** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetelor!
Tocmai am venit de la dr. Sarcina e mai mica cu o saptamana decat ar trebui, dar este! Ii bate inimioara! Pericolul sa o pierd va exista pana ce uterul meu va reveni in pozitia care trebuie. Deci inca nu am scapat...Continui tratamentul, dar fara gravibinon.
Stiti cumva, medicul de familie iti poate da concediu si trimitere la analize?

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Chiqui, numai dr de familie prescrie concedii medicale. pana la 90 de zile lucratoare intr-un an calendaristic. Apoi te trimite daca e cazul la comisie. Tot el te trimite la analize.
De regula un medic de familie face lucru asta pe baza biletului cu prescriptia ginecologului.

Io una ma plasez fara dorinta de a se vedea burtica.
La prima sarcina am ajuns la servici la 26 de saptamani, era sfarsit de mai si mi-am informat unii colegi ca sunt insarcinata si ca o sa nasc....in septembrie. Au ramas masca. Am luat doar 9 kile per total si BB a avut 3,9....dar acu cred ca o sa depasesc masura.
Fiecare persoana e diferita asa ca nu va grabiti, traiti clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

diana, nu mi-a dat antibiotic. mi-a dat o crema, canesten (pe baza de clotrimazol) si ovule. didialex, crezi ca nu ar trebui sa folosesc ovulele? eu am intrebat in dreapta si in stanga si mi s-a spus sa le folosesc fara grija... acum incep sa ma panichez. in seara asta ar trebui sa incep tratamentul si nu stiu ce sa fac...

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Eu plec acasa. Va pup si, de acum incolo, sa avem parte numai de vesti bune!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
am revenit de azi la servici, dupa 4 zile minunate la munte, doar eu cu sotul. Pana la urma, am reusit sa-l lasam pe Matei cu socrii, dupa ce sotul a mai negociat cu parintii lui (initial nu vroiau sa-l tina ). Eram hotarata sa nu tin cont de noua lor decizie si sa-l luam cu noi pe Matei, insa m-am gandit ca si mie imi trebuie odihna. Am optat pt Moeciu de Sus, deoarece zona mi s-a parut mai frumoasa si in plus cu multe facilitati de drumetii. E adevarat ca nu puteam sa merg mult pe jos caci oboseam sau mi se facea rau, insa aerul curat a fost benefic in ansamblu pt amandoi.
Burtici, mult curaj, avem de parcurs un drum lung si frumos, deci trebuie sa ne pastram optimismul!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by addinel

diana, nu mi-a dat antibiotic. mi-a dat o crema, canesten (pe baza de clotrimazol) si ovule. didialex, crezi ca nu ar trebui sa folosesc ovulele? eu am intrebat in dreapta si in stanga si mi s-a spus sa le folosesc fara grija... acum incep sa ma panichez. in seara asta ar trebui sa incep tratamentul si nu stiu ce sa fac...

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Pp ca medicul care ti l-a recomandat te-a consultat. Asa ca folosestele. De regula ei iau in calcul si raportul cauza/efecte asa ca nu te mai stresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

A facut cineva testul dublu, nucal plus testul de sange?
Eu am fost vineri si ecografia nucala a fost ok, si astept rezultatul pnetru testul de sange. Mi-au spus ca va fi gata azi si am sunat si asistenta mi-a zis ca dureaza o sapt... Simt ca ma urc pereti!!
Incerc sa ma linistesc dar nu pot!!! Se zice ca daca ecografia pt pliu nucal este ok, sansele sunt mici sa apara ceva in sange...Ohhh, nu inteleg de ce dureaza 7 zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetelor,

am intrat cu groaza pe forum..vestile triste ma marcheaza si sincer nu vreau sa-l supar pe bebe.si asa stau ca pe ace..vineri am programare la doctor..abia astept sa-l vad pe , sa vad cum o crescut..hi,hi.
oricum nu ma plang , ca simptome am, si greata si somn si nervi si altele. trebuie sa gandim pozitiv, asta vad ca e concluzia comuna.

va pup gravidutelor si va doresc sanatate multa si bbei sanatosi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Sunt socata!Nu pot sa cred ce se intampla!Numai vesti proaste!
Fetelor, nu va descyrajati!Sper sa va intoaarceti repede in Odisee!

Eu sunt bine!Burtica se vede numai putin si atunci cand sunt dezbracata!
Ma simt bine, ma dor doar sanii un pic-ma inteapa!Sper ca e normal!
Sapt viitoare ma duc si eu la doctor!Sper sa fie bine bebeto ca am emotii!Parca nici nu sunt insarcinata!
Sper sa fi iesit bine si analizele de toxo si sa iasa bine si analiza de urina caci am avut infectie urinara!

Sa aud numai de bine, fetelor!

Va imbratisez cu drag!
12+

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

arthurana eu zic sa nu-ti faci probleme, daca eco o iesit bine inseamna ca bebe tau e ok.trebuie sa crezi in Dumnezeu si el te va ajuta.intre timp sa n te necajesti pentru ca micutul tau simte.

7+

Mergi la inceput