** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 24
msemcu spune:
Addinel, draguta, hai nu pica in extrema? Trebuie sa incerci sa fii calma, desi, recunosc ca si mie imi este foarte greu cu toate vestile astea rele care tot apar! Iar eu si Laura
am trecut prin ceva asemanator si la prima sarcina, asa ca acum mi-a stat inima cand am aflat! Dar trebuie sa speri!
Si eu inca indraznesc sa sper ca va fi totul bine! Azi merg la eco sa vedem daca se confirma intr-adevar cei doi samburei! Si sunt moarta de frica!
Amely, gata m-ai convins si pe mine cu varza: astazi am o gramada de treaba!
Arthurana
nu te stresa, ca o sa treaca repede zilele si va fi totul bine!
Flavia, ma bucur sa vad ca esti mai bine! Si sper sa te mai lase durerile de spate! Ai zis foarte bine ca nici o sarcina nu seamama cu cealalta! 
Va
pe toate,
Mari
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pauly
raza de soare nu are cine sa tio faca si tu sa vi sa papi?
N-are!
Sotul ajunge la 2 ore dupa mine, mama sigur n-a facut (k ma suna dak da..), iar soacra-mea...decat sa-i cer ceva, mai bine ma pici cu ceara...asa k...imi fac singura...si park vad k n-am rabdare sa fiarba complet..Amely, pup sa linistesc fata! bb e ok, daaaaaaaaaa???? sa-ti intre bine in capsorul ala frumos!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Ieri am fost la doctor,nu am mai avut rabdare pana la eco de la spital.Si am vazut puiulllll

Radeam ca o nebuna de fericire cand se tot misca si dadea din manute si picioruse.A fost prima noastra intalnire
,nu vazusem decat sacul si embrionul prima data.Sunt incantata ca totul e OK.Se pare ca am 9 saptamani si 6 zile,cam asa.
Si apopos de burtica,la mine se vede,desi nu e numai ea ci si colacelul de "salvare"
.Nu ma mai pot inchide la blugi deloc,motiv pentru care mi-am cumparat niste pantaloni de gravida,mai mici,dar par imensa in ei.Nu stiu de ce sunt facute hainele astea de gravida sa te urateasaca.
.Asa ca nu stiu ce sa mai imbrac.
Cat despre kg in plus,eu m-am laudat la doctorita ca am luat doar 1 kg !!! Si cica e deja mult
.Sarcina nu cantareste mai nimic si in general in perioada asta se slabeste din cauza greturilor
si eu care visez numai mancare
.Acum serios vorbind nu prea e bine sa ne ingrasam ca oricum nu-l face pe bebe mai mare sau mai sanatos,insa pe noi mai grase 
Vali,burtica mica ,asa e conformatia ta probabil,nu te nelinisti ca vei avea timp de burtica mare 
Diana ,eu am avut aceeasi senzatie de mancarime externa cateva zile in sarcina trecuta.Se pare ca nu era totusi candida.Asa cum ti-au zis si fetele e "normal" in sarcina;
Addinel si Arthurana fruntea sus si ganditi pozitiv!
DidiAlex si fetita mea pare mai lipicioasa acum,dar nu cred ca neaparat din cauza lui bebe 2.Oricum e geloasa si nu vrea sa discute subiectul...deocamdata.Astept sa-i arat cum misca bebe in burtica si sa impac situatia ![]()
Amely,bravo tie! Si faci numai asta la serviciu?Sau mai ai si alta functie?Unde lucrezi?Eu sunt auditor si de treza parte si consultant de sisteme,lucrez in domeniu din 2002-2003pe cont propriu.Daca vrei imi poti raspunde pe PM.
Chiqui stai cumintica inpat!
Am scris mult ![]()
poze
Iri 9 si Iris
mcrissa spune:
pentru fetele care au pierdut puiutii.
fetelor ma innebuniti cu varza asta.o sa ies si eu la unu in pauza si sper sa gasesc varza la cantina la Drept (acolo stiu ca au mai mereu varza, mamaliga cu branza si smantana,chestii d'astea care nu costa mult ca sa manance tot studentul).
eu sunt putin stresata ca nu reusesc sa-mi gasesc un medic care sa-mi explice si mie si unde consultatia sa tina mai mult de 5 minute.si care sa-mi spuna si mie in cate saptamani sunt si cand e DPN-ul meu.
dar sunt bucuroasa ca a inceput sa se vada burtica.am inceput sa port numai bluze mulate ca sunt tare mandra de burtika mea.greata s-a micsorat ca durata pe zi, dar a crescut in intensitate.dar macar asa am un semn zilnic ca bebe e bine.
Mcrissa
9+ bebe strumph-ul meu
ManuC1010 spune:
Draga Vas, eu am fost la eco la domnul doctor Iosup la 12 saptamani si 4 zile si mi-a spus ca e fetita.
Si la dimensini era ca de 13 saptamani si 2 zile :)
pupici 
Vali5 spune:
piticasigogosica, nu ma nelinistesc, doar ca sunt nerabdatoare sa vad si eu burtica, ca de fel de fel de simptome m-am cam saturat. Asta e prima mea sarcina si sunt tare mandra si fericita, numai la asta imi sta capul 
Valentina
13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Amely spune:
Manu, inteleg ca ai facut deja dublul test si testul de translucenta nucala? Offf, tare mi-e teama ca e cam tarziu la 14 saptamani, cand ma va chema pe mine...
Piticut, ti-am dat PM
Raza, merci scumpa...imi mai dai curaj!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+
cristalina spune:
Amely, in principiu dublul test si masuratori de pliu nucal se fac pana la 13 saptamani...
Dupa 14 saptamani poti deja sa-ti faci triplul test.
Eu mi-l fac la 15 saptamani. Fac si o ecografie, poate vedem putzica (ups, e voie sa zic asa ceva!?)
Manu, sa-ti traiasca funditele si sa creasca frumoasa si sanatoasa!
Cred ca esti prima din gasca ...care a aflat ce o sa aiba adica!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pauly spune:
buna gravidutelor
am observat ca subiectul cu varza calita a luat amploare, ma bucur ca v-am dat idei.
.sunt fericita , tocmai am aflat ca prietena mea este gravida, are cam 5 sapt ..sunt socata , ca noi chiar ne gandeam ce fain ar fi sa fim gravide deodata si acuma chiar suntem.bebeii nostri o sa se nasca la o luna diferenta.
cat despre analize, mi-am luat urina si nu am infectie, luni urmeaza sa fac secretia.sper sa iasa bine.
va pup
7+