** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 18
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Eu am discutat si cu contabila de la firma la care lucrez si am citit si pe net: cele 126 zile de concediu pre si postnatal vor fi platite cu 85% din media salariilor pe ultimele 6 luni. Apoi, concediul de crestere a copilului (pana implineste acesta 2 ani) va fi platit cu 8 milioane pe luna (6 mil pt mama si 2 mil alocatia copilului).
Fetelor, ma rog la Dumnezeu sa nu mai avem parte de vesti proaste. M-au intristat asa de tare mesajele de la Spic de grau si LauraIoana... am ajuns acasa si imi venea sa plang, nici nu i-am spus sotului motivul. Inca o data, Spic de grau si LauraIoana, va imbratisez si va pup, aveti grija de voi!
Valentina
13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Yannia spune:
Laura-Ioana si Spic de grau, imi pare nespus de rau! Va inteleg perfect si stiu ca sunt de prisos cuvintele. Sa va dea Dumnezeu puterea de a trece peste tragedia asta. Am trecut si eu prin clipe de deznadejde, m-am revoltat si intrebam :de ce? De ce uneori D-zeu da copii unora care nu au nevoie de ei pentru a-i arunca in tomberoane? De ce trebuie sa trec prin asa ceva? Asa a hotarat Doamne-Doamne si nu avem ce face... Multa putere si ma rog sa aveti familiile (mai ales sotii) aproape pentru a va sustine! 

alina25 spune:
Buna gravidute:
Aseara am fost la dr.T.si l-am vazut pe samburel este bine si in sfarsit am reusit sa-l inregistram si noi.
DR.T.chiar ii povestea asistentei de doua fete cu sarcini oprite in evolutie iar acum cand am citit si am descoperit ca si aici pe forum sunt doau fete m-am intristat rau de tot.
LAURA SI SPIC nu am cuvinte........nu stiu ce cuvinte v-ar mai ajuta acum decat DOAMNE DOAMNE sa va tina tari si sa fiti puternice.Va pup si va doresc multa sanatate........
POOHY nu stiu la ce medic esti tu dar dr.T are eco 4d si se poate inregistra ecografia pe stick de memorie .
Sper sa auzim numai vesti bune cele rele sa dispara .........
10+
gabiu spune:
off mai fetelor,
mi se rupe sufletul cand citesc atatea necazuri cate se intampla
spic de grau, poate totusi la echo se va intampla o minune, ma rog sa fie asa
laura ioana, esti tare incercata de soarta. Sa-ti dea DD puterea sa treci si peste asta si sa te ajute sa gasesti calea spre un bb. Poate dr. Marinescu e cel de care ai tu nevoie.
Mi se face inima cat un purice cand ma gandesc ca sambata ma duc si eu la echo. Da Doamne sa fie bine la toata lumea
mccrisa nu-ti face griji pentru varsta, cred ca daca inimioara ii bate lui bb, atunci e ok.
va pup pe toate fetelor, numai bine
gabi
11+
Amely spune:
Doamne, intai Spic de grau, al carei mesaj ingrozitor de trist m-a facut sa plang... Si acum...Laura Ioana, nu pot sa cred... am ramas muta... de tristete, de revolta, de neputinta

Mintea mea inca nu poate sa accepte ceea ce ai scris. NU SE POATE!!! DE CE TOATE ASTEA, DOAMNE????
Laura...draga mea...am sa incerc mai tarziu sa imi adun gandurile, ca sa iti scriu ce cred eu ca ar fi bine sa investighezi in legatura cu pierderile de sarcina, dar deocamdata sunt mult prea intristata ca sa pot sa mai scriu ceva... inca nu-mi revin...![]()
Tot ce pot sa fac este sa ma rog pentru toti ingerasii pierduti in aceasta odisee, care ar trebui sa fie frumoasa... atat de frumoasa pentru noi toate... Si totusi constat ca e presarata cu multe lacrimi si suferinta, care nu folosesc nimanui... de asta ma revolt, ca poate sa ingaduie Dumnezeu atata suferinta inutila si nemeritata... Te rog, Doamne, ai grija de sufletele mici si nevinovate, ajuta-le sa gaseasca ceea ce cauta, si adu-le mamicilor lor liniste sufleteasca si echilibru pentru a putea continua lupta, pentru a-i ajuta sa vina pe lume.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+
carrie spune:
si eu sunt ff trista pentru prietenele noastre in suferinta!
ma rog pentru ele sa aiba putere si daca mai e un strop de peranta sa fie reala:((
eu ma simt bine cu exceptia migrenelor...
am inceput sa fac burtica
Doamne ajuta-ne pe toate!
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
DidiAlex spune:
Laura Ioana, Spiculetz, suntem cu gandul la voi si ne pare atat de rau.
Io sper ca Dumnezeu sa va lumineze viata si sa fie gasita solutia problemelor si intr-o buna zi sa vorbim impreuna despre puiutzii nostri.
piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Spic de Grau si Laura Ioana sa va dea DUMNEZEU puterea sa treceti peste aceasta durere.Nu gasesc cuvinte de incurajare pentru ca ...nu exista 
,imi aduc aminte cu durere cum la 5 luni ma duceam sa-mi vad bebelul din burtica si bucuria mea s-a transformat in imensa durere:sarcina oprita in evolutie.Am plans amarnnic.Sa nu abadonati,luptati cu taote fortele!
Addinel si tie sa-ti ajute Dumnezeu!
Mcrissa ,stai linistita,e posibil sa fi ovulat mai tarziu,sau daca nu sunt copilasii care recuprereaza mai tarziu(pana la nastere),ca si in viata!
Bun Venit Alexia si Pepsi !
Amely???Cum se poate ca un auditor ca tine sa nu observe amanuntele?Te intrebam daca nu cumva lucram in aceeasi bransa?
Esti auditor se sisteme de management?
Eu incep sa-mi fac ganduri
,mai mai ca imi vine sa ma duc la doctor azi,sa vad si eu ce face bebe?
Dar la gimnastica nu merge nimeni,sau asteptam trimestrul III?
poze
Iri 9 si Iris
cristinamaria spune:
quote:
Dar la gimnastica nu merge nimeni,sau asteptam trimestrul III?
Si eu sunt interesata de cursuri de gimnastica , innot etc
Voi ce stiti? Eu in afara de Activ Center : www.activecenter.ro nu cunosc nimic!
cristina
14+
ralucami spune:
Laura Ioana si Spic de grau imi pare tare tare rau pt voi si chiar nu stiu ce sa va spus ca sa va alin putin suferinta! 
Laura Ioana chiar zilele trecute ma uitasem la pozele tale si esti o femeie fff frumoasa si din ce am citit, extraordinar de puternica!
Spic de grau fi tare si gandeste-te la Dav cand te simti coplesita! 
Fetelor eu nu stiu ce sa mai spun. Abia am ajuns acasa de la munci si am zis sa va citesc intai si apoi sa va scriu. Dar m-au bulversat rau de tot unele mesaje. Mi-e frica ingrozitor pt mine, pt bebica al meu.
De cate ori citesc un mesaj de la o fata care se retrage de pe listuta mi se strange sufletul si ma gandesc ca urmatoarea pot fi eu. ![]()
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!