** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor se pare ca sarcina mea e oprita in evolutie...sunt terminata de plans, de dimineata o tzin asa...dr a zis ca de sambata vazuse ceva ca nu e bine, dar nu a vrut sa-mi spuna ca sa nu-mi strice we...azi am refacut analiza bhcg si , unde sapt trecuta era 50, azi era 1,5......iar la eco mare lucru fatza de sambata nu s-a vazut....
mi-a zis sa mai fac un test de sarcina dimineata si sapt viit sa repet analiza la sange, dar asta mai mult ca sa ma conving eu.....laboranta cica a spus sa refac analiza luni....iar daca pana atunci incep sa sangerez (am oprit tratamentul si ar trebui sa sangerez daca sarcina e pierduta) sa merg la dr sa ma cureteze.....
cam pana aici mi-a fost sa ma bucur....m-am hotarat si voi merge la Marinescu in control inainte sa am o noua sarcina.....voi face taote analizele, ptc e a 3-a sarcina oprita in evolutie si nu mai pot!!!!!!!!!!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

spic de grauma rog sa-ti fie bine, adevarul este ca toate ne ganim intr-o masura sau alta daca puiutii nostrii sunt bine sau o sa fie bine.nu ne ramane decat sa ne rugam, cred ca dumnezeu hotaraste pentru noi,iar noi trebuie sa acceptam, chiar daca ne este foarte greu.te pup

mcrissanu cred sa fie nici o problema, daca la bebe ii bate inimoiara inseamna ca ii bine, sanatos.incearca sa te linistesti sa nu-l intristezi pe bebe.

va pup gravidutelor

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

LauraIoana, nici nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare! Poate nu e decat o alarma falsa. Inca o data, imi pare cumplit de rau! Sunt alaturi de tine si imi pare rau ca nimic din ce zic nu te poate ajuta.

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Laura Ioana,

Este un cosmar prin ce treci. Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste nenorocirea care ti se intampla. Offfffffff. Incerc sa-mi caut cuvinte si nu reusesc.
O sa intru putin mai tarziu, sunt foarte ravasita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

laura ioana i-mi pare nespus de rau,suntem aici pentru tine..nu mai am cuvinte...

sper din suflet sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste acest necaz cat mai repede ca sa deveniti mamici din nou.

sincer va spun ca inima mea s-o facut cat un purice..sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asemenea suparare.va pup

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Spic de grau m-a impresionat mult de tot mesajul tau...iti doresc o minune daca se poate ...offf
Acelasi lucru pt Laura Ioana, poate mai e o speranta...
Va tin pumnii fetelor ...

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Laura Ioana nic nu stii cat de rau imi pare.

Ma rog la Doamne, Doamne sa-ti dea putere sa te ridici si sa poti din nou spera.

De ce se intampla lucrurile astea ?

Doamne, ce tristete !!!!!!!!!!

Pe locul unde s-a prabusit o speranta, tansneste un nou izvor al sufletului.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

spic de grau si laura ioana, si fie ca Domnul sa fie cu voi! mai mult nu stiu ce sa spun...

eu sunt disperata. am primit azi tratament pentru infectia mea si cand am ajuns acasa am citit ca una dintre cremutze ar fi interzisa in sarcina... nici nu stiu ce sa fac. simt ca mor!

pupici pe botici

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Laura Ioana,nu pot sa cred! ne-am bucurat toate atat de tare pt tine! imi pare atat de rau,nu am cuvinte...
tu ai fost dovada de curaj si putere pt toate fetele de la durerea unei pierderi...Trebuie sa fii tare in continuare!!!!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Laura Ioana & Spic de grau,sunt cu inima alaturi de voi si ma rog ca Dumnezeu, sa va mangaie inimile indurerate.Este asa de greu,asa de dureros dar,trebuie sa privim viata cu optimism si sa mergem inainte.

Dragi burtici,desi nu mai sunt una dintre voi, va citesc in continuare si ar fi asa multe de spus...
Ma bucur de biruinta voastra si, nu ma rusinez sa spun ca de multe ori,mi-au dat lacrimile pentru voi...
As vrea ca totul sa fie bine cu voi toate,as vrea ca ori de cate ori intru aici sa mi se lumineze fata de vestile voastre bune,as fi vrut ca toate necazurile sarcinii sa se sfarseasca odata cu operatia mea dar, cine dintre noi ar putea opri toate acestea?!
Nu ne ramane decat sa acceptam situatia si sa ne traim fiecare zi din viata asa cum vine. Sa aveti mare grija de voi si de puisorii din burtici. Doresc sa auzim din aceasta zi, numai vesti bune de la voi.
Va pe toate.

POZE

Mergi la inceput