Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
Ana_Alx spune:
Fetelor am fost racita cu durere de gat,de cap...ufff...am cam tras
Si am luat intr-o seara coldrex praf si in dimi urmatoare coldrex pastila .Mi-a zis medicul sa iau ca e permis.E permis paracetamolul nu?si am mai bagat in nas olynth ca nu ma descurcam cu respiratul.
Acum e pe vindecate si gatul a mai cedat si nasul la fel ,continui cu lamaie la greu si miere,si ceaiuri ca sa o rapun definitiv.
Va pup
ALINATXA spune:
Buna dimineata gagici,
Aelita sa nu te puna obejdia sa ma freci cu zapada ca te omor!
Mai dar vad ca nu prea v-ati trezit.Vremea o fii de vina?
Se anunta o saptamana care va va trage la somn si la stat in casa.Eu m-am perpelit i pat azi noapte pana sa adorm vreo 2 ore.
Vad ca sa pus cineva pe capul meu sa ma enerveze de luni asha si de dimineata.Grrrrrr!!!
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
A.Alina spune:
Alina,
Am vazut pozele si arati super. Nu ai nici burtica mare nici nu te-ai ingrasat in rest. In schimb nu stiu cum rezisti cu asha par lung ( foarte frumos de altfel).
Catalina,
Si eu am auzit niste barfe despre dr. meu in timp ce asteptam sa intru la el in cabinet, de la o pacienta care culmea ca tot la el venea. Eu cred ca sunt si persoane care nu pot sa vorbeasca de bine oamenii, ci doar de rau. Eu nu pot sa inteleg insa daca i-a facut atata rau de ce mai mergea la el! Asha ca nu cred tot ce zi celalate paciente. Daca cauti pe net nu cred ca gasesti un dr de care toata lumea sa fie multumita. Important este ca tu sa ai incredere in medicul tau si sa fii multumita de relatia ta cu el, nu parerea altor femei.
Alina
26+
loremunteanu spune:
Buna dimineata, burtici!
Ce faceti grasutelor?
Catalina... ai o istorie... Eu nu comentez... Ai grija de tine si atat!
Dana, poti sa-mi timiti pozele (cate vrei tu) si pe mail si pe messenger (loremunteanu@yahoo.com) si ti le pun in album.
Deocamdata atat!
Va pupic!

Loredana
25+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
A.Alina spune:
Oana,
Para tu spunei ca folosesti ceva pt mameloane aplatizate, nu? Poti sa-mi spui te rog ce si de unde ai cumparat?
multumesc.
Alina
27s
ALINATXA spune:
ALINA multumesc mult ptr cuv frumoase.CU parul ma chinui ce e drept dar asta e.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
megbeng spune:
buna dimineata si o saptamana minunata tuturor burticutelor!
catalina, eu te inteleg cu framantarile tale...
la sarcina pe care am pierdut-o am zis si eu ca vreau la o "vedeta" si am cautat zile intregi pe forum si, in general, pe net pareri..concluzia mea a fost urmatoarea: medicii-vedeta in mediul virtual sunt ingrozitor de aglomerati, din cauza aurei asteia care se creeaza in jurul lor. intre sarcina pierduta si sarcina asta am avut sansa sa fac in facultate stagiul de ginecologie..nu la un spital de top..la "bucur"..si am avut marea, marea surprindere sa intalnesc oameni extraordinari, sa vad efectiv cum se poarta medicii cu pacientele, cadrele medii ce atitudine au, care a atmosfera in sala de nasteri, de travaliu, cum e la cezariene..etc..am cascat ochii f bine ca ma interesa nu doar pentru examenul de la sfarsit ci si pentru ca ma pregateam sa fiu si eu graviduta. nu era totul roz, desigur..dar au fost cateva situatii care m-au surprins in mod extrem de placut (nu as vrea sa divaghez acum prea mult, daca vrea cineva sa le auda am sa revin)..DAR parerea mea e ca se face o nedreptate promovandu-se pe net doar cateva nume.
sunt destui medici bine pregatiti si sufletisti, dar despre care nu se scriu pagini intregi pe forumuri.
pentru sarcina asta mi-am ales (inainte de stagiul de gineco, altfel la bucur ma duceam fara nici o ezitare) o dr tot de la municipal, ne-vedeta, despre care am citit si cateva postari negative, dar careia eu nu am nimic sa ii reprosez!
la care programarile se respecta cu o abatere de maxim 15 minute (exceptand sigur, cazul in care primeste un telefon ca ii naste o pacienta), face si eco, discuta cu tine fara graba, nu se supara oricate intrebari i-ai pune, etc. dar cel mai important este ca e primul ginecolog la care am ajuns si in care simt ca pot avea incredere maxima!
catalina, mai ales cand e vorba de tine si de bebelusul tau, ASCULTA-TI INSTINCTUL!!
nu am prins din urma de ce vrei sa il schimbi pe radoi...dar daca tu simti ca ceva nu e in regula, nu mai astepta..daca te-au destabilizat niste barfe, in schimb tu ai incredere in el, cred ca e mai bine sa ramai pe mana lui!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Crishtinutza spune:
Buna dimineata burticute dragute! 
Am revenit si eu dupa o mica absenta ... am aflat ca in burtik se ascunde o fetita !!
, asa ca tati a avut un feeling bun la prima ecografie, cand a spus ca simtit ca e fetita.
Ce activitate intensa e la noi pe forum, tot mai am de recuperat, dar imi place ca suntem asa active. ![]()
In rest, crestem burtica, innebuneste si cantarul... raportez 7 kg la 23 saptamani (5 luni implinite), iar surplusul este pe fundul lui mami, masurat&dovedit!!
Catalina, Alinatxa, sa stiti ca nici eu nu sunt multumita de doctora mea... m-am tot intrebat de unde vine problema... si am ajuns la concluzia ca eu sunt, din fire, neincrezatoare... si ca oricat de bun ar fi un medic, eu tot as cauta non-stop pe internet alte detalii care sa confirme spusele lui. Pe de alta parte, vrem-nu vrem trebuie sa realizam ca pentru medici acesta este...in cele din urma... un job, ca au zile mai bune sau mai rele; deci mi se pare normal ca eu sa ma asigur ca e totul ok.
Si nu uit ca decizia in alegerea medicului ne apartine, de ce sa lasam lucrurile la voia intamplarii daca avem optiunea sa alegem ceea ce consideram ca este cel mai bine pentru noi.
Altceva... eu inca nu m-am apucat de facut cumparaturi pentru bebe, absolut nimic, nu din superstitie... astept reducerile din ianuarie. Poate ca totusi ar trebui sa imi fac bagajul de spital mai repede, ca la inceputul lui ianuarie o sa trec pragul a 32 saptamani!?
Pupici la toate fetele, sa aveti o saptamana frumoasa si linistita!
Cristina,
23+, 
megbeng spune:
crishtinutza, nici eu nu am cumparat inca NIMIC (am 24s+1zi)..o sa-mi fac in jur de craciun bagajul de spital, just in case..si apoi in ianuarie o sa iau restul lucrusoarelor pentru bebe...zici ca prindem si reduceri??
oricum, in mare am discutat cu sotul, stim ce vrem, ce fel de carucior, de patut, ce marca de pompa de san, ce masa de infasat..deci chestiile astea mai mari, asa ca daca Doamne-fereste ma ia nasterea mai devreme (am DPN la jumatea lunii februarie), o sa se descurce el cu cumparaturile.
despre alegerea dr ai mare dreptate..si mai e un aspect: nu exista, chiar e imposibil sa gasesti un dr de care sa fie TOTI pacientii multumiti..cel mult majoritatea :)
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!