** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 15
poohy spune:
Buna fetelor!
Voi ce stiti despre schweppes - kinley in sarcina? Mie mi-a fost foarte pofta, am baut (destul de mult) si acum am vazut ca ar contine chinina... Si m-am speriat :(
10
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Amely spune:
Aoleooo, Poohy, tu vb serios? si chinina o fi oare contraindicata sarcina? pai eu am baut (si beau) la greu Kinley, apa tonica este singura bautura cu care reusesc sa-mi potolesc greata. Sotul are special in masina o sticla, permanent la indemana mea.
Pe de alta parte stiu ca o multime de gravidute beau asa ceva, tocmai deoarece calmeaza greturile... Offf, ma apuc de "searchuit" pe google, poate gasesc ceva...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+
poohy spune:
Pe ambalaj scrie ca ar contine chinina (am cautat pe google si medicamentul chinina e contraindicat) Acuma cine stie cat contine... Si mie imi mai taia greata (si apa nu prea pot sa beau). Oricum - am gasit pe net mamici care beau kinley (acu' nu stiu daca schweppes) si care erau super ok
Sunt eu mai panicoasa... Nu trebuie sa te sperii si tu!
10
poohy spune:
Si poate e vorba de altceva decat de medicamentul ala
10
Amely spune:
Ma rog... si eu zic ca daca nu bem cu tonele nu are cum sa ne faca rau. Ne-ar avertiza medicii, ce naiba...zic si eu!
Offf, ai si tu dreptate, nu trebuie sa ne panicam la orice pas. Dar daca putem sa prevenim...nu vad nici in asta ceva rau
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+
pauly spune:
buna fetelor,
am gasit un site care ne informeaza ce ne face bine la bebe si ce nu,il pun aici poate vreti sa va uitati. http://www.eva.ro/sanatate/articol107.html
eu moor de rau dar rezist de dragul lui bebe.va pupic
6+
spic de grau spune:
Azi nu am putut ajunge la servici. Ma doare capul de la atata plans.. Imi spuneam tot timpul ca se poate intampla, insa cred ca e la fel ca atunci cnd ne spunem: intr-o zi o sa mor... iar in ziua in care cineva iti confirma ca vei muri, simti ca totul se prabuseste.. Stiam ca il pot pierde, insa nu credeam ca ma va durea ca atunci cnd nu il aveam pe Dav...
Azi generalistul mi-a spus: "linisteste-te, il ai pe Dav! si apoi trebuie sa fi fericita! mai bine asa decat un copil bolnav".. Frumoasa consolare...
Cnd l-am pierdut pe primul mi s-a spus: "curaj! ai doar 24 de ani! o sa ai si altii"... La al 2 lea nu mi-au mai spus nimic...
Astept sa se faca ora 4.30 sa merg la un alt ecografist. In el am incredere. Are aparate bune, testate deja...
Nu stiu... imi spun ca daca nu mai e oricum cu plansul nu rezolv nimic.. Sambata m-am uitat la burtica si i-am spus: "fraierule - de ce ti s-a oprit inima?! copil rau!" si apoi m-a bufnit plansul...
Nu stiu de ce plang... ptr ca ma gandesc cum il vor scoate... ptr ca ii pusesem deja nume.. Ptr ca in iunie ar fi trebuit sa il tin in brate... Ptr ca mi-e teama de durerile de maine.. si alea fizice, si alea psihice.. de golul pe care am sa-l simt.. il cunosc deja acel gol..
As vrea sa ma trezesc si sa imi spun: a fst un cosmar... Dar tare mi-e ca nu ma voi trezi.. Ma doare atat de rau capul..
As vrea sa ii pot suna pe ai mei, si sa le spun cat ma doare.. dar nu pot, ca vor suferi... La primele 2 dati, mama a fst cu mine..
Aveti grija de voi, si de sambureii vostri! Va imbratisez pe toate.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Vali5 spune:
Spic de grau, sper din tot sufletul sa fie totul bine si sa iti vezi copilasul la echo. M-a intristat foarte mult mesajul tau!
Ma voi ruga la Dumnezeu sa fie totul ok.
si sa fii tare!
Valentina
13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
mcrissa spune:
spic de grau 

si eu am auzit de multe ori :"de cat un copil bolnav mai bine asa.natura stie sa faca o selectie".vorbele astea nu m-au ajutat cu nimik.nu m-au facut decat sa plang si mai tare.
iti doresc ca la ecografie sa se intample o minune si sa auzi o inimioara batand

Mcrissa
9 bebe strumph-ul meu
mcrissa spune:
eu m-am gandit ca voi sta acasa un an si 4 luni.as vrea sa stau acasa un an, dar cum bebele se va naste in iunie nu o sa ma intorc la munca anul urmator la inceputul verii cand toata lumea pleaca in concediu si eu sa muncesc toata vara.plus ca nu cred ca la vara cu bebe de 2-3 luni voi pleca undeva.dar cand va avea un an si ceva poate plecam in trei
banii tot 8 milioane vor fii de la anul, dar 6 de la CIC si se va mari alocatia la 2 milioane.in CIC intri cam la 2 luni de la nastere.trebuie sa-ti iei obligatoriu concediu prenatal si postnatal , care impreuna sa aiba in jur de 124 de zile.daca ai salariu mare si te simti bine ar fii bine sa luam cat mai mult din aceste zile dupa nastere ca se plateste 80% din salariu si poate inseamna mai mult decat cele 8 milioane de la CIC.
intrebam si eu aseara si nu mi-a raspuns nimeni...stiti daca e vreo problema daca bebele meu e mai mic cu 5 zile.inimioara bate cu putere si normal pentru varsta lui, dar la masuratori a iesit mai micut.
Mcrissa
9+ bebe strumph-ul meu