** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Creola. bine ai venit si felicitari pentru gemene!

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Creola felicitari pt.

Amely, Ibelciug succes mani la echo.
Va astept numai cu vesti bune.

Fetelor am si eu o intrebare. La voi se cunoaste burtica?
Eu sunt la prima sarcina si mi se pare ca a crescut cam mare. Nu m-am ingrasat f. mult 2kg, mai am talie dar o burtica in fata........ Si deja se vede ca voi purta sarcina "mai jos" - cum se spune.
Eu nu am mai putut ascunde de la 8 sapt.
Poate reusesc sa pun cateva fotografii.

Katthy 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! mi-e rauuuu...m-am trezit de 2 ore si deja am varsat de 4 ori. si simt k vor mai fi...da' nu ma plang! numai k ma seak de puteri...
Amely, multumesc pt urari! prinde-ma din urma! abia astept sa va vad diseara, pe tine si pe Alexia...abia astept sa-l vad pe bb

edit: am uitat sa spun, am papat si varza si sarmale...k facuse socrela, da' uitasem...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Raza, sper sa te simti mai bine, sa iti treaca raul. Oricum iti va trece cand il vei vedea pe bb. Sa ne spui si noua ce ai vazut la echo!

Mie mi-a fost rau aseara. M-am si mirat - dupa o luna jumate fara greturi aseara nu mai nimeream usa de la baie ca sa ma rastesc la wc. Si ce greata am avut....

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna dimineta

Vali si mie mi-a fost aseara greata. Am trecut peste cu limonada.

Katthy 11+ 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

ce mi-ai placut cu rastitul...sigur k va spun, vali!
uite, pt k m-am luat cu altele, va spun acum k analizele speciale (toxo, listeria, etc) sunt bune! si am dat 357 ron numai k sa mi se confirme asta...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Si mie mi-a trecut cu o limonada (dar fara zahar). Cat eram in baie sotul ma intreba prin usa daca vreau sa imi stoarca o lamaie si m-a asteptat cu o limonada.

Raza, si eu am dat o groaza de bani pe analize, dar nu imi pare rau. Mai bine sa fie facute, decat sa stau dupa aia cu gandul de ce nu le-oi fi facut. Ma bucur ca ti-au iesit bine! Sa vezi tu ce bebelus frumos si sanatos o sa ai!

Valentina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Cu mari emotii permiteti-mi, va rog, sa ma alatur si eu acestui grup minunat de mamici!
Sunt la prima sarcina pe care Dumnezeu mi-a harazit-o dupa 7 ani de asteptare!!! SUnt inca socata pentru MINUNEA ce mi s-a intamplat, asa ca va rog , fiti blande cu mine, si nu radeti de intrebarile stupide pe care, cu siguranta, le voi , emite!
Data ultimului CM- 19.09.2006. pe 24.10.2006-Test sange Betahcg-pozitiv. Desi am fost programata la prima echo pentru 15.10.2007 , acuzand dureri neobisnuite pentru mine, dr. m-a chemat luni.
La echo, mi-a descoperit minunea, doctora exclamand : uite-l, dezvoltat ok, fixat bine, intrauterin! Varsta sarcinii 6-7 saptamani. mi s-a parut cam mult! In fine, n-am prea inteles cum a calculat.
Am emotii. De duminica au inceput sa ma doara sanii ingrozitor de tare, sfarcurile ma intepau cumplit. Nu-mi pasa. Vreau sa am toate simptomele. Atat de mult mi-am dorit sarcina asta!!!! Numai ca, de ieri durerile s-au mai estompat. Nu au disparut total , dar nu mai sunt ca acum 3 zile. E normal? Eu am intelesca trei luni trebuie sa te doara. pe voi va dor in fiecare zi la fel? Ar trebui sa intru in panica?? Pleeasee~~
Pupici, 6+
Musete

Mergi la inceput

Musete, in primul rand, felicitari pentru sarcina! Sa dea Domnul sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos! In al doilea rand, poti sa spui aici tot ce te framanta si sa ne intrebi orice (si eu sunt la prima sarcina si am tot felul de nelamuriri, dar fetele mai experimentate sunt tare dragute si m-au ajutat la fiecare intrebare a mea)
Referitor la durerea de sani, nici eu nu am avut in fiecare zi aceeasi intensitate a durerii. Eu zic ca este normal sa nu ne doara la fel de tare in fiecare moment al zilei. Pe mine, de exemplu, ma dureau mai mult seara. Asa ca stai linistita, totul este ok!
si bine ai venit in odisee!

Valentina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Musetico, bine ai venit si odisee perfecta iti doresc! Nu iti face griji, simptomele nu sunt in fiecare zi la fel, si mie mi s-a intamplat sa se estompeze pentru o zi-doua, dupa care au revenit in forta, si tot asa. Cu sperieturile de rigoare, evident, pana m-am obisnuit... Imi aduc aminte ca, undeva prin saptamana 7, m-am trezit intr-o sambata dimineata si cand mi-am pipait sanii (ca o obsedata nebuna ce sunt) am constatat ca erau moi si complet nedurerosi, fata de ziua precedenta cand erau ca piatra si plesneau de durere. Greturi n-aveam neam, cum n-am avut mult timp decat seara, asa ca am incremenit de groaza, eram sigura ca s-a intamplat ceva. Seara deja ma vaitam de greturi si incepusera si sanii sa ma doara... Iar eu eram mai fericita ca oricand! Asa ca stai linistita, se intampla, mai e si pe fond psihic, nu uita

Fetelor, am un morcov cat China cand ma gandesc la eco de diseara. Ieri am mai avut un episod care m-a speriat, m-am fortat cam tare la toaleta si am observat pe hartie o urma maronie in secretie. Care nu s-a mai repetat, iar dimineata totul era curat. Si acum mi-e si mai frica, dar ma rog la Dumnezeu si am incredere ca o sa fie bine, altfel nu cred ca as rezista...

Katthy, buna treaba cu limonada, este si ff sanatoasa

Va pup pe toate

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput