** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 26
Vali5 spune:
Au trecut pe la mine la munca tatal si sora mea si mi-au adus o sacosa plina (cica un pachet de mancare) cu sandwich-uri, fructe si prajituri. Inchipuiti-va incantarea mea!
Si cu cata pofta am mancat totul, desi mancasem un picut mai devreme! O sa ma fac mare cat casa...
Va pup!
PS: Cu pachetul de mancare mi-a trecut pofta de varza...
Valentina
13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Creola spune:
Buna fetelor!
Vreau si eu pe lista mamicilor mai-iunie!Am vrut sa ma inscriu luni dupa ce am venit de la ecograf dar cand am vazut vestile rele ,credeti-ma ca mi-a pierit tot cheful.Imi pare sincer rau pt fetele care trec prin astfel de incercari!Le doresc multa putere si mult curaj sa mearga mai departe si totul sa devina cat de curand un vis urat!
Eu sunt Dana-Creola,DN-15 iulie1975,UM-29 august,DPN-5 -7 iunie.Am o fetita de 1 anisor jumate si acum astept inca 2
Sunt foarte fericita ,mi-am dorit dintodeauna gemeni si iata ca dorinta mi-a fost indeplinita !
Sper sa parcurgem cu bine tot drumul din aceasta odisee iar in viitor sa ne putem lauda cu
nostri!
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Creola
acum astept inca 2
Aaaa!...iar avem gemeni! Bun venit Creola si multa sanatate (tie si piticutei) si sa ai o sarcina usoara! Vali, las' k ne luam de mana!

Pup burticile, aveti grija de voi!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

Vali5 spune:
Bine ai venit in odisee, Creola! Ma bucur foarte mult pentru tine. Sarcina usoara si bebelusi frumosi, sanatosi si cumintei!
Valentina
13+
Amely spune:
Bun venit, Creola si odisee cat mai usoara! Wow...gemeni! ce frumos... De curiozitate, ai ramas natural sau cu stimulare? Oricum, FELICITARI din toata inima!
Razaaa, felicitari pt. noua steluta albastra
, sa-ti poarte noroc si... la cat mai multe!![]()
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+
amiss_zip spune:
Laura Ioana sunt sigura ca Dumnezeu iti pregateste o mangaiere mai mare decat tot ce ai indurat pana acum.
la fel si tie Spic!
Laura am remarcat ca esti si tu din Piatra Neamt ca si mine
.
Eu sunt o mamica de Mai-Iunie 2006 si am trecut sa va urez o sarcina usoara si multa tarie in aceste 6 luni care au mai ramas!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
pauly spune:
creola bine ai venit la odisee.... gemeni, ce frumos.sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi.
cat despre mine..tot cu greturi si ca despre papa cred ca i-mi fac cartofi copti in cuptor si ii mananc cu ulei..si poate putina ceapa
.
ibelciug am remarcat ca ai fost in excursie si cred ca esti foarte norocoasa ca te-ai putut duce, al meu sot nu ma duce niciunde(de cand sunt gravida) de frica sa nu patesc ceva ,(eu si bebe).sincer cu greata si oboseala asta nu cred ca m-as simti in stare.
pupici
7+
lbelciug spune:
Wow,
Creola, felicitari! 
Te admit pt curaj, eu daca as afla ca am gemeni as fi speriata rau.
Sa fiu sincera, chiar zilele astea ma gandeam ce ma fac daca sunt 2 si nu 1?
Abia maine ma duc la primul eco si sper sa ma linisteasca ce-o sa vad si aflu. Ai mai avut antecedente in familie?
Pauly, sa stii ca aerul de munte face tare bine. Nu e bine ca sotul sa fie super grijuliu, dar daca vorbesti cu el si ii explici ceea ce iti trebuie, cred ca va intelege si te va scoate la plimbare.
Vali5, daca-ti ramane ceva din prajituri, sa ne chemi si pe noi.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Vali5 spune:
Amiss_zip, ce fetita frumoasa ai! E superba cu ochii aia albastri! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Valentina
13+
valen spune:
Spic de grau, Laura Ioana, imi pare asa rau ca trebuie sa treceti prin asta...mai multe nu pot spune.paflo, ai scris f frumos si mai asteptam si alte sfaturi competente. Imi inchipui ca esti medic.Pepsi, m-am simtit cu musca pe caciula. Eu m-am aberat pe aici despre cat de bine este sa gandesti pozitiv si cat de mult te ajuta lucrul asta. Chiar m-am culcat intr-o noapte dupa unu, incercand sa dau sfaturi unei viitoare mamici speriata de moarte, insa am vazut ca astepta alt gen de raspuns, diferit total de cel dat de mine. Depinde de fiecare in parte ce atitudine adopta si cum depaseste momentele dificile, mie insa mi se pare putin deplasat sa spunem ca nu e bine sa procedezi cum a zis "X"; fiecare are experientele lui... in fine, in fiecare zi citesc de cate o sarcina pierduta si de mamici speriate de moarte; asta face rau la moral. Ce naiba, chiar nu e nimeni entuziasmat pe aici? E greu sa vezi ca ceilalti sufera si imi pare rau de fetele care au pierdut sarcinile (am trait si eu pe pielea mea asta) dar prea multa tristete printre fetele insarcinate. Cred ca nu am sa mai citesc.Dupa ce veti naste veti intelege cat de frumoasa este perioada asta si ce pacat este sa stati incordate. Va urez tuturor o odisee linistita!!!