Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, ma bucur pentru tine din doua motive: 1. ca nu te mai doare piciorul asa de rau ca si zilele trecute...s-o indurat bb Mark de tine si si-a mutat pozitia si...2. sigur azi esti norocoasa si vei extrage etajul bun...io tin pumnii...
Miro, si ai grija de tine...incet, incet, se pare ca vrea si Karinutza afara...cu tensiunea esti ok acuma?
marinelaf, mersi si -ici
Yagmur, ce curioasa sunt ce costum de iti tragi...ia sa faci poze neaparat sa vedem si noi petrecere de Halloween...asadar asteptam vesti de la tine dupa ce te intorci din Bucuresti...ok...
carla, nu te-a putut pune medicul tau in legatura cu alt medic, coleg, experimentat si el...sau poate ca el are incredere deplina in rezident...acuma nu te panica...stai cumintica si poate nu nasti pana se intoarce el. In orice caz, du-te la o vizita sa te vada si rezidentul si sa-ti dai seama cam ce si cum...poate asa mai prinzi curaj...Si stai linistita ca si Bucuresti tot in Romania este...asa ca nu vad de ce ar fi acolo mai multa civilizatie ca si in restul oraselor mari...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Aseara am fost si noi la eco. BB e in grafic 2.780 grame, dar marja de eroare a aparatului e de 400 grame.
Avem un femur lung de 7.2 cm, deci...fotbalist, si un capsor si mai mare cu diametru de 95 mm si circumferinta de 33 cm...caposu' lu mama...o sa ma rupa toata. Am vazut ventriculele, rinichii, outzele, putzulica larga-n vant, guritza... ne-o scos limba de vreo 2 ori..si nu statea nicicum la masurat...doctorul era mare figura..cu okii-n ecran zbera:´aha ! Te-am prins !´ Vestea buna e s-a intors cu capu-n jos. l-am intrebat daca are circulara in jurul gatului si mi-a facut si o doppler (??) ca sa vada cordonul, si da, are o tura in jurul gatului. Dr zice ca asta nu inseamna nimic ca singur si-o face singur si-o desface...
Bamboleta si Dolores intepaturile in uter la mine sunt de obicei seara...nu prea dese, si se aseamana f mult durerilor de cm... nu cred ca-s contractii ca burtica nu se intareste. Si bb inca se mai zbenguie destul de mult.
In afara de Bamboleta, nimeni n-a mai vazut caruciorul lui Dani ? Atata-i de metalizat, ca deja parca-l vad pe bb suit in el si facand din buze: brrrrruuuum, bruuuum.
va propun urmatoarea tema a zilei: v-ati gandit sa pregatiti niscaiva biscuiti, bomboane, sucuri pt zilele de dupa, cand tot satul o sa vina la voi acas sa vada bb ? Eu m-am gandit la cipsuri, grisine, bere, fanta cu duiumul. Nu de alta, dar acele zile om fii obosite, chiar si cu dureri inca, fara chef de cumparaturi, curatenii, alea-alea. lumea ar trebui sa inteleaga ca nu-i momentul de a merge pe capu omului, dar or sa vina oricum. Voi la ce v-ati gandit ? Obiceiu-i sa pui ceva pe masa, nu ?

Dbunny36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Miro, Lavinia aici sunt! Adica la munca!
Sunt bine, din cauza dopului m-am mobilizat suficient cat sa imi fac bagajul... deci un pas inainte am si eu bagajelul facut.
Azi noapte am tot avut contractii, nu au fost regulate, de aceea nu m-am stresat foarte tare. Au fost un picut dureroase, dar nimic insuportabil. Cu sangerarea vad ca s-a mai redus, asa ca nici nu am sunat-o pe doctorita. Oricum duminica seara noi trebuia sa mergem la control. Daca ma mai tine pana atunci, bine, daca nu.... o sun cand ma apuca durerile.
Pitikot casa de piatra si multa fericire! Esti sigura ca stii in ce te bagi??!!
dianocica si de altfel pentru toate fetele: eu stiu ca atunci cand te dilati ti se dilata toate cele... inclusiv orificiul de la stomac (cred ca se cheama sfincter) si atunci incepi sa vomiti. Asta nu inseamna neaparat ca daca vomiti te si dilati, dar daca mai ai si contracti.... nu stiu parerea mea ar fi sa suni medicul.
Ramsan multi!
Miraco, Carla2005 eu nu am mai facut vaccinul deloc.
Lorym iesi din butoi!!!!!!!! Si mai ales pe Iuly... n-ar el grija de tine??!!
Aka eu incerc sa nasc natural, daca nu vor fi probleme. Sa dea DD! Totusi am vorbit si cu doctorita si mi-a spus ca la cea mai mica problema (bebeul meu are si circulara de cordon) facem cezariana. Deci incerc natural... sper sa si reusesc!
Gata ca ma apuc de treaba! Dar mai dau refresh din cand in cand va vad daca mai avem beblusi noi si azi
Pupicei multi la toate!!!!

Laura si bebe strumf 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua! Eu am intrat sa vedem daca mai avem vre-un beblus azi.Se pare ca nu pana la ora asta.Eu sunt si fericita si emotionata ca ne ducem sa-l vedem pe bebe si sa vb de nastere.Va pup si va urez o zii buna.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI DENY SI ZINA SA VA TRAIASCA PUIUTII RARES SI IRINA SA FIE SANATOSI ,MANCACIOSI SI NOROCOSI!!!!!!
BAMBOLETA si eu am intepaturi seara cand ies la plimbare pe jos iar burtica mea e tare de la 7 luni cred ca e normal medicul spune ca piticul meu e pe pozitie si-si poate anunta sosirea in orice clipa asa ca nu trebuie sa fac efort sau sa ma emotionez prea tare ca-mi poat declansa nasterea oricand .Am mari emotii si mi-e frica sant la prima nastere......(cezariana).
MIRACO SI CLARA2005 eu am facul vaccinul antitetanos la 32 saptamani la medicul de familie iar medicul de specialitate mi-a spus ca orice mamica trebuie sa-l faca obligatoriu, se poate face si in spital inainte de nastere cel putin asa se practica la noi .

DBUNNYreferitor la tema zilei nu e o idee rea sa ne gandim si la asta dar la noi se obisnuieste ca cei care vin sa-ti vada copilul nu vin cu mana goala adica hainute dulciuri, racoritoare,fructe si banuti pentru bebelus sa le poarte noroc si castig .Asa ca nu cred ca va trebui sa ne agitam prea mult decat cu o cafeluta si un piscotel eventual.

*bya*37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Bonjourica la voi, dragutele
Ramsan, draga mea, tot asa zic si eu ca nu mai am mult, sunt plina de emotii, nu-l mai las pe tati sa plece prea departe de casa, dar , vorba ta, vad ca bebe inca nimic. Desi, cum va spuneam saptamana trecuta, s-a angajat deja la iesire de peste o saptamana si, mai ales seara, ma rupe.
La fel si eu ca si Alexandra cateodata abia ma pot sprijini in piciorul drept si am senzatia ca acum, acum, iese cu totul afara
Laura, de ce mai mergi la serviciu , ca eu tot nu inteleg.
Mai ales ca am vazut ca esti in 37+ parca, nu?
Dbunny, durerile acelea seara, cum spui tu, si junghiurile si durerile de spate, le am si eu de vreo 4 saptamani, dar acum sunt mai rare si mai intense.
Nu mai vorbesc, daca stau mult in masina , chiar si in dreapta, seara am senzatia ca mor. Ce sa mai zic de condus, eu care de la 18 ani nici dupa paine nu ma duc fara masina....Acum nu merg oricum ca ma simt atat de obosita, parca toata noaptea si toata ziua as da la sapa.
Cel putin de vreo saptamana eu sunt cu toate gata, camera lui bebe,lenjeriile lui de pat , hainutele lui spalate, calcate, bagaj spital, curatenie, tot...Asteptam
Deja sotul meu incepe sa fie nerabdator: dar bebe nu mai vine? Ca abia astept sa-l vad...

Mio 39+ cu LEON ROBERTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna burtici! Am intrat si eu cu greu pe forum; pana am citit tot, au trecut vreo 2 ore, nu stiu de ce se incarca paginile atat de greu ...
Nu stiu voi, dar eu ma misc din ce in ce mai greu, noaptea decat sa ma mut de pe stanga pe dreapta...no comment + ca au inceput sa ma doara niste oscioare din zona inghinala, iar bazinul trosneste la fiecare miscare mai ciudata.
Dop...nu stiu ce sa zic, am si eu o secretie ciudata, in special dimineata cand ma dau jos din pat, nu are miros, dar e usor galbuie.
Azi ma gandeam ca saptamana viitoare pe vremea asta o sa am bebel..m-au luat iar emotiile.
Pupiciosi!
De azi suntem mai mari

Ana 39w cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Aaaa, sa nu uit, fetele mele, eu stiam ca dopul se elimita o data si bine, nu pe parcursul a nu stiu cate zile!!!!
Sa nu-l confundati cu secretia sarcinii care devine pe zi ce trece tot mai abundenta si gelatinoasa.
Eu inca n-am vazut nimic la mine si barem ca ar fi vremea, nu?
Pupici la voipt moment

Mio 39+ cu LEON ROBERTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Pentru cele care vor sa treaca timpul mai repede si cu folos, dar care se si pricep la tricotat si vor sa faca ceva cu manuta lor pt bb am gasit un site foarte interesant....
http://www.jessica-tromp.nl/eeyore_piglet_tigger.htm
Spor la lucru! Eu nu stiu ce sa aleg k imi plac o multime de modele....

Madalina 33+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata!
FELICITARI NOILOR MAMICI,ZANA SI DENY!!!!!!!!!
BUN VENIT BEBELUSHILOR RARES SI IRINA,SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA FRUMOS,FRUMOS!
Ieri am avut si eu ultima ecografie.Totul e ok,placenta s-a ridicat destul de bine, este desupra capusorului ei deja.Deci, o sa nasc natural, insa cand.....Dzeu stie si Georgia.I-am vazut mutrita,cred ca are nasucul lui kaveh, cam marisor, insa mami o iubeste oricum.A inceput sa dea din buzite si la un moment dat isi sugea cu foc degetelul mare de la o manuta.
Dupa eco, am taiat-o la Manchester,aveam treaba acolo si nu puteam amana plecarea.Am ajuns acasa la 4 si jumate dimineata, mai mult moarta decat vie.Nu stiam cum sa ajung mai repede la pat,ca tremura carnea pe mine de oboseala.si acum sunt zombi,asa ca o sa ma retrag la somn, ca nu mai pot.Am condus ieri mai mult de 400 de mile,insa am noroc de masini super confortabile, altfel cred ca as muri.
va las ,fetelor,ma duc sa ma culc un pic,ca simt ca mor.Va pup pe toate si va urez o zi buna.

36+,Iasmina Timeea si bebe georgia Helia

cristina

Mergi la inceput