** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Piticuto, uite ca mi-a scapat intrebarea...scuze! da, sunt auditor intern pe sistem de management calitate, ISO 9001. Inca nu am diploma de auditor extern, de terta parte (nu ca nu mi-ar placea, dar sper in viitor) Se pare deci ca avem multe in comun, profesional vorbind!

Ralucami, si eu tot asa ma gandesc uneori, fara sa vreau... ca urmatoarea as putea fi eu. Dar cred ca trebuie sa ne invingem temerile si sa nu lasam energiile negative sa afecteze bebicii, caci din pacate ei simt asta, e demonstrat... Sa mergem mai departe, sa ne mangaiem cu drag burticile si sa proiectam imagini pozitive pentru viitor, ca altfel e tare greu sa rezistam la stresul psihic... Mai avem putin pana intram in trimestrul II si sper sa mai scapam din gandurile negre

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor... risc sa par mai rece (desi nu e deloc asa), dar va rog...ganditi pozitiv!!! Bebeii vostri au nevoie sa ganditi asa, sa fiti optimiste, sa zambiti!
ralucami, te rog, nu mai gandi asa!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor care ati trecut de 13 saptamani, voua vi se cunoaste ceva burtica? Ca la mine, in afara de senzatia ca ma strang blugii, nu se vede nimic... Ma tot uit, uneori mi se pare ca e mai umflata, alteori nu, dar cred ca e doar inchipuirea mea...

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Spic de grau si Laura Ioana...imi pare rau ...
Cuvintele sunt de prisos...
Eu nu stiu ce am...imi trec prin minte numai ginduri negre...ca nu o sa fie bine la eco morfologica, ca daca este oprita in evolutie...etc. Nici nu vreau sa va spun toate gindurile negre...
Chiar daca intru mai rar ...va citesc mesajele cu atentie.
Am si eu o intrebare. Azi noapte m-am trezit cu o usoara mincarime la intrarea in vagin. Eu nu am facut analiza secretiei pina acum fiindca continui cu utrogestan intravagianal si imi era frica sa nu schimbe rezultatul analizei. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Si daca e vreun microb...de unde l-am capatat? Ca sex nu am voie...tin o igena chiar extrem de riguroasa de cind cu utrogestanul asta ...
Astept raspunsurile voastre.
Diana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Vali eu cu prima sarcina am inceput sa am burtica numai de la 5 luni:)

acuma deja mi se vede

asa-i fetelor, sunt convinsa ca si prietenele noastre vor sa gandim pozitiv!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Vali la mine a inceput sa se vada de o sapt! E drept ca mananc cam mult si sunt convinsa ca nu-i numa'de la bebe
Stai linistita! Cred ca depinde de conformatia fiecareia dintre noi! Eu am o prietena la care nu s-a vazut nimic pana in luna 5!
Raza de soare ai dreptate! Cam multa tristete pe aici! Hai sa incercam macar sa ramanem optimiste!

cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Am si eu o intrebare. Azi noapte m-am trezit cu o usoara mincarime la intrarea in vagin. Eu nu am facut analiza secretiei pina acum fiindca continui cu utrogestan intravagianal si imi era frica sa nu schimbe rezultatul analizei. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Si daca e vreun microb...de unde l-am capatat? Ca sex nu am voie...tin o igena chiar extrem de riguroasa de cind cu utrogestanul asta ...

diana, eu ieri am luat rezultatele analizei secretiei si surpriza! am o micoza. asa l-am intrebat si eu pe medic, de unde, cum, de ce... eu pastrez o igiena riguroasa. mi-a explicat ca e ft usor sa iei diversi microbi, de pe clanta de la usa, de pe un robinet... etc. in plus, am inteles ca multe gravide fac asa ceva din cauza ca mucoasa vaginala este mult mai sensibila la femeile insarcinate. si atentie! ce am eu nu se transmite sexual, deci varianta asta pica.

ieri ma simteam tare nefericita, nu inteleg de ce tocmai acum mi se intampla asta, mie care acum 3 luni mi-am facut analizele si totul era absolut perfect! dar asta-i viata, nu poate sa fie totul roz.

optez si eu pentru optimism!

pupici pe burtici

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Addinel...si ti-a dat tratament? Sper ca nu cu antibiotic...
Ca mie mi-e tare frica de antibiotic in primul trim de sarcina

In alta ordine de idei...fetelor si eu am burta destul de mare...asa am avut-o si la prima sarcina...
Ma deranjeaza pantalonii cind ii inchei...dar totusi nu as renunta la hainele mele inca. Cele de gravida care se gasesc in magazinele noastre sunt pentru burtici mai mari si n-as vrea sa par ca m-am imbracat cu un sac. Voi cind incepeti sa va schimbati garderoba?
Va pup
Diana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna,

da, asa este. prezenta acelei mucoase creeaza un mediu propice dezvoltarii diverselor micoze.
Adinel, incearca sa folosesti mai mult creme decat ovule chiar daca sunt pe baza de clotrimazol, cam recomandate cu grija in T1,

Cat referitor la CIC si prenatal daca nu s-au schimbat prea multe de acu 2 ani, legea 19/2001 reglementa concediul pre/post natal.

Sunt 126 zile in total. si tre sa ai dupa nastere parca 48 (aici nu sunt prea sigura)de zile.

Mare grija. Acest salariu este 85% din media ultimilor 6 luni. Daca aveti prima de concediu, incercati sa o luati in aceste ultime 6 luni. Acest Salariu este 85% din salariu BRUT. Eu a trebuit sa duc munca de lamurire cu ai mei. Ei nu eram rau intentionati, doar prost informati. Si am mai intalnit destule persoane care au pierdut multi banutzi asa. Nu se plateste somaj, CAS doar Sanatate. Atat.

A, nu uitati ca daca in contractul colectiv de munca de la nivelul firmei/organizatiei proprii nu se fac referiri la salariu pt nastere se aplica cel de la nivel national. Asa ca o sa primiti inca un salariu cu ocazia nasteri.
Ceea ce sper io sa nu am informatiile invechite si sa va induc in eroare dar pana atunci aveti grija sa adunati toate datele.

Mamici de BB2, cum se comporta BB1? Al meu era mamos dar acu parca m-a innebunit cu dragalitu. El pe mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

M-am mai linistit in legatura cu burtica. Ce sa fac - asa sunt eu mai nerabdatoare sa imi vad burtica si sa ma vada toata lumea ca sunt graviduta, ca tare ma mandresc cu treaba asta!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput