** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 14
ralucami spune:
Voiam sa va dau un link interesant -zic eu- care da mai multe detalii despre ultrasound, de la ce varsta poate fi vazuta o sarcina, ce masuratori si cand se fac, poze cu explicatii etc:
http://www.ob-ultrasound.net/
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Raza de soare spune:
Buna dimineata si bun venit noilor burtici!
addinel, ai incredere k va fi bine!
pt k merge ingrozitor de greu forumul, pana nu se repara, imi vad de altele.
mi-e rau si asa mi-a fost tot wk. pe la 5, 6 dimin incep
(uneori de 2 ori/zi) si apoi toata ziua mi-e greata...vorba sotului "na, te plangeai k nu te simti graviduta...acu' te simti?"![]()
Androix, park tu intrebai de programul lui T de la Elias...din pacate, nici eu nu-l stiu, pt k merg doar la cabinet (acolo poti ajunge pana la 20:00, chiar 20:30, k e aglomerat)
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
cristinamaria spune:
Ralucami , foarte interesant link-ul tau ! Poate-l punem si pe prima pagina sa nu-l pierdem!( Eu habar n-am cum se face!
)
Salutari la toate ! Sa aveti o saptamana excelenta!
cristina
13+
pauly spune:
buna dimineata gravidutelor,
fetelor ce frig ii afara si bate vantul, chiar ma gandeam ca una din fetele de la sala(am o sala de sport) ii racita cobza...totusi nu cred ca o sa duc pe acolo ca nu as vrea sa-l racesc pe bebe
, numa singura problema ar fi ca trebuie sa le mai si verific, sa iau si banii sa fac si un necesar de marfa...dar asta e ,bebe e pe primul loc.
m-am trezit pe la opt dar greata nu m-o lasat sa va scriu..cu ea m-am culcat cu ea m-am trezit
.apropo de arsuri la stomacel si eu am,dar daca pap ceva se mai diminueaza.
va pupacesc gravidutelor.
6+
poohy spune:
neata,
Addinel - eu stiam ca 5 luni de zile luam salariul intreg si abia dupa aceea se trece la 8 milioane. Stiam gresit?
Si eu vreau sa stau 6 luni cu bebe dupa nastere - deci concediul total depinde de ce o sa fie inainte de nastere
pupici
Anca
10
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Raza de soare spune:
Inseamna ca doar eu vreau sa stau 2 ani cu bb? poohy, eu stiu k aia 8 mil sunt din prima luna de CIC; da' poate stiu fetele mai bine.
edit: sambata noapte mi-am batut recordul: pp de 10 ori!!! ziua e des, da' nici chiar asa...la voi cum e?
si de cateva zile imi pik ochii-n gura de somn...
si azi am fix 7 sapt!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
cristalina spune:
Neata!
Azi am contractii, tare e rau si ma sperie...
L-am serbat pe domnul tati in weekend, au venit finii nostri cu prichindeii lor, virmuiala la noi in casa de numa'. Asa ca ne-am facut o impresie cum e cu doi (de fapt 3) copilasi neastamparati.
Eu am stat numai in picioare si m-am agitat asa ca acum incerc sa nu ma misc prea mult ca sa-mi treaca...
Eu as vrea sa stau numai 6 luni acasa dupa ce se naste bebe. Insa as vrea sa-mi iau concediul de maternitate dupa ce nasc...Sa vedem daca ma tine. Cu 8 milioane care se dau din prima luna de CIC (si care se aude ca vor fi 6 de la anu) nu ne descurcam.
Voiam sa mai raspund ca am mai citit...dar am uitat ce...Neuronu e bolnav...se zbate..:))
O saptamana excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Amely spune:
Ralucami, multumim pt. link, intr-adevar, foarte interesant
Androixo, nu stiu mai mult decat ti-a zis Alexia, eu sunt programata pe 2 nov., si stiam ca dupa data de 3 sau 4 nu mai e disponibil. Nu stiu insa pana pe ce data. Probabil va lipsi cam o saptamana.
Lauraioana, ma bucur ca ai vazut mogaldeata la eco, cat ti-a iesit beta hcg?
si sunt sigura ca totul e perfect.
Fetelor, de cate ori citesc o veste buna de la voi, imi tresalta sufletul de bucurie, si reversul...fiecare veste rea ma loveste drept in inima.
Spic de grau, orice ar fi, sa stii ca suntem cu sufletul alaturi de tine.
In afara de mici greturi si intepaturi de sani, nici eu nu pot spune ca mai am cine stie ce simptome. Astept cu infrigurare ziua de joi, cand sunt programata la eco de 12 saptamani.
Va pup si aveti grija de voi!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
11+
chiquitita spune:
Razuca si eu vreau sa stau doi ani acasa! Doi ani primim 8 milioane pe luna, nu?
Eu am super greturi, maine merg la control, sunt super emotionata, sper sa mai imi scada doza de utrogestan ca mi s-a acrit...
Deja m-am ingrasat, lipsa miscarii contribuie si mai mult la rotunjirea mea!
Va pup si zile cat mai frumoase!
8+
Bebelusul meu
Vali5 spune:
Buna, gravidutelor! Aveti un ritm la scris, mai ales ca in wk nu am intrat deloc pe net, am avut ce citi azi.
In primul rand vreau sa urez bun venit noilor mamici!
Ma bucur cand se mareste listuta. Si ma intristez foarte tare cand mai pleaca o mamica - Spic de grau, imi pare tare rau, incearca totusi sa mai faci un control.
Am vazut ca ati vorbit de arsuri de stomac. Si eu am avut vreo 2 nopti la rand, dar am pus pe seama a ceea ce am mancat, desi eu nu am de obicei probl cu stomacul. De ce apar aceste arsuri?
Eu ma simt din ce in ce mai bine. Am incheiat 13 saptamani de sarcina
Parca somnul ala crunt mi-a mai disparut, sanii nu ma mai dor asa de tare (desi am observat ca iar mi-au mai crescut), dar de mancat 

mananc de a zis sotul meu ca eram mai rentabila cand aveam greturi
. Pp ma deranjeaza si pe mine in fiecare noapte - ma duc la baie de 6-7 ori.
In rest, parca observ un inceput de burtica (la mine se vede si mai greu ca oricum aveam un picut de burtica), nu mai reusesc sa ma inchid la ultimii doi nasturi la blugi. Abia astept un echo sa mai vad puiul!
Va pup si mai vorbim!
Valentina
13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe