** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 17
spic de grau spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.
Laura - e ingrozitor.. Of Doamne! Imi pare nespus de rau...
.. Draga de tine..ce o fi in sufletul tau...Sunt atat de trista...
Eu maine merg la spital. La 12 ma interneaza, pe la 14 o sa se intample... si sper la 18 sa imi dea drumu'... Ecografisul mi-a spus ca bebe a murit acu o saptamana. Avea 18mm. De ce? Nu se stie. Acu' ca am pierdut si a 3a sarcina, am capatat dreptul la analize mai multe...
Va pup pe toate, si abia astept sa va citesc povestile de nastere! Ca maine se va intampla! Va imbratisez tare pe toate!!
petit_ange spune:
Laura si Spic de grau, nu cred ca exista cuvinte care sa aline durerea, ma rog doar ca D-zeu sa va dea forta sa acceptati ce nu se poate schimba si sa aveti puterea sa o luati de la capat!
Pepsi spune:
laura, draga mea, imi pare atit de rau....nici nu am cuvinte, ti-am scris si dincolo.....nu-mi vine sa cred 

spic de griu, la fel si ptr tine imi pare nespus de rau, pot sa-ti spun ca si eu am zis la toata lumea cu Dominic, si nu s-a intimplat nimic, si la al doilea am zis la toata lumea din nou si l-am pierdut, si la al treilea mi-a fost frica sa mai zic, cu greu mi-am gasit curajul desi nu are nici o legatura. pe mine m-a ajutat in terapie sa ma vindec puiul meu Dominic de 2 ani si 5 luni si fetele de la subiectul cu durerea unei pierderi de sarcina....iti doresc putere sa mergi mai departe si speranta, ca ea moare ultima.
iulia, acidul folic este f important in primele luni de sarcina, si nu numai inainte, mai ales in sapt 7-8.
ileana, ma bucur tare mult ca te-ai inscris si tu.
ckristina, cum mai spuneam avem multe in comun, si am fost impreuna la mamici de ianuarie-februarie 2007, am pierdut sarcina, si uite acuma din nou aici impreuna la mamici de mai-iunie 2007 cu morcovii cit casa la fundurile noastre. si mie mi-e frica dar incerc sa ma gindesc ca va fi bine, am o durere de spate groaznica de azi dimineata, ca si o febra musculara ceva, si am si greturi groaznice tot timpul, dar nu ma pling decit ca vreau sa fie bine. si eu sint stresata si tot verific sa nu singerez, desi cind am pierdut sarcina n-a fost o picatura de singe NIMIC, dar imi zic ca si asa nu am ce face, astept cu nearabdare RV-ul din 23 noiembrie, ca sa vad ca totul e bine, imi face eco, si asta e...sanatate si ai grija de tine, nu te mai stresa, ca daca e sa se intimple oricum nu ne intreaba nimeni.
didialex, poate vom serba deodata copii nostrii, daca da Domnu si nasc si eu pe iunie. te pup.
adinel, ai mare grija de tine.
yaniia, imi pare tare rau, incearca sa gasesti puterea sa mergi mai departe.
Flavia
+7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
banii tot 8 milioane vor fii de la anul, dar 6 de la CIC si se va mari alocatia la 2 milioane.in CIC intri cam la 2 luni de la nastere.trebuie sa-ti iei obligatoriu concediu prenatal si postnatal , care impreuna sa aiba in jur de 124 de zile.
Eu urmaresc rubrica de juridic de pe forum...si am inteles asa:
-alocatia ramane cat e acum, 24 ron
-8 mil ori raman ori scad la 6

-prenatal+postnatal tb sa fie 126 de zile in total, obligatoriu 42 post, apoi se intra in CIC
S-or modifica intre timp, or ramane asa?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

poohy spune:
Buna fetelor!
Eu ma ingrozesc cand mai intru pe site... Mi se rupe inima si recunosc ca am inceput sa mor de frica. Stresez pe toti si mi se pare ca vineri cand am programata ecografia e foarte departe.
Mai ales mi-e groaza ca poate fi ceva in neregula fara sa ai nici un fel de simptom. Si in plus mi-a cam trecut greata si mai am doar rar stari de
.
Am fost azi sa imi fac ultimele analize - anticorpi de tip A (pe care doctorul mi-a zis sa le fac acum si sa nu ma intorc fara ele...) si am avut surpriza ca dupa ce dadusem telefon si intrebasem daca se fac - si mi s-a spus da - sa mi se spuna acum ca de fapt nu se fac...
Asa ca sunt in cautare de spital/clinica in care se pot face anticorpii de tip A. Stiti cumva asa ceva in Bucuresti?
Pupici si aveti grija de voi!
10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
poohy spune:
Raza de soare - inseamna ca eu stiam de cele 126 de zile de pre-post natal - cand se ia o parte din salariu...
10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by poohy
Raza de soare - inseamna ca eu stiam de cele 126 de zile de pre-post natal - cand se ia o parte din salariu...
da, alea sunt..cu 80% din salariu.
eu mi-am notat pe undeva toate astea, da'...notate au ramas, k nu le tin in geanta.
oricum, la Juridic sunt zeci de subiecte pe temele astea, rabdare tb sa stai sa citesti.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

cristinamaria spune:
Off am intart si eu acum si cand am vazut.... nu stiu ce sa mai zic... Laura Ioana si Spic de Grau

Speram sa nu mai avem parte de vesti proaste dar uite ca...nici nu stiu ce sa mai zic......
cristina
14+
dana_ene spune:
Poohy, am intrat aici ca sa-ti raspund la dilema ta cu Kinley.
Stai linistita !
Eu la prima sarcina am baut la greu KINLEY. In fiecare zi dadeam gata o sticla de 2l de Kinley. Si am dus sarcina pana in saptamana 40 fara probleme, iar fetitza mea a fost si este perfect sanatoasa.
SARCINI USOARE TUTUROR si BEBEI SANATOSI !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006