** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Noi drept sa spun ne-am gandit numai la nume de fetita...:)
Dar toata lumea spune ca "trebuie!" sa facem un baietel...:)))
Vedem...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Laura Ioana
Amely, succes maine la ecograf!
Piticasigogosicama bucur ca l-ai vazut pe bebe!
Spic de grau, ce bine ca nu ai mai suferit fizic. Am stat cu emotii de cand ti-am citit mesajul.

Fetelor eu vomit in disperare, tot ce mananc vomit si imi e rau non stop. M-am cam ingrasat, si cum sunt legata de pat e grav de tot, o sa ma fac cat casa. Imi povestea o prietena ca a certat-o dr ei ca s-a ingrasat enorm ca cica nici ecograful nu strabatea grasimea!?
A, mie ptr Candida mi-a dat Pimafucin. O fi bun?

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Monica, multam de lamurire... inseamna ca trebuie sa-l conving pe dr. meu sa ma programeze in max. o saptamana la Iosup, pt. pliul nucal. Sper sa nu se isterizeze ca ii spun eu ce sa faca... Dar ce sa facem, fetelor, daca citim atata si suntem informate, nu-i pacat sa nu folosim ceea ce stim? asta nu inseamna ca nu avem incredere in dr-i, doar ne asiguram ca sunt atenti si nu mergem orbeste...zic si eu.

Chiqui fata. Dar cum te ingrasi tu, draga de tine, daca versi tot ce papi?

Azi am luat rezultatele la analizele de sange (uzuale) hemoleucograma etc... Totul pare in regula, mai putin monocitele care au iesit f. usor marite, hemocritul care e un pic sub limita si acidul uric seric care este si el un pic sub limita. Ah, da, si vsh mi-a iesit marit... Maine merg cu ele la dr. si sper sa mi le interpreteze.

fetele

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
va salut si eu pe ziua de azi.
Maine merg si eu la eco, dar am emotii ca cica ecograful la care aveam programare (CMU Unirii) e defect si numai daca am noroc sa-l gasesc pe al doile liber, mi se va putea face ecografia. Sunt cam dezamagita, dar sunt hotarata sa fac scandal daca nu se gaseste o solutie. Ce Dumnezeu, am facut programare de acum 3 saptamani!
Mica, gata plimbareala? Hai vino si povesteste-ne cum a fost la Lisabona. Eu am zis cum am petrecut l amunte, dar n-a bagat nimeni de seama.
Ca tot vorbirati de varza, eu ma laud cu sotul meu care a gatit aseara in locul meu, caci mie imi era prea rau si nu suportam mirosul de mancare. Noi nu facem varza calita caci mi se pare prea grea. O face fiarta cu bulion si carnita si un pic de sare de lamaie. Yammy yammy.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Amely, eu vomit in ritmul asta de 5 zile. Inainte mancam din greu. Problema cred eu ca e de la statul numai in pat. Nu fac absolut nici un fel de miscare sau efort. De acolo mi se trage...cred eu.

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Eu am zis cum am petrecut l amunte, dar n-a bagat nimeni de seama.

Eu am citit ce ai scris tu - micul tau concediu la munte, dar in aceeasi zi am citit inca 3 pagini din ce ati scris, ca sa ajung la zi cu informatiile. Si, pur si simplu, am uitat sa iti scriu ca ma bucur ca ai evadat cateva zile din mirosul orasului.

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Chiqui, esti cumva hipotensiva? eu de ex. daca stau mai mult timp in pat si ma ridic brusc am stari de ameteala si chiar de greata... poate sa fie si asta, combinat cu greturile date de bb, iese ceva de mai mare "dragul"...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Eu am zis cum am petrecut l amunte, dar n-a bagat nimeni de seama.

ba am bagat! da' cum suntem multe, probabil majoritatea ne-am gandit k va vorbi altcineva...scuze... eu te invidiez...vreau si eu...da' avem altele-n plan acum..ata ete!
pitico, ma bucur k ti-ai vazut bebelinu'...
chiqi, lasa kg! important e k bb sa fie bine!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Amely chiar sunt hipotensiva! Iti dai seama ce greata e pe capul meu!

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, RazaDeSoare si Vali5! Ma bucur ca ati remarcat mesajul meu, nu de alta dar reactivitate ar trebui sa existe si la mesajele pozitive.
Va pup si curaj pe parcursul odiseii!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput