Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
rali spune:
multumesc tuturor fetelor pentru urarile de bun venit!
Chiar daca nu o sa postez prea des sa stiti ca va citesc (uneori ma culc la 12 noaptea pentru a citi tot ce postati- mai ales in cursul saptamanii), deoarece aici am gasit raspunsuri la multe intrebari .
Pupici
Raluca 26+ 
mihacarm2002 spune:
Alinatxa,ai pus 2 poze noi in album? Asta pt ca in albumul tau nu le vad (esti intr-o bluza in dungi). Tare reusite poze!
S-a anuntat zapada???![]()
Mihaela 25+ 
rali spune:
pentru liuda: am 1.59 am plecat de la 49 de kg si acum la 26 + am 59...
e bine nu ?
cu siguranta ma primiti in grupul vostru
ALINATXA spune:
Da miha am mai pus 2 poze .Da au zis astia de la protv ca vine zapada.
Mersi mult incerc sa ma imortalizez ptr urmasi lol.
Mai fetelor treaba cu doctorii e cam complexa.Catalina vorbeai de tuseu.Pai mie nu mi-a facut nici un tuseu nimic am fost supravegheata numai ecografic.Mi sa facut control pe masa doar la 3 luni si atat.
Eu sunt un pic altfel.Daca eu consider ca daca ash avea un al 2 lea doctor m-ash simtii mai bine si mi-ar fii benefic asta e.
Eu am avut 2 doctori.In a 2 parte a sarcinii m-ai m-am potolit ca sa spun asha insa daca eu voiam ecografie intr-o zii eu trebuia sa am posibilitatea sa o fac ca asha sunt eu.Daca imi intra ceva in cap cu greu imi scoate cineva.Pai de ce sa stau eu stresata si sa imi fac mii de ganduri cand pot foarte frumos sa evit ?Problema la mine a fost ca am cam saracit la buzunar ca eu platesc tot,nu beneficiez de nici o gratuitate.Dar asta e.Banii sunt importanti ptr mine ptr a-mi satisface nevoile si atat.
Pai cum sa nu te intelg catalina cand eu am cautat pe net vreo 3 zile informatii despre doctora asta a mea.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
A.Alina spune:
Mihacarm,
M-as fi oferit sa-ti cumpar si sa-ti trimit o lenjerie de patut ca si a mea, dar nu mai au acelasi model. Au pe alte culori si alte modele, dar mie nu mi-au placut asha de mult. Daca totusi nu gasesti pe placul tau, tinem legatura si o sa-ti iau eu de aici si o trimit prin posta, doar suntem fiecare in alt colt de tara nu peste ocean. Nici acolo nu era chiar imposibil de trimis. Sper numai sa ajunga inainte sa nasti tu, la cum merg toate la noi.
In legatura cu numele copilului noi am ales: Vlad Alexandru. Doua nume romanesti, foarte cunoscute si nimic special. Daca aveam fetitza era Raisa Monica, dar mai ma gandeam si la Alisia, Catia, Alia, Dora, Luana, Emilia. Sper ca urmatorul copil sa fie fetitza, daca nu, am sa infiez una, ca eu sunt inebunita dupa fetitze.
Alina
26+
A.Alina spune:
Catalina,
cel mai important cred e sa ai incredere in medicul tau, indiferent de forma in care te-ai decis sa nasti. Asha ca nu mai sta pe ganduri, incearca sa mergi si la un alt dr. si apoi alege intre cei doi pe cel care iti inspira mai multa incredere.
Noi ne stresam mult acum la ce medic sa mergem dar eu cunosc cel putin doua cazuri in care fetele au nascut inainte de a ajunge medicul lor la spital, cu medicul de garda. Si nici una nu s-a plans de cum a decurs nasterea. Cred ca mai mult tine de organismul nostru si ca situatiile de criza apar doar foarte rar.
La mine nu va fi problema pt ca am decis impreuna cu medicul: nastere prin cezariana. Azi chiar am fost la el, ca era de garda, si l-a intrebat pe sotul daca vrea sa participe la nastere, sa fotografieze sau sa filmeze cand se va naste copilul, sa-i spuna din timp ca sa pregateasca totul. Mie imi place ca eu nu trebuie sa intreb prea multe pt ca el vorbeste si povesteste atatea ca foarte rar mai am nevoie de lamuriri suplimentare si mai tot timpul deschide inaintea noastra un subiect la care noi ne-am gandit dar am cosiderat ca mai avem timp sa discutam.
Asha medic v-as dori la toate. Eu sunt super multumita si cred ca de aceea nici nu am emotii in ce priveste sarcina si nasterea. Acum trebuie sa stau mai mult in pat , dar sunt sigura ca totul va fi bine si ca imi voi tine baietzelul in brate in ianuarie sau mai devreme, dar cu siguranta ca va fi sanatos.
Alina
26+
A.Alina spune:
alinatxa,
Eu nu vad nici o poza noua in albumul tau. Sigur ai facut-o publica?![]()
Alina
26+
ALINATXA spune:
DA ALINA VAD nu stiu ce dracu se intamplca ca am dat share public la amandoua.Le gasesti in linkul de la semnatura
ALINATXA spune:
Fetele eu ma bag in pat .Incerc sa imi reorganizez somnul.vA PUPIC SI VA DORESC VISE PLACUT SI SOMNIC PUFOS
Messa spune:
Fetelor, eu am vaga senzatie ca ma incearca o a doua raceala... ceea ce nu-mi place absolut deloc - deci, in afara de paracetamol, vitamina C, ceai si Imunostim, altceva ce as putea lua sa-i dau la cap nemernicei de raceli inainte sa apuce sa-mi infunde nasul?