Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
Lore,nu stiu ce are albumul asta ca si daca ma loghez sau nu imi arata aceleasi optiuni.Nu pot sa pun pozs ei gata.Voi pune la semnatura citeva,ca alta varianta n-am.
Megbeng,esti tare sexy si ai o burtica tare mica.Imi place cum arati.
Irina,si eu am sarcina cam joasa,dar dr spune ca nu are importanta.Putem avea sarcnia normala pina la capat si asta nu ne influenteaza nicicum...desi sunt multe babisme si pe tema asta.
Salina,ma bucur ca ti-au placut numele de fetite...la baieti insa sunt in pana rau.Care le-ai scris tu nu le pot folosi,desi imi plac ca am cunostinte cu aceleasi nume...asa ca mai caut.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+ 
megbeng spune:
dana, tu esti o draguta ca intotdeauna, dar...burtica tare mica?
..mie mi se pare ENORMA!! luni cand am fost la dr
m-a luat de la usa:" aoleu, ce-i cu burta asta asa mare, ai ajuns in luna a noua de cand nu ne-am vazut?" 
am luat 10 kg!! in 24 de sapt..este URIAS!
si ce anume e mai sexy, fundul de 103cm sau "talia" de 95 cm? 
kateryna, de cand nu te-am mai vazuuuut! ma bucur ca esti bine!
RB, oti_s, bine ati venit!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Daconst spune:
Meg,eu te-am luat asa per ansamblu...ca inca esti sexy in pantaloni scurti,pe cind eu n-as avea tupeul sa incerc asa ceva.Iar burta am comparat-o cu a mea,care iar e dubla.Dr,au tendinta sa exagereze,sa nu ne ingrasam ca sa nu aibe ei de lucru prea mult la nastere...asa ca nici nu-i mai bag in seama.
Raman,deci la parerea mea ca esti o graviduta model.Eu am deja 15kg in plus si dupa cum se pare nu ma opresc aici.
Moasa ne-a recomandat sa ramanem sub 20...deci incerc sa ma conformez.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
kateryna spune:
Meg
, frumoasa burtica. Eu zic ca e ok ptr varsta pe care o are sarcina.
Vine barza
28+
George Anelin
mihacarm2002 spune:
oana_bucur,ai achizitionat niste lucrusoare foarte frumoase. Au fost scumpe tare? Eu prin Cta nu am vazut nimic asa frumos. Nu exagerez, pt ca de cand am vazut lenjeria de patut a A.Alinei, am tot cautat ceva asemanator, dar nu am gasit.
Am vazut si ultimele poze din album:Liuda, Marinar, Nadiuta, Mihaela, Criss68 sunteti tare frumoase.
cleopiciu, RB bine ati venit si sarcini usoare! RB, am vazut ca nu ai fost trecuta pe lista. Poate din cauza ca ai aparut pe pg 20 a cap. 28?! Trimite datele tale (in caz ca nu le-ai trimis deja - eu sunt de abia la pg 3 a cap.29)
Eu am intrat in vacanta pt o sapt, dar gravidutelor din campul muncii (si nu numai) le doresc o sapt. fara stres, cu pofta de mancare si multa buna dispozitie!
Mihaela 25+ 
Daconst spune:
Lore sau fetele care mai intra pe mess,as avea si eu o rugaminte la voi.Sa va trimit 2 poze sa le bagati la mine in album,ca eu chiar nu pot.Cred ca e din cauza la versiunea asta noua de yahoo si de aia.
Haideti,daca vrei sa va consolati cu una mai mare ca voi.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
ALINATXA spune:
Ce fac sexoasele mele?
Cer scuze ptr absenta astazi dar eram prea stresata si crizata si am plecat de nebuna toata ziua sa imi vina mintea la cap.
MEGBENG mie mi se pare burtica ta mai micuta decat a mea si avem aproape aceasi varsta.
DECI NICI PE DEPARTE CA AR FII BURTOI DE LUNA 9.E asha cum trebuie sa fie .
CATALINA e decizia ta insa eu cred ca nu faci decat sa iti stresezi si mai mult situatia de fapt.
Pai daca tu simti ca asta e un semn cauta si un alt medic just in case.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Daconst spune:
Aoleu fetele vine zapada...ati auzit?
De acum gata cu plimbarea sa nu cadem pe gheata.![]()
Ma gindesc ca inca 2 luni mor sa nu mai pot face plimbarile mele zilnice.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
ALINATXA spune:
CEEEEEEEEEEEE BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ca vine ZAPADAAAAAA!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!O astept de un an.O IUBESC!
Mie pe zapada imi place sa ma plimb.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos