Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume micutilor !!

almo si tu trebuie sa nasti saptamana viitoare; de abia astept sa-mi spui cum a fost: eu, desi am gemeni, inca nu m-am hotarat daca sa nasc normal sau sa fac cezariana

o noapte linistita

mamaana 30+ Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Deny Zina sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi si voua refacere rapida.
eu creca dopul l-am eliminat acum o saptamana oricum si termenul este spre sfarsit, abia astept sa-mi vad puiul deja nu mai am rabdare.
Pupici la toate burticile
La multi ani PIticot

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

romexpo. e targul al mai mare cica

quote:
Originally posted by m_monique

quote:
Originally posted by chris80

fetelor, pe 8-10 dec este kidex...oare care dintre noi or ajunge acolo?

chris 34+ alexandra

unde se va tine?

32 + cu

Nunta noastra

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

`Neata. Prezenta si eu la cafeluta . Inainte de a pleca la servici.

O zi buna

Monica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata

e asa de tipic pt mine-azi plecam la munte, alex a pus ceasul mai tarziu-pe la 8, iar eu la 7 fara un sfert mergeam la baie exact la ora cand suna ceasul de obicei...nici gand sa mai adorm, plus ca mi s-a facut o foaaame, asa ca acum rontai biscuiti, ca mi-e lene sa ajung pana in bucatarie, si stau pe net.

am fost ieri sa vedem caruciorul ales de nasa. e de la cam, italienesc, si e super, are tot ce vrei, singura bila mai gri, nici macar neagra, e ca la pliere se foloseste si mana si piciorul, spre deosebire de latele care se inchid si se deschid dopar cu mana. dar pe cuvant ca asta nu e capat de tara, imi plac si culorile rosu si cu albastru, spre depsebire de alte variante pe nuante foarte deschise si deci foarte expuse jeguirii intense. are scheletul esor de 6,9 kile, scaunul de masina pana la 13 kg, iar landoul se detaseaza si am de gand sa il folosesc pe post de cos de bebe, mai ales ca daca ii lasi jos niste piciorute cumva, il poti legana pe bebe la stanga si la dreapta-asta cand e scos de pe cadru.ne-am mai uitat si la alte modele, dar respectivele aveau roti maaari, care se umfla cu pompa, si eu nu am nevoie de asa durere de cap, mai ales ca la al meu trebuie sa ma zdrobsesc de vreo 2, 3 ori pana sa schimbe un bec. m-am bucurat ca e cadrul mai usor decat la ce vazusesm eu, pt ca am imprumutat ideea finei noastre si il vom tine in portbagajul masinii mele. nu are nici un rost sa il plimb pana sus, mai ales ca noi avem fiecare masina lui, iar atunci cand plecam la cumparaturi, alex gaseste ca el e prea mare pt matizul meu si mergem cu a lui, deci nu ne va incomoda deloc. in paranteza fie spus, pe mine ma apuca toti nervii cand merg cu a lui, ca e mare, si pana o scot din parcare imbatranesc. parca sunt un sarpe care isi tot taraie corpul si corpul e interminabil. plus ca una e masina mea, care se fofileaza usor si pe care o pot lasa oriunde aruncata la o margine de trotuar, pe cand ailalta trebuie parcata frumos si cu grija si eventual sa nu ii ramanan nici o zgarietura. a propos de zgarieturi, am parcat matizul in bara unuia de protectie... intram intr-un loc f ingust, unde doar matizul putea intra, eram cu socrii, care ma bateau la cap, si la un moment dat mi-am luat privirea de pe retrovizoare sa le zic sa mai taca, ca oricum se repeta si pricep de prima data cand mi se zice ceva. din pacate, posesorul celeilalte masini tocmai venea cu sacosele si a asistat la spectacol. eu cred ca l-as fi batut pe ala care imi atingea masina sub ochii mei. doar mie mi s-a infundat portiera, el nu a avut nici pe dracu, dar urla de nu se vedea, iar eu, avand deja nervi acumulati din masina, urlam la el sa nu ma ia pe mine la per tu, ca nu ne cunosatem, ca masina lui nu are nimic si sa imi vorbeasca civilizat. intr-un final a plecat injurandu-ma, dar cel putin vorbea cu dumneavoastra... si in fond care e problema lui, ca nu avea absolut nimic, nu aveam viteza, va dati seama, si eu a trebuit sa merg la politie, nu el.
doamne, alt roman. gata, tac.

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

neata fetelor

m-am sculat de pe la 5 si a trebuit sa mananc ceva . acum facut ceai si citeam noutatile de pe forum .
va doresc o zi frumoasa, desi se zice ca ar fi printre ultimele calduroase .

pupici
D34+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetele

cris, crezi ca gasesti o poza pe net cu caruciorul tau? suna f bine ce ai descris tu acolo. daca mai pui si un pret...eu am gasit unul pe net, la babycomfort, cu vreo 5.5mil care arata binisor si seamana cu ce zici si tu.
distractie placuta la munte

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

neata fetelor,
am luat si eu carucior de la Baby expo, firma Graco (model VIVO) cu 8.4 mil lei, Are londou cosulet scoica nu are dar acolo am aflat ca orice cosulet graco se poate monta. Londoul poate fi si cosulet de mana. se pliaza frumos si simplu de manevrat.
Profitati de expozitiile pentru copii pentru caacolo sunt rediuceri. La Baby expo erau semnificative la produsele de acest gen.
Irina
Nastere usoara si fara emotii pentru fetele ce se pregatesc. Noi mai avem pana in dec 6-13 sper.... sa nu se grabeasca ...

BB 29 sapatamani + baietel de 7 ani si 6 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna dimineata,fetelor!
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi bebelusi!Cand ma gandesc ca nu mai e asa mult ma ia cu ameteli.
Noi suntem bine,am fost miercuri la control si ma mai duc peste doua sapt.Intre timp trebuie sa mai fac alte analize.
Am si eu o intrebare pt fetele care au fost Institutul de hematologie,merge si cu trimitere de la medicul de fam,ca mie dr.mi-a scris pe o reteta ce trebuie sa fac nu mi-a dat vreo trimitere?
Mai am ceva cumparaturi de facut pt bebe,mai precis costumul de iarna ,iar pt mine n-am luat inca nimic.Oricum am vazut ca voi aveti niste liste cam lungi.Eu data trecuta n-am avut atatea:haine pt bebe,pampersi,prosop si un sapun pt el iar pt mine camasa ,chiloti, sutiene pt. alaptat,vata si fasa si bine inteles sapun si prosop.A si papuci.In rest nu am avut nevoi de altceva(adica asternuturi sau mai stiu eu ce).Oricum era super cald(dadeau caldura,desi eu am nascut la farsit de aprilie).A trebuit sa cumpar pt mine fier injectabil(am pierdut mult sange) ca nu aveau si bephanten si oximed pt cicatrice.
Dimineata venea si il spala pe bb(ii punea chiar si pampers de la ei),il infasa si dupa ti-l lasa in gria.Eu am fost f multumita de conditii.(Maternitatea Polizu-la rezerva).
VA pupic pe toate dulce.
Ana33+cu si mamica de Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata,

ieri n-am intrat decat sa felicit pe stelele zilei, asa ca avem acum treaba multa, de recuperat pagini i pagini..
Am citit pe fuga, repede, repede.

Ieri am mai fost la cumparaturi, cu o prietena si cu bebelina ei.
Un magazin, pe Ion Mihalache (fostul 1 Mai), pe "la ciuperca".
Marfa era asa si asa, dar daca ai rabdare gasesti si lucruri calitative si convenabile.
A gasit costumase din bumbac, nu f groase, cu 15 RON.
Si eu i-am luat lui bb2 un puloveras, pt cca 1 an, cu 32 RON.

Apoi am preparat un tort de ciocolata cu frisca. Mmmmmmmmm.
Cea mica a fost cumintica si-a dormit exact cand trebuia, adica cand ne "solicita" tortul.

Mirona, ma bucur ca Dia e pregatita. Sper ca tensiunea marisoara.. o sa fie o.k. pana la urma.
Off, ce povesteai de mamica care practic a nascut langa ea..

Si ce povesteai tu despre acel ceva galbui, care se intinde, cred ca este de la ovule.

Laura13, ce este totusi cu sangerarea ta. Cheaguri de sange?
Dopul? Ai grija, te rog. Si gata cu munca!

Carla2005, vaccinul antitetanos nu prea se mai recomanda/face in Bucuresti, de exemplu. Dar cateva din mamicile de pe-aici (mai ales nebucurestence) l-au facut.

Raluca este iar in spital??

35+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput