Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)
Raspunsuri - Pagina 12
asiza spune:
Buna dimineata, burtici!!!
Gabitza, ti-am vazut in sfarsit pozele...frumoasa mamica... si burtica la fel......Si Roxanica2006, la fel...
Laura, ai sunat medicul???? Cum esti cu sangerarile??? Ai grija de tine...
Cleo, ti-am mai trecut emotiile care te napadisera ieri? A venit tati, nu?
Alex, Dolores
Yagmur, da, ar trebui sa ne intalnim, intr-adevar...tu de cand spui ca intri in prenatal? Spune tu o zi si o ora si dam o strigare pe forum, ca io-s disponibila...poate se mai anunta si alte burticoase clujence...ca noi ne-am mai intalnit asa unele cu altele de vreo 2 ori...Simo, ce zici, mama, mai bagam o portie de paste??? Ca nu suntem destul de ......Pupici...
Bambo, si eu simt uneori intepaturi din burtica pana in vagin, dar nu cred ca sunt astea chiar un semn al nasterii iminente...
Lory, cheer up...am impreasia ca esti intr-o stare depresiva rau de tot...ia, fruntea sus...smile...ca in curand vine bb si asta-i motiv de bucurie, nu de stres...(cica io vorbesc)...da' trebe cneva sa te certe...no, acuma te pup tare tare si sa te vad mai des p-aci, ok?????
Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Miraco, Carla, eu n-am facut antitetanosul, nici nu mi l-a recomandat vreun medic si nici nu am de gand sa-l fac...e useless dupa a mea parere, insa daca decideti sa-l faceti, rau nu va face, nici voua, nici la bb...
Almo, tie cand iti facem galerie exact??? Ca nu esti departe, nu?
Donia, ...deci vine soacra sa va ajute...super...cum te mai simti?
quote:
Asiza..sper ca nu dormi la noapte in masina???......vad ca nu te-ai intors inca de la plimbarica...
Alex...nu erai departe sa stii...
danita,
Anateo, trimitere la hematologie...vorbesti de dozarea de anticorpi pe care o faci acolo???? Daca da, iti spun eu ca ma duceam cu trimitere de la medicul de familie, insa ultima data mi s-a spus ca nu mai e nevoie sa ma duc cu trimitere, deoarece e suficient daca duc cartonasul pe care mi l-au dat ei si pe care se vede de cate ori am facut dozarea si rezultatul acesteia...asadar nu mai am nevoie de nicio trimitere...
Va pup pe toate...mai vorbim...
Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
carla2005 spune:
Neata! Nu am dormit azi noapte de grija....medicul meu pleaca treui saptamani in strainatate la nu stiu ce conferinte, mi-a zis ca e posibil in perioada asta sa nasc deoarece am uterul contractat asa ca mi-a dat nr. de tel al rezidentului lui.
Ma gandesc daca ma lasa balta rezidentul? Si mai grav daca o face experiente pe mine? Sper sa fie bine si sa nu fiu data de colo colo cand nasc fiindca nu e medicul meu in spital. Poate in Bucuresti o fi lumea mai civilizata ca la noi nu te baga nimeni in seama!
Carla200535+
alexandra_25 spune:
Buna dimineata...hop si eu...la cafelutza cred ca e prea tarziu...am dormit destul de bine azi noapte...mi-a mai trecut si junghiul...ce bine si ma pregatesc pentru plecarea in oras...
Am niste emotii mari....azi voi afla la ce etaj voi avea garsoniera...marius nu vrea sa traga el la sort ca zice ca eu sunt mai norocoasa....eu am impresia ca el e norocos...in fine...va dau vesti cand ma intorc...
Chris...drum bun...si sa aveti un weekend placut...ce fain de tine ca te relaxezi cateva zile...sa ai grija sa nu racesti...
Aka...tu inca mergi la servici???...cum mai rezisti..?
Ramsan..chiar asa...tu nu ne-ai spus nimic de dop....inseamna ca si tu in curand o sa il vezi pe bebe Rares...
Asiza...nu ne-ai povestit de masina........cred ca va plimbat tati aseara....
Bine...eu v-am lasat...ma duc sa mananc ceva si am plecat la "extragerile loto"....va urez o zi buna la toate si mai ales daca e ultima calduroasa...profitati de ea.......la mamici!
alexandra 36 + cu Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
Yagmur spune:
Neatza,
Am reusit si eu sa mai citesc ce s-a postat....
Dianocica, parca vad ca asa o sa ma stresez si eu.. mai ales ca chiar sint singura si colegii mei o sa fie plecati in decembrie cand trebuie sa nasc eu (in jur de 22 dec). Dar sper sa ma descurc... acum citesc despre dop si altele.. e clar ca eu nu stiu nimica... trebuie sa ma educ... Nici eu nu am cumparat nimica, dar dupa ce intru in prenatal ma duc la shopping.....
Asiza, intru in concediu de odihna incepand cu 6 noiembrie si dupa 22 in prenatal. Incerc sa ajung acasa, intre 4-15 noiembrie dar dupa sint disponibila... Deci, abia astept sa ne intalnim.. Dau eu semn cand ma intorc din Bucuresti.
Dragutele mele prietene, nu stiti voi ce stres am eu acum. Maine, firma organizeaza petrecerea de Halloween.. si eu nu mi-am terminat costumul de bebe . Trebuie sa compun un scutec imens... plus ca acum mi-a traznit ideea sa fac rost de un carucior de la Profi sau orice supermarket sa am si eu carut ... A innebunit lumea la noi cu acest chef...
Maine ma duc si eu la control.. sa vad daca Luca e tot pelvian. De cand am aflat de fibrom, parca am tot felul de dureri....
Wow.... nu am scris niciodata atat de mult
O zi frumoasa in continuare....
Yagmur 31+
Lavinia_P spune:
Buna dimineata,
Felicitari mamicilor Zina si Deny si bebelusilor Rares si Irina, numai bine si sanatate sa le dea DD.
Va asteptam cu poze de bebei!
LAURA, daca inca nu ai scris inseamna ca ne-ai ascultat si ai lasat munca.Sper ca esti bine,poate auzim maine,poimaine si de nazdravanul tau!
Ramona, si tie succes.. am incredere in presimtirile tale cand ziceai ca va fi curand "momentul".Asa ca preventiv iti urez nastere usoara.
Chris, ca intotdeauna esti teribil de haioasa...ai talent de "carcotas".Chiar am deschis yahoo photos sa-ti caut poza, dar am realizat ca s-a schimbat parola si eu nu o stiu, si daca imi aduc bine aminte nu ne-ai onorat cu poze.
Lavinia 35+
madaluta spune:
Neata....haideti..Azi niciun bebe la orizont? Ieri a fost o zi asa bgata si azi nu se prevede nimic?
Madalina 33+
poze,
Mirona spune:
buna mamicutze dragi,
am intrat si eu sa va citesc ... GALERIA PT ALEX - sa mearga loteria cum vrei tu.
Oana nu ne pui vre-o poza cu noua achizitie? Sa va traiasca , sa va bucurati de ea si sa va fereasca de rele.
ruxandra cred ca tu stii mai bine - dar sa-ti spun cum a fost treaba.
Eu tre sa iau 7 ovule - deci ieri eram pa la mijloc - luasem deja de trei zile - deci stiu cum sunt scurgerile de la ovul - sunt albe faramicioase - si foarte rar un pic umede.
Ceea ce am considerat eu ca ar fi fost dopul - era ceva gelatinos - alb galbui - spre verzui ... ce sa stiu eu - ca nu l-am bagat in seama decat dupa ce a postat Laura. Seara am mai gasit pe hartia igienica inca putina gelatina de asta.
Deci eu zic ca am inceput sa elimin dopul.
Chiar - facem o statistica cu cate fete pierd de ceva vreme dopul???
Mama - dar urmeaza sa vina bebeii la noi ....
Laura esti ori nu la lucru? Nu ne tine pe jar - spune-ne ca esti ok.
hai ca am fugit in pat - ca-s asa de daramata ... ma si doare bazinul.
V-am pupacit.
Miro38+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
marinelaf spune:
aelita multumesc mult pentru detaliile in legatura cu asternutul de pat pentru bebe. Sunt de folos.Sper sa apuc sa le fac pe toate pina vine bebe ca nu am cumparat nimic inca.
A inceput panica si la mine. Fetelor poate imi spuneti si mie ce fel de papuci v-ati cumparat pentru spital?
Am citit ca mai multe fete au inceput sa elimine dopul. Eu la prima nastere nu am vazut asa ceva sau nu mi-am dat seama. De fapt nici "apa " nu mi s-a rupt singura ci mi s-a provocat.
Asiza sa folositi sanatosi noua masina si fara evenimente neplacute.
Pupicei la toate fetele si curaj mult ca avem nevoie.
marinela 31+ si Andreea
ingeras26a spune:
Hop si eu la cafelutza...desi cam tarzior.
Sper ca fetele si bebicii se simt bine, de astazi vor sta tot timpul impreuna!
Eu de astazi am hotarat sa raman acasa sa lucrez, nu ma mai duc la serviciu si mi se pare atat de ciudat...mai lucrez pana la inc lui dec, cred ca o sa fie o diferenta, ca daca mi se face somnic la pranz bag si eu o ora :)
In rest totul este ok, de-abia astept ziua de luni sa ma duc la dr sa vad ce face bebitza, cat a crescut, daca si-a schimbat pozitia etc, stiti voi.
Va pupacesc mult pe toate!
Pupicei, Ingeras 32+ Maya