** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna fetelor,
Multumesc pentru urarile de bun venit. Citesc forumul de cateva saptamani dar nu prea am timp pentru scris. Imi cer scuze, promit sa remediez!
Uite si datele mele pt. listuta: DN 18.02.0977, UM 15.08.2006 si DPN 21.05.2066.
Chiar sunt singura infectata cu ureaplasma? Am citit ca este destul de periculoasa bacteria. Stiti daca se poate trata in saptamana 12 cu antibiotice?
11+
ancamari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am fost la eco si m-am mai linistit, am vazut o galmuta care se formeaza. Ne vom lamuri luni cand refac Bhcg.

Chiqui eu am luat mult dicarbocalm in sarcina trecuta, dar mie imi era rau dupa 4 luni (ma ardea pe piept rau de tot). Incercam sa nu depasesc 3/zi.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Si eu vin cu vesti bune, l-am vazut ieri pe bebe. Am discutat jumatate de ora cu o geneticiana care a fost nemaipomenita. MI-a raspuns la toate intrebarile care le-am avut, cu multa rabdare si multa experienta.Apoi mi s-a facut o echo amanuntita...de nu se mai termina, mi-au masurat pliul lui bebe si a fost de 1.3, apoi alt doctor a venit si s-a mai uitat la bebe inca odata si iar a inceput cu masuratorile. Totul e ok. Astept cu nerabdare testul de sange pe miercuri. Doctorii mi-au spus ca daca echo este ok, ar trebui sa fie totul ok, tanand cont si de varsta mea 29. Sper ca asa sa fie.
In 4 sapt. jumate mergem la testul pentru spina bifida, mi-au facut deja programare.
Am o zi lunga la servici de la 12 la 9.30...

Laura Ioana totul o sa fie bine luni!!! Daca l-ai si vazut pe samburica//ai sa vezi!!!

Chris cum iti mai e genunchiul? Te doare in fiecare zi rau sau numai cand faci mult efort?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

laura ioana ma bucur mult pentru tine, si pentru galmuta ta
bun venit noilor mamici, si bebei sanatosi la toata lumea.

iar despre mine...mor de rau,nu ma slabeste un moment greata...dar am reusit sa mananc, asta e bine.

va pup burticute

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Buna fetelor, stiti ceva de Dicarbocalm in sarcina? Eu am gastrita si nu stiu ce sa mai iau ca Ranitidina sigur nu mai am voie.
8+
Bebelusul meu

[b]Chiquitita[b] si eu am aceeasi problema: gastrita hiperacida si ma deranjeaza rau stomacul. Inainte luam omez in crize, dar acum nu se mai pune problema. La prima vizita, am intrebat-o pe doctorita ginecolog daca pot lua ceva impotriva arsurilor si mi-a spus ca in cazuri extreme pot lua Dicarbocalm. Am citit si pe DC ca antiacidele nu ar afecta sarcina, daca nu abuzezi de ele. Eu mai iau cate un Rennie cand nu mai suport arsurile (asta am in casa si in plus, un doctor mi-a spus mai de mult, cand ma tratam de gastrita ca Dicarbocalmul reduce aciditatea doar pe moment si o creste mai mult dupa ce ii trece efectul). Luni cand ma duc din nou la doctor o sa o intreb daca pot lua Maalox. Din cate stiu eu, e cel mai bun antiacid.

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna fetele,

La ce varsta se vede inimioara lui bebe?...Cati cm avea bebele vostru cnd ati vazut-o?.. Sau altfel spus - cate saptamani?

Noi nu am vazut-o azi...asa ca marti sunt programata la...

Cred ca am sa fac o pauza si de forum si de tot.
Va imbratisez pe toate si ma rog sa va fie bine.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Spic de grau, cate saptamani de sarcina ai? Sa nu mergi la chiuretaj fara sa mai ceri o parere! Poate echograful nu este performant sau poate medicul nu este bun; imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, insa nu te grabi; tare mi-e ca daca ma grabeam, nici eu n-o mai aveam acum pe Sarah. Sa ai multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Spic de grau,eu i-am vazut inimioara lui bebe la 8 saptamani de la UM. Ecografia a fost endovaginala.

Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine cu bebele tau si sa se fi inselat medicul.
In cate saptamani esti?

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

spic de grau eu l-am vazut sase sapt, avea 4,5mm.te rog nu te descuraja inainte sa mai consulti un doctor.cate sapt ai?

arthurana ma bucur ca bebe tau ii bine , sa dea dumnezeu ca toti bb-ei nostrii sa fie sanatosi si voinici.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Ma bucur ca mi-ati raspuns.
Cate saptamani am? Eu as zice 8.. UM a fst pe 27/08. Bebe se vedea acolo, avea 2cm, insa nu se vedea inimioara. Medicul a spus ca i s-a oprit inimioara de curand...Ca altceva nu poate sa imi spuna.
Parca retraiesc cosmarul primelor 2 sarcini pierdute.. Stiam eu ca se va intampla ceva..Parca presimteam ca nu trebuie sa spun la nimeni

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput