Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

messa,cauta in farmacii homeogene,sunt pastile pe baza de plante.costa cam 160 mii o cutie si sunt f bune,eu m-am facut bine cu ele in doua zile (dupa ce incercasem ceaiuri si lamaie cu miere la greu+halls etc ).pastilutele se tin sub limba,una la o ora.eu nu le-am luat chiar atat de des dar totusi si-au facut efectul.o cutie are vreo...40-45 de comprimate cred.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Oscilococcinum, cumva? Ca la mine astea nu au functionat - daca sunt altele, adica alt medicament, as incerca... poti sa-ti amintesti te rog cum se cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

rali, bine ai venit!
Liuda, ma supar pe tine daca mai te aud ca zici ca esti ai luat multe kg. Ma tot uit la pozele din sapt 28 si nu vad decat burtica de graviduta. In rest, mainile, coapsele nu mi se par ingrosate. Nici la fata nu te vad umflata. Asa ca nu ma mai complexa!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

messa daca imi permiti iti spun si eu ce am facut pentru raceala - miere cu lamaie, suc de grefe si lamaie (desi imi da arsuri), gargara cu apa cu multa sare si inhalatii "usoare" cu aceeasi solutie - apa si sare.
La mine au functionat.

Noapte buna si somn odihnitor!

Raluca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

A.Alina, bucura-te ca ai baietel, nu vezi ce raritate ai? Sunt cu 6 mai putini decat fetitele pe listuta noastra, iar eu inca nu am pus-o pe a mea. Sper inca intr-o schimbare de sex la urmatoarea ecografie.

Vorbeam intr-o zi de faptul ca in general mi se intampla asa cum doresc si ma crizez in rarele cazuri cand nu pot controla situatia. Mai rau e cand se aplica proverbul "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se-mplineasca". In perioada cand aveam niste greturi de credeam ca-mi vomit si embrionul, imi spuneam ca orice situatie ar fi fost mai buna, inclusiv o pofta de mancare crescuta, ca oi vedea eu cum slabesc dupa aceea. Prima parte mi s-a indeplinit, sa vad cum slabesc!
Azi nu am avut chef sa ma ocup prea mult de grasime, ma cam deranja cand mergeam prin casa, dar sunt stresata cu examenul de maine, efectiv m-am saturat.

Mihacarm, ce fain de tine ca esti in vacanta!! Ce planuri ai?

nu stiu daca depinde de ce-mi doresc eu ca sa vina sau nu iarna, dar eu realmente o urasc, m-as muta intr-o tara cu clima tropicala. Din pacate tara cu clima ca o primavara vesnica este Etiopia, insa parca nu m-as muta acolo...

Intrebare: mai e careva deranjata de sani? Pe mine parca au inceput sa ma deranjeze din nou, adica ii simt durerosi. Oare vine lapticul? Sau au mai crescut (cu slaninuta, evident)?

pup burticile,

criss 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Merci, rali, asta cu gargara nu o incercasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Buna, din nou. Datele noastre sunt: DN 10.09.1974, UM 13.05.2006, DPN 17.02.2007 iar Pisi este o bebelina frumoasa foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna burticutze

Ne-am intors de la munte.Am terminat aproape ,90% camera fetelor.O sa va pun poze.

Messa pt raceala miere cu lamaie la greu.Dureri de gat homeogene ( dar sa respecti intocmai cum trebuie sa iei pastilutele) sau daca nu trece, albastru de metil(infasuram comprese sterile pe bat si cu albastru de metil si zahar imi dadeam in gat...in 2 z m-a scos)sau suc de ridiche neagra.

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Catalina,iar cazi in butoi ??

eu nu am vazut mesajele fetelor,RB,si Oti_S,desi eu citesc tot,nu stiu ce s-a intamplat,ori au fot moderate si au aparut mai tarziu...
RB,Oti_S,bine ati venit !!! probabil nici fetele nu au vazut mesajul vostru! noroc cu loremunteanu care ne-a tras de urechi .
ivona,ciudate nume au ales,Ikea si Harley..
megbeng,ti-am admirat burtica !
maria irina,ultima data cand ai fost la eco era totul perfect in regula! asa ca nu te mai gandi daca ai burta mica sau mare,ca asta nu are nici o legatura!
ce daca e mica? crezi ca sanatatea copilului se masoara in marimea burtii? nu are de-a face,asa ca nu mai asculta in stanga si indreapta,ca nu trebuie sa fii elefant ca sa fie fata bine! a iesit bine totul la eco,atunci e bine!
Alinatxa,daca mai ceri zapada sa stii ca te frec cu zapada pe ochi! ia mai taci
si mie imi place,dar la televizor.
MAMA,CE TI-A CRESCUT PARUL!!!hehe mi-a luat ochii parul,in loc de burta!
rali,stai bine cu kilele!
Alina,e super interesant VLAD ALEXANDRU!buna alegerea!e o combinatie pe care nu am mai auzit-o !
messa,altceva nu stiu ce sa iei de raceala.ai grija de tine!
criss
.poate esti intr-o perioada in care iti mai cresc sanii .
anis,,baga link aci cu poza -camera.

fetelor,cand bagati aici link cu noile poze,deschideti intai poza respectiva sa o vedeti voi,si apoi dati copy -paste,sa intram direct la poze,nu la album,ca e mai usor.
ca eu nu mai stiu care sunt pozele noi.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata
Haideti mai fetelor ca nici nu cad in butoi nici nu ma gandeam sa imi schimb doctorul, cred ca am eu un talent sa fiu gresit inteleasa. Sincer ... am obosit ca de fiecare data cand imi exprim si eu cea mai mica temere, sau nesiguranta sau amaraciune, sa imi sara toata lumea in cap - ba ca sunt panicoasa, ba ca am cazut in butoi ba ca una, ba ca alta. Asta e, banuiesc ca sunt singura gravida care are temeri, mai multe decat obisnuit si da, probabil sunt panicoasa. Dar culmea, credeam ca, spre deosebire de familia mea, care are pentru mine numai "sfaturi binevoitoare" dar fara sa fie ei implicati - in fond copilul e in burta mea, alegerile sunt ale mele, eu traiesc cu ele -, credeam ca aici lumea ma intelege mai bine. Poate m-am inselat ... .

Mai tineti minte acum vreo luna jumate cand intr-adevar am mers la o alta doctora? Ce mi-ati zis? Ca sa nu mai incerc atatia medici ca nu e bine sa te duci la o suta. Acuma, ca sa ma duc la altul.
Credeti ca nu am cautat? Si ce am aflat? Badiu nu face eco la CMU, tre sa ma duc la alt medic pt eco - nu stiu atunci ce valoare are consultatia la el, plus ca daca nu vine, desi ai programare facuta de saptamani, ti-o anuleaza. Super.
Badea nu vine daca nasc noaptea. Super si asta.
Anca face numai cezariene.
Si despre acesti "trei monstri sacri" pe care i-am vazut pe net mentionati laudativ pana acuma, si despre ei am gasit subiecte care m-au pus pe ganduri. Inclusiv despre Badiu.

Nu incerc sa imi apar alegerea, in fond asta e numai treaba mea. Incerc sa spun de ce e foarte greu sa sari asa "din floare in floare".
Si nu vreau sa merg la alt spital - aici e o chestie de mare importanta. In sapte ani de tratamente pt sterilitate am bifat internari cu duiumul la Giulesti (si cate doua in pat, cu 20 de paciente intr-o camera, in jegul cel mai jeg si asistente dintre cele mai rele chiar si cu spaga peste spaga - cosmar), la Elias (unde medicii se uitau la mine crucish si imi spuneau - trei medici!!! - ca ei nu sunt siguri daca am pierdut sarcina sau nu si aveau grija mare sa mi-l barfeasca pe Tutunaru - ca ce medic bun are timp sa stea pe net - si sa ma ascunda de Mateescu, seful clinicii care este un nebun de legat), la Polizu, unde eram pacienta drului Banceanu si unde era sa mor dupa o histerosalpingografie, la Sf. Pantelimon unde maritul doctor Ancar mi-a dat trei filme de la alta HSG, unul al meu si doua ale alteia si apoi a mintit sa isi acopere angajatii ... Mai vreti? Nu cred ca mai sunt spitale. Aaa, si daca va duceti pe forum o sa vedeti necazuri si despre CFR2, asa ca sa nu sarim pe nici unul.
Nu va spun cele de mai sus ca sa credeti ca ma dau victima. Vi le spun ca sa vedeti ca nu sunt chiar o toanta care se lasa asa in bataia vantului si ca in tratamentele mele de sapte ani de zile am incercat cu mare insucces varianta "cauta cel mai bun doctor". Nu merge intotdeauna.

Nu stiu ce voi face ... sotul sustine ca ar trebui sa ma mai las de forum si sa merg inainte cu ce am ales si ca sunt paranoica si sa o las mai moale ca inebunesc in curand. Probabil ca are dreptate.
Va doresc zile pline numai de certitudini si complet lipsite de griji.

Catalina

Mergi la inceput