** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Addinel sper ca sunteti bine, iubita! Ce s-a intamplat? Ne-ai speriat pe toate, sper sa nu fie asa grav!

Petit sunt normale durerile, se intind ligamentele! Ia dimineata un no-spa preventiv si va fi bine. Se pot lua pana la 6 no-spa pe zi, la nevoie, dar eu iau cam 3 pe zi.

Raza noastra draga incearca pana dai de dr sa stai mai mult la orizontala Multa sanatate!
Eu stiu ca in sarcina e posibil kisturile sa se resoarba pana pe la 4 luni. La una din sarcini am avut la 3 sapt un kist de 3 cm. Cand am mers la eco dupa vreo 3 sapt nu mai era nimic acolo.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Laura, sunt la birou, n-am cum sa stau intinsa. Am reusit sa dau de dr, mi s-a parut k avea o discutie si a zis sa revin dupa 10 min; am revenit si o voce calda (nu a asistentei da' nu asta conteaza) mi-a zis k e-n operatie, sa revin peste o ora. Parca vad ca nici peste o ora si un pic nu va raspunde si diseara ma duc la cabinet. Na, cik sa stau linistita! pai cum???
addinelule, ne pui pe jar...Doamne ajuta sa fiti bine!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

laura ioana ti-am vazut pozele...esti foarte frumoasa si burtica ii maaare, dar superba.deci esti la al doilea bebe?sa ai grija de tine ,te pup.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Multumesc dragele mele pentru raspuns! O sa ma mai gandesc cu triplu test, mai ales ca la ultima echo bebe era foarte bine!
Ma bucur nespus de mult ca am trecut de 7 saptamani, perioada care mi-a dat mari emotii (o sarcina pierduta si o sangerare in sarcina asta). Acum sunt bine, am inceput chiar sa si mananc! Si parca au incetat si .
Abia acum incep sa ma simt cu adevarat in siguranta si sa ma bucur de aceasta sarcina ca de cel mai frumos lucru din viata mea.
Sper foarte mult sa fie si la voi totul Ok si sa ne auzim cu bine la sfarsitul aventurii.

Va pup pe toate si mult curaj...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pauly nu e al doilea bebe. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea si noi primul nostru copilas
Daca vrei citeste la pag 6, la "doctori de care sa te feresti".

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, scuze ca ma bag la voi.
Pt petite ange triplu test este un test care se face din sange pentru depistarea unor boli (sindrom down, defect de tub neuronal si inca una dar nu o mai stiu eu) la bb. Rezultatul se interpreteaza si in functie de echo si se face intre 14-18 sapt. da-i o cautare pe DC si gasesti mai multe info.
Sarcina usoara.

Iulia Andreea 24+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Doamne, Laura, acum am citit...e cumplit ce s-a intamplat...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

laura ioana.am citit povestea ta,si crede-ma i-mi dau lacrimile,atata suferinta,esti intr-adevar o femeie puternica....acuma tot ce conteaza este sa ai grija de tine si de bebita si sa ai grija la ce doctor mergi..de fapt de asta toate trebuie sa avem grija..ca doctori neglijenti sunt pete tot. sa-ti fie bine si sa ai sarcina usoara.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Gabiu, si eu am acelasi nod in gat, exact cum descrii tu, impresia ca mi-a ramas mancare in gat...Sunt in saptamana 12 si nu mi-a trecut :( In plus am si aerofagie...
Asta e, bebe sa fie bine.

Eu am asa emotii pana luni, cand voi merge din nou la doctor! Sa imi tineti pumnii sa fie totul bine!

Numai bine la burtici!
Madi

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu am avut un chist de 8 cm la inceputul sarcinii care s-a resorbit

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput