** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 11

pauly spune:
pauly spune:
 spic de grau eu i-am vazut si inimioara la sase sapt.i-mi pare foarte rau pentru necazul tau ,te inteleg perfect ...si eu  am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt , tocmai de aceea acuma nu am anuntat pe nimeni de sarcina o pana nu stiu ca am trecut de perioada asta mai dificila.ai grija de tine si incearaca sa treci peste acest necaz cat mai repede ...o sa vina bebe din nou.te pup 6+
6+

IULIABRAILA spune:
IULIABRAILA spune:
 fetele, am fost la doctor. 
am 7 saptamini si ceva zile dupa calculul doctorului si echo. nu a dorit sa imi faca echo vaginal, parerea lui este ca nu trebuie"zgiltziit" cu asa ceva. sincera sa fiu si a mea.
si ii bate inimioara, vaiii, ce bine m-am simtit atunci !
in rest ce stiam, sint cam solida(sa nu zic grasa de-a binelea) trebe sa maninc super rational.
el da vina pentru pierderea sarcinii trecute pe uterul fibromatos pe care il am. iarasi incep sa ii dau dreptate.
a spus ca acid folic nu "mai are rost" sa iau pt ca coloana lui bb s-a format deja, ca se ia anterior obtinerii unei sarcini si primele 3-4 sapt.
mi-a dat duphaston, 2/12 ore si gravibinon, 1/5 zile. si gravi se face pina la 11 sapt, adica pina la formarea cordonului ombilical si alimentarea lui bb pe acolo.
si pentru eventualitati nelipsitii no-spa si scobutil.
cam atit. sint fericita, cu toate ca nu am inchis un ochi asta-noapte, am pazit WC-ul, parca innebunisem cu iesitul afara.
sa auzim numai de super bine fetele !
va pup, IULIA 7+
7+

ileana_marius spune:
ileana_marius spune:
 Buna tuturor burticilor!
M-am hotarat sa ma inscriu si eu pe lista voastra, mi-a luat ceva timp pentru ca mi-a fost frica de aceste prime 3 luni. Sper ca bb e bine, desi nu am mai fost la eco de la 7s si nu mai stiu nimic de atunci, dar eu cred ca e. Eu v-am citit de la inceput, deci in parte cunosc cate ceva despre voi. 
Laura, Mari, Flavia m-am alaturat si eu voua si tuturor fetelor din listuta si sigur o sa ducem sarcina cu bine pana la capat.
Sarcini usoare tuturor!
DN 25.03.1975, UM 30.07.2006, DPN 06.05.2007
Ileana 12+
 12+
 my baby

Androix spune:
Androix spune:
 V-am zis eu ca ne vedem din 6 in 7 pagini... Nu mai apuc sa fac nimic de cand merg la scoala, iar de DC nici atat nu prea mai am vreme.
Am totusi o intrebare pentru "colegele" mele la dr. T.: vreau si eu sa merg in sfarsit la primul control 
 dar eu nu merg la cabinet ci la spital. Stiu ca pleaca pe 3 nov. Aveti idee daca mai este de garda pana atunci? Mai e vreuna din voi care merge la spital la control sau mergeti toate la cabinet? Va rog sa=mi raspundeti si mie, nu ma ignorati pliiiiizzzz, ca sa stiu daca ma incumet sa merg la spital intr-o zi. E o problema tare complicata cu orarul de la scoala, la care se adauga si altele, am nevoie de ajutorul vostru.
 dar eu nu merg la cabinet ci la spital. Stiu ca pleaca pe 3 nov. Aveti idee daca mai este de garda pana atunci? Mai e vreuna din voi care merge la spital la control sau mergeti toate la cabinet? Va rog sa=mi raspundeti si mie, nu ma ignorati pliiiiizzzz, ca sa stiu daca ma incumet sa merg la spital intr-o zi. E o problema tare complicata cu orarul de la scoala, la care se adauga si altele, am nevoie de ajutorul vostru.
Sper ca sunteti bine si bb-ii mici la purtator la caldurica.
Andreea  mamica lui
 mamica lui  Filip Stefan
 Filip Stefan bb2
bb2

mcrissa spune:
mcrissa spune:
 ancamari eu iti zic sa stai linistita cu ureaplasma.eu am stiut ca o am cu un an inainte sa raman insarcinata.am incercat sa o trataez de 5 ori (in luni diferite cu antibiotice diferite si foarte puternice), dar nu am reusit sa scap de ea.doctorul mi-a spus ca pot ramane insarcinata si cu ea si ca exista un risc, dar extrem de mic de a pierde sarcina in saptamana mica, dar asta doar daca se asociaza cu alte afectiuni.eu am incercat sa uit de ea la sfatul medicului si o vom repune in discutie in luna mare ca sa vedem daca afecteaza nasterea naturala.eu am tot discutat pe forum si au fost multe gravidute care au ureaplasma si au acum bebici sanatosi.sanatate multa!
Mcrissa  8+        bebe strumph-ul meu
 8+        bebe strumph-ul meu

pauly spune:
pauly spune:
 ileana marius bine ai venit la odisee, oricum i-ti inteleg teama de a-ti anunta sarcina inainte de 12 sapt, si eu stau ca pe ace , pana trec de perioada  asta mai sensibila... aseara de exemplu m-am simtit mai bine, nu mai simteam greata...doamne ce m-am panicat...stiu ca nu is normala...dar ce sa fac, acuma m-am linistit in aceasta dimineata a reaparut greata mult asteptata.oare si voi sunteti ca mine sau sunt eu dusa ...
aseara de exemplu m-am simtit mai bine, nu mai simteam greata...doamne ce m-am panicat...stiu ca nu is normala...dar ce sa fac, acuma m-am linistit in aceasta dimineata a reaparut greata mult asteptata.oare si voi sunteti ca mine sau sunt eu dusa ... .
.
va pup gravidutelor.. 6+
6+

alexia28 spune:
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Androix
V-am zis eu ca ne vedem din 6 in 7 pagini... Nu mai apuc sa fac nimic de cand merg la scoala, iar de DC nici atat nu prea mai am vreme.
Am totusi o intrebare pentru "colegele" mele la dr. T.: vreau si eu sa merg in sfarsit la primul controldar eu nu merg la cabinet ci la spital. Stiu ca pleaca pe 3 nov. Aveti idee daca mai este de garda pana atunci? Mai e vreuna din voi care merge la spital la control sau mergeti toate la cabinet? Va rog sa=mi raspundeti si mie, nu ma ignorati pliiiiizzzz, ca sa stiu daca ma incumet sa merg la spital intr-o zi. E o problema tare complicata cu orarul de la scoala, la care se adauga si altele, am nevoie de ajutorul vostru.
Sper ca sunteti bine si bb-ii mici la purtator la caldurica.
Andreeamamica lui
Filip Stefan
bb2
Androix eu am inteles ca pe 4 nov pleaca din tara si iti spun asta pt ca eu pe 3 nov eram programata la laparoscopie la Elias, deci eu cred ca pe 3 nov dimineata dl dr este la spital, pe la 7.00 dansul incepe operatiile si in jur de 8.00 coboara la cabinetul de colposcopie. Mai multe nu stiu sa-ti spun, sper sa nu te fi incurcat si mai rau, eu merg la cabinet la control pe 2 nov. Poate stiu celelalte fete mai multe, Amely, Raza
 bebe
bebe"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

gabiu spune:
gabiu spune:
 buna fetelor,
saptamana viitoare voi merge iar la dr si vreau sa va intreb la 11 saptamani cum v-a facut echo: cu sonda vaginala sau pe burtica. Am si eu o curiozitate, ce vreti . Cele 2 echo de pana acum acum au fost cu sonda( la 5 sapt si 7 sapt).
. Cele 2 echo de pana acum acum au fost cu sonda( la 5 sapt si 7 sapt).
va pup si sarcina usoara
gabi 10+
10+

Paflo spune:
Paflo spune:
 Buna dimineata, burtici!
Cu greu si jale m-am smuls din pat...dragi imi sunt weekendurile!Ca de obicei nu am mai apucat nici sa intru pe forum si (evident) nici sa postez de cateve zile...
Bun venit, sarcini usoare si bebici sanatosi noilor venite!
Gabi, mie ginecologul mi-a facut echo normal de la prima consultatie (la 7 saptamani), asa ca n-am avut parte de *placerea* unui echo transvaginal. In mod normal, la 11 saptamani se poate aprecia si la echo normal dezvoltarea bebelusului. Dar cred ca depinde de preferinta medicului.
Spic de grau, iti tin pumnii! Cere totusi si parerea altui ginecolog!Mi se opreste inima in loc cand ma gandesc prin ce treci. Fii tare!
Noi suntem bine! Dormim mult, mult, mancam (cam) mult, greturile sunt mai rare si mai ales seara(nu prea m-au chinuit ele nici inainte prea tare), ne balonam (din nou seara), in rest...tonus crescut, zambetul pe buze. A! Si era sa uit! Sunt calma, fetelor! Calma!!! Eu care inainte de sarcina eram cam turbata! Nu-mi vine sa cred ce pot face hormonii!Ma ingrijoreaza un pic faptul ca am cam luat in greutate (cam 4-4,5 kg la ultima cantarire) si asta in conditiile in care nu plec de la o talie de silfida. Prietenele ma cearta ca ma tot cantaresc. Poate ca au dreptate, caci de mancat tot mananc. .
.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa,
Florina 12/13
Florina R.

DidiAlex spune:
DidiAlex spune:
 Bun Venit! 
 IleanaMarius, si noi te stim si te asteptam sa iti uram mult, mult noroc!
Mako si La multi ani!  ca tocmai a fost ziua ta,
ca tocmai a fost ziua ta,
Pepsi, sa traiesti sa intineresti,  DPN  este ziua lu' fii-miu,
Alexia28,
ancamari, Ai un Dpn super, 2066, tot sa nasti pana atunci 
Gravidutzelor v-am trecut pe lista dar fara numar ca sunt in viteza. Sa ne auzim cu bine si   toate gravidutzele de ciresici!!!!
 toate gravidutzele de ciresici!!!!