** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
Raza, Pauly
Numai dorinta de a avea un copil m-a pastrat intreaga la minte.
Acum nu-mi doresc decat ca dr sa-mi confirme ca sarcina e ok si nu vreau mai mult! Nici macar nu vreau sa-mi creasca burta mai repede, nici sa miste bebe mai repede, nici macar sa vina momentul nasterii! trece prea repede aceasta perioada, ca eu sa-mi doresc sa fie mai scurta! Trebuie sa ma bucur de fiecare clipa a sarcinii, pe indelete; si data trecuta m-am bucurat de sarcina, dar imi doream sa treaca si...a trecut...dar nu cu finalul obisnuit pentru majoritatea femeilor...De asta acum ma voi bucura mai mult de fiecare moment, pe indelete.
Doamne ajuta maine sa-mi spuna ca totul e OK
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
gabiu spune:
madi, vad acum ca nu sunt singura cu astfel de simptome. Cred ca le am ca sa compensez lipsa greturilor
gabi
10+
simoan spune:
laura ioana ti-am citit povestea si sunt tare miscata. sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina asta la bun sfarsit. pana acum imi plangeam de mila insa citindu-ti povestea mi-am dat seama ca sunt suferinte si mai mari pe lumea asta. mult curaj fata draga.
fetelor am si eu o intrebare. eu am la activ 2 sarcini oprite din evolutie. ce as putea lua sa sustin sarcina in primul trimestru. eu locuiesc in uk si aici astia nu-ti dau nimic si nici nu-ti fac nici o analiza sa vada de ce eu tot pierd sarcinile. aproape ca nu mai am curaj sa o iau de la capat. la ultima pierdere de sarcina 12+ mi-am vazut bebelusul acolo printre toate celelalte resturi insangerate si imaginea asta nu pot sa mi-o scot din cap..........va rog din suflet sa ma scuzati daca am intrat prea mult in detaliu insa simt nevoia sa vorbesc cu cineva care ma intelege, despre necazul meu.
simona
Laura Ioana spune:
Simona multumesc.
Inainte de sarcina trecuta si eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie. Sarcina trecuta am luat tratamentul pe care-l fac si acum: utrogestan 2/zi pana la 12 sapt si gravibinon 1/sapt pana la 20 de sapt (atunci luam si duphaston 2/zi pana la a7 sapt, parca). Roaga o ruda din tara sa-ti trimita macar utrogestan, ca e progesteron negativ si nu are reactii adverse dca e pus local. Sanatate multa
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Raza de soare spune:
Gata, am vb cu dr! a zis sa stau linistita, k e de la implantare. atata timp cat nu e sange (si NU e!) e ok si ne vedem pe 2 nov, cand am programare. Phiiiiiuuuuu!... m-au luat toate caldurile...
deocamdata, s-a linistit "nebuna"...
addinel, probabil k acum esti in drum spre dr. ai grija de tine si de bb, ma rog sa fiti bine!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Laura Ioana spune:
Raza ce ma bucur ca te-a linistit. Acuma bucura-te de tot ce simti
Edit: eu, de exemplu, ma bucur ca mi-e greata de dimineata si am si gust metalic in gura, asta inseamna ca e bine, nu?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
cristalina spune:
Sanatate la burtici, intru si asa ma sperie cand citesc cate un mesaj ca al lui addinel sau al lui raza de soare...
Laura, ai dreptate, trebuie sa te bucuri de fiecare moment, e o perioada deosebita. Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
Cristina, eu si pe Maria am nascut-o cu el...Nu e genul prea mamos, dar am mare incredere in el...:)
Simona, draga de tine! Eu iau duphaston pentru sustinerea sarcinii...tot progesteron este. No-spa si supozitoare cu scobutil la dureri/contractii, no spa mai des, scobutil numa' in caz de nevoie, magneziu zilnic impotriva contractiilor.
Daca nu gasesti pe nimeni sa trimita da-mi un PM cu ce vrei sa iei.
O zi buna si nu ma mai speriati asa!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pauly spune:
raza de soare ma bucur ca esti bine ...acuma te-ai mai linistit.totusi sa incerci sa nu faci efort exagerat.
simoam i-mi tare rau pentru pierderea ta, si eu am avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut....si sper din suflet ca anul asta sa nu se mai repete. singura solutie care mia spus-o doctorul si mie este utrogestan si gravibinon...dozele doar medicul le poate spune.
6+
Laura Ioana spune:
Pauly si tu faci gravibinon? Eu fac 1/sapt si, spre surprinderea mea, nu m-a durut deloc, doar cand a bagat acul Anul trecut plangeam la fiecare injectie, cu lacrimi, nu asa (cred ca ma durea si ptc mi-e foarte frica de ace si injectii, iar acum sunt deja resemnata si m-am obisnuit).
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
alina25 spune:
Buna gravidute,
Si eu am aceelasi nod in gat de dimineata si pana seara cand vomit.
Am si arsuri dar acum parca s-au mai diminuat ca i-au cate o pastila de Renni inainte de masa .
ADDINEL ne rugam sa fie totul bine si te asteptam cu vesti bune.
PUPICI
9+