat pe noi nu ? cred ca numai tu poti hotari la ce doctor mergi/ramai ; eu cand m-am hotarat sa fac bebe primul lucru mi-am cautat doctor si am tinut sa nu fie doctor-vedeta desii sunt o multime in timisoara si puteam merge la oricare din ei dar toti acei doctori mi se pare ca au uitat esentialul si anume - pacienta - nu-i mai intereseaza au deja un "nume" si lumea merge la ei oricum ; doctorita mea sigur nu apare pe nici un forum ea abia acum incearca sa-si faca "nume" si din cauza asta inca se mai agita si-si da interesul am multa incredere in ea sper sa nu am surprize ( ptr ca atunci sigur ii va aparea numele pe forum nu ? )

voi cum stati cu secretiile eu curg toata imi curg sanii de ma dispera ; la voi cum e ?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

vad ca si voua va e frica de raceala..s i mie, ca deja am inceput sa stranut. sper sa fie numai asa...alarma falsa.

offf, ati scris cam mult si nu am reusit sa citesc tot asa ca deocamdata doar va pup si va doresc o sapt buna

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna ziua la fetite! ce faceti? Eu azi mai tarziu la munca am ajuns ca am fost lenoasa de dimineata - ca noaptea am cam vegheta. Eri nu m-am omosit ca am stat tolonita cand pe un pat cand pe altul - asa ca nopatea nu ma mai luat somnul...

Loremunteanu - merci pentru ajutor cu albumul, ca chiar imi era lene sa-l mai fac din nou iar singura nu ma discurcam....

Daconst - eu nu ma plang ca sant grasa, adevarul ca si la fata m-am mai rotunjit, am mai pus si pe cur si pe maini dar foarte putin.... in schimb eu mereu am zis ca am burta mare si acum vad ca imi dati dreptate ca e cam marisoara. Si chiar este un pic mai mare decat la altii dar asta este cred ca asa e constitutia si organismul, mai greu o sa ma misc noaptea de pe o parte pe alta... poate reusesc sa nu ma sufoc... AAA merci ca ai apreciat apartamentul - munca multa, nervi si draci dar a meritat, lasa ca o sa mai fac poze si la casa cu tot cu hainute. Azi am cumparat canapeaua - maine scot pe cea veche din camera - adica eliberez locul si aduc pe cea noua - apoi fac comanda la mobila....

Messa - nu poti manca de toate mai ales fructe si legume nu din cauza ca miroase laptele, ci pentru ca il strica la burtica din cauza ca acea compozitie ajunge si in lapte. Asa cum si tu dupa ce mananci mai multe fructe - poti sa te umfli si sa faci gaze - la fel e si la cel mic numai ca pe el il ia cu durere de burta. Ideea e una - uita de fructe rosii salate maioneze si multe altele pentru o perioada si mai bine sa nu incerci ca te trezesti cu alta belea pe cap... mai bine suporti tu decat cel mic...

Aventura - sa stii ca si la mine e cam slut cu numele - nu stiu , nu am ales... tat-so o tot striga Maia, dar asta asa fara sa ne gandim si cred ca o sa ramana pana la urma Maia, dar mai vreau un nume... si nu il gasesc, parca nu se mai asociaza cu MKaia nici un alt nume... ne mai gandim, poate renuntam la Maia, poate nu, poate apare altul, sormea ma piseaza ca nu-i place Maia ca ea vrea alt nume... ziceti si voi ....

Criss68 - vezi ca nu m-am plans degeaba!!!! Totusi aveam dreptate...

Rali - te acceptam, ce sa fac daca zici ca ai 10 kile atunci esti de-a noastra!!!

Mihacarm sa stii ca nu ma complexezi eu chiar deloc, dar daca toata lumea se plange ma plang si eu - si am un motiv - burta mare, dar mai am si la boalfe mai mult!!!

Adela - eu am cumparat si saltea - cica la inceput e bine sa-l lasi fara saltea pe mai tare si apoi la 2 luni ii pui si salteluta!! Nu stiu daca nu o voi folosi din prima zi! vedem pe loc.

fetelor ce am mancat? am facut eri ciorba si ardei umplut si pulpa la gratar cu piure - deci am mancare pentru vreo 3 zile.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 28 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Catalina-eu te inteleg atat de bine!!!! De fapt as zice ca situatia mea e mai grava decat a voastra, fetele care mai aveti indoieli legate de medicii vostri. Eu nici macar nu stiu cu cine o sa nasc. M-am bazat pana acum pe ecografii, am facut toate analizele necesare pt. ca stiam de la sarcina anterioara ce trebuie, am mai ascultat-o si pe socrela (care este de meserie) dar mai rarut ca este panicoasa rau...Si uite cum am ajuns cu 2 luni inainte sa nasc sa nu stiu cu cine. Stiu doar ca vreau la Municipal. Marturisesc ca nehotararea mea se trage de la influenta soacrei, pt care dr. x nu stiu ce are, y nu stiu ce face si tot asa, ala nu-i bun...La prima sarcina am avut o doctorita tinerica (pana in 40 de ani), tot de la Municipal, de care am fost multumita si in care am avut foarte mare incredere. Dar...caci intotdeauna exista un dar, se pare ca a cam dat gres cu mine incercand sa-mi provoace nastere naturala cand copilul meu nu era angajat si nu avea loc sa treaca. Poate a fost si greseala mea deoarece cu o seara inainte, socrela, la o simpla palpare a abdomenului, mi-a zis ca ea crede ca nu pot naste natural. Si nu mi-a cercetat decat burta, ca altceva este exclus . Oricum, dupa ce-am nascut am aflat mai multe legate de greselile facute de dr mea. Sau cel putin asa sustine socrela, l-a convins si pe sotul meu...si pe mine. Acum va dati seama ca nu mai am incredere. Si-asa nu iubesc eu doctorii prea tare acum ca stiu ca sunt la mana lor ma apuca groaza. Cum zicea Crishtinutza, pt ei este un job. Si, ca oricare alta persoana, mai dau si gres uneori. Nu putem decat sa speram ca nu vor da gres cu noi .

Sa stiti ca eu ma lupt cu mine si cu toate temerile legate de ceea ce urmeaza peste doua luni. Dar, cum bine spune danymamic, nu mai exista cale de intoarce. Cu Dumnezeu inainte!

pe toate

ALINA 30+

Mergi la inceput