** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am sa va rog sa ma scoateti voi de pe listuta. Am facut dimineata un test de sarcina, ca sa fiu sigura, si a iesit negativ.
Va multumesc pt gandurile voastre bune si pt cuvintele de incurajare.
Nu ganditi negativ, lucrurile astea nu se intampla tuturor, incercati sa va bucurati moment cu moment de sarcina, de burtica si de bebei!
Sa aveti o Odisee minunata in continuare!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Laura Ioana, nu pot sa cred! Nu gasesc cuvinte sa exprim ceea ce simt in fata suferintei tale, si a tuturor celor ce trec printr-o pierdere similara. Sa iti dea Dumnezeu curaj si putere sa lupti in continuare.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Nu mai am cuvinte pt. mesajele anterioare...numai ce m-am intors de la spital(sunt acolo de vineri0.Bebele meu e luptator...sunt sigura ca o sa fie bine,mi-am impus sa cred asta...In spital am vazut prea multe si stareamea de soc e amplificata de vestile proaste...imi pare rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Va multumesc tuturor ptr cuvintele frumoase. Imi sunteti tare dragi, chiar daca nu ne cunoastem! Am sa ma rog ptr voi, si ptr bebelusii vostri. O sa fie bine, nu trebuie sa va speriati.

Laura draga mea, cat de rau imi pare. Sunt alaturi de tine, si daca vrei sa imi scrii, nu ezita.

Azi am venit de la spital. Eram terorizata de ce urma sa se intample.
In RO, pe langa durerea din suflet, am suferit enorm fizic. Mi-era atat de teama de ce urma sa se intample. La primele 2 chiuretaje am lesinat pe masa de durere.
Azi am aflat ca se poate si altfel.. M-au adormit inainte sa se apropie ginecologul de mine, m-am trezit apoi in sala de trezire..credeam ca nu mi-au facut nimic.
Asta mi-a mai dat un pic de curaj. A venit si un psiholog care a vorbit cu mine, care mi-a spus ca e bine sa plang, si sa imi recunosc durerea.
Au fst toti atat de draguti cu mine, anestezistul ma mangaia pe cap, si imi spunea ca va fi bine, ca ma asteapta graviduta sa imi faca peridurala la nastere. Tot el imi facuse peridurala si la David.

Astept sa treaca 2 saptamani dupa care voi incepe sa fac testele pe care mi le-a prescris medicul. Au luat micul meu pui sa vada de ce nu a rezistat.

Va pup si va imbratisez pe toate!
O sa fie f bine!! O sa vedeti!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Addinel, desi unii medici nu sunt de acord, Clotrimazolul topic (asta include si ovulele) se poate administra si in primul trimestru de sarcina. Important este sa nu iei tratament per os (pe gura) cu antimicotice in sarcina. Totul depinde si de gradul disconfortului pe care ti-l da candidoza (mancarimi, usturimi, secretie abundenta cu miros neplacut) - daca e mare, atunci e mai bine sa faci tratamentul cu ovule, daca e discret, atunci incearca o perioada cu crema (dar ea actioneaza doar la nivelul organelor genitale externe, nu si in vagin) si daca nu merge, foloseste si ovulele. Si, oricum, e bine sa urmezi sfatul ginecologului tau - pana la urma, el e cel mai in masura sa ia decizii la obiect, pentru ca intotdeauna un tratament se face in functie de pacient si nu de boala. Pe langa tratament, e bine sa incerci sa folosesti doar lenjerie de bumbac, lejera (fibrele supraelastice stimuleaza umezeala si in felul asta si inmultirea Candidei); unii spun ca, inclusiv tampoanele de uz zilnic ar creste riscul de Candida, recomandand schimbarea mai frecventa a lenjeriei si renuntarea la acestea (pe mine nu m-au chiar convins, dar poti incerca). De asemenea, ajuta baile local cu solutie calduta de bicarbonat de sodiu (modifica pH-ul local, inhiband Candida). Sunt descurajate baile locale frecvente, mai ales daca se folosesc local antiseptice sau antibiotice. Si nu te necaji! Candida este destul de frecventa la gravide date fiind modificarile normale care apar la nivelul mucoasei vaginale. Iti tin pumnii si astept vesti bune!

florina, merci mult de incurajari si de sfaturi. teama mea e cu atat mai mare cu cat pe de o parte sunt la prima sarcina, iar pe de alta parte NICIODATA nu am avut vreo candidoza/ micoza. m-am simtit luata ca din oala. am inceput un tratament, sa vedem ce si cum. sunt paralizata de frica sa nu pateasca samburelul ceva. Doamne-ajuta!

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Addinel, nu fii asa de prapastioasa!Bebicul nu are ce sa pateasca (nici de la Candida, nici de la Clotrimazol- caci banuiesc ca cu asta faci tratament - Clotrimazolul este recomandat si la gravida in trimestrul I (atat pentru trat. Candidei, cat si al Trichomonas vaginalis) de catre Ministerul Sanatatii in Ghidul de Tratament al Infectiilor Transmisibile Sexual, asa ca...Stai linistita! Fa-ti tratmentul, incearca sa respecti pe cat posibil si masurile de ordin general si va fi bine, ai sa vezi! Nu-ti face bine nici tie, si (mai ales) nici bebelusului sa te stresezi in halul asta! Incearca sa gandesti pozitiv si va fi bine! Ai grija de tine!
Florina13+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

spic de griu, bine ca ai trecut usor fizic peste aceasta incercare, si la mine la fel a fost, aici te adoarme de fiecare data la chiuretaj. recuperare cit mai usoara iti doresc.

addinel, am facut candida la prima sarcina si eu, si nu s-a intimplat absolut nimic, am luat tratament cu clotrimazol, si a trecut, multe femei fac asta cind sint gravide din cauza ca ph-ul scade in vagin si levura asta se inmulteste repede. nu te speria stai linistita ca va fi bine.

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete! Laura si spic, cuvintele sunt de prisos. Va asteptam inapoi la odisee!

Eu aveam un picut de burtica (de-aia sexy care permitea jeans cu talie joasa) inainte de bb, dar pe bune...la 7 sapt si cateva zile, se vede burtica mai mare. Mi s-o fi parut mie pana acum, da' si sotul si soacra si o vecina mi-au zis..Inainte, dak voiam sa am abdomen plat, sugeam burtik...acu' pot sa...trag aer in piept, k trag degeaba.

Greturile mele de dimineata se tin, cu tot cu varsaturi pana seara; ieri am poftit la sandwichul cu parizer al unei tanti...si nu ma omor dupa parizer...(eram in maxi-taxi, k fac naveta de unde sta Becali-birou- pana in Brancoveanu-acasa-) si pana am ajuns langa un magazin de langa casa...mi s-au parut ani! am cumparat...abia am ajuns acasa, am aruncat geanta si geaca si......via baie! (m-am obisnuit atat de mult, k numai dak vad vasul de toaleta simt k-mi vine sa vars, desi poate nu mi-e greata). Si dupa oracaielile de rigoare, mi-am facut frumos un sandw si...gata raul!

Azi merg sa iau rezultatele de la toxo, listeria si tot ce inseamna analize speciale, k nu le stiu pe toate.

Maine e joi! mergem la dr! Amely, alexia, ne vedem acolo.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetelor,

m-am trezit bine dispusa , spre deosebire de ziua de ieri cand scoteam flacari de cum am deschis ochii.am si eu toane si toane..
greata prezenta ca de obicei, ma tina inca in pat..dar totusi e bine ca nu vomit, tot ce pap merge la bebe. ieri am facut fixatie pe varza calita , am mancat din doua in doua ore.
azi nu mai stiu ce sa mananc..mi foame , mi greata si nu i-mi vine in minte nici o papa.

va pupic gravidutelor...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pauly
varza calita....nu i-mi vine in minte nici o papa.

las' k mi-ai dat mie idei!aoleu, pana ajung acasa, pana cumpar varza, pana o gatesc...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput