** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina maria, merci mult, am sa le transmit, merci mult de urari, sa ai o sarcina usoara si o nastere voi zice cit se poate de usoara ca nu cred sa existe nasteri usoare...

Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor,
fetelor intotdeauna cand ma trezesc dimineat sunt foarte ametitta, imi ia ceva timp sa-mi pun in ordine gandurile.binenteles greata i-si face aparitia de cum ma trezesc ..dar nu ma plang, savurez fiecare moment al sarcinii.
iulia braila ,spic de grau, laura bafta azi la eco.asteptam numai vesti bune.va pup

va pupic gravidutelor..

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Buna ziua, fetelor....
Eu ma simt super rau, dupa o disgravidie tare nasoala, acum ma doare rau in zona ombilicului (nu cred ca e de la sarcina)... Am fost la Urgente vineri noapte sii s-a spus ca ar fi de la stomac, din cauza varsaturilor, lucru pe care mi l-a confirmat si medicul ginecolog. Problema este ca nu cred ca e de la stomac durerea asta (e atroce, m-am zvarcolit mult, pana au ajuns medicii de pe Ambulanta), am mai avut probleme cu stomacul si de aia stiu care e durerea de stomac. Mie imi pare ceva apropiat de o hernie, pentru ca durerea e concentrata in zona ombilicului... UFFF, ati patit asa ceva vreuna? Eu nu prea mai am la cine sa apelez, orasul e mic rau, doar 2 medici ginecologi, si pana ajung la Constanta intru in colaps

Miki si Pitzy

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetelor, stiti ceva de Dicarbocalm in sarcina? Eu am gastrita si nu stiu ce sa mai iau ca Ranitidina sigur nu mai am voie.

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Bine v-am gasit!
Eu sunt in sapt. 11 si am aflat ca am ureapsma urealitycum. La doctor am programare abia marti seara. Stie cineva cum se omoara bacteria asta?
ancamari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui am citit pe net ca se poate lua in sarcina dar cu precautie, fara sa abuzezi.am gasit mlte site-uri in care gravidele zic ca iau dicarbocalm.sper sa te ajute ce ti-am spus.te pup
tinctza i-mi pare rau dar chiar nu stiu despre ce ii vorba.sper sa te simti mai bine.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Fetelor,am intrat sa va salut si sa felicit noile venite.Va pup pe toatesi sa va dea Domnul multa,multa sanatate!Sarcini usoare si frumosi si sanatosi!
Chiqui ma bucur din suflet pt.tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsi te asteptam!m am bucurat mult cand am aflat ca esti gravidutza. sa dea dumnezeu sa ne tina pe toate aici pana in mai, iunie.
tu cum te descurci cu temerile??? mie mi e teama mereu.verific mereu slipul sa n am sange, am impresia ca ma doare burtica, ca ma inteapa ovarele. mi e frica rau.
dau si eu datele pt listuta DN 26.09.1977, UM 01.09.2006,DPN 07.06.2007
pupici
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna gravidutelor,

Mi-am luat si eu inima in dinti si am intrat la odisee, sunt o veche aspiranta acum graviduta DN 2-03-1977, UM 13-09-2006, DNP 20-06- 2007. Sunt pacienta dr T. am fost la dansul si am prima pozica cu bebelache, potrivit echografiei dansului as avea acum 5 sapt si 4 zile desi potrivit altor calcule as fi in 6 sapt si 3 zile. Nu stiu, de fapt nu mai conteaza decat sa fie bebe in burtica sanatos si sa creasca mare. Saptamana viitoare merg din nou la echo, mi-am facut si analizele de sange, unde am avut o surpriza ca am RH negativ, mi s-a dat trimitere sa fac in luna a 3-a dozari de anticorpi antiD la Institutul de hematologie , sa vedem ce zice si T.
In rest nu prea am simptome de sarcina, nu am greturi, pofte, doar ma balonez foarte tare dupa ce mananc. Azi am avut si ceva dureri de burtica, am luat un no-spa, in afara de asta mai iau zilnic acid folic, magne B6 4/zi, utrogestan 2/zi.
Pauly am vazut ca esti nascuta in aceeasi zi cu mine 2 martie, doar anii difera si unde mai pui ca UM a noastra este la fel pe 13 sept, poate nastem in aceeasi zi

Pup toate burticoasele si va doresc un weekend placut

bebe

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Alexia,te urmaresc peste tot!
sa fie cu noroc inscrierea ta la odisee!

N-am putut sa ma abtin cind am vazut ca esti ,,pestoaica'',si eu la fel,dar pe 04 martie 1976.Probabil ca tu in '77.

Vreau sa le intreb si eu pe proaspetele gravidute daca se confrunta cu SALIVATIA excesiva!ca eu nu mai pot!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput