Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna seara burtici si mamici de bebici!

Dianocica eu as chema vreo prietena buna la mine in seara asta, iar daca durerile alea nu se lasa nici cu no-spa nici cu dush caldutz, nici cu miscare... as da o fugutza la "pistal" macar sa verific daca totul e ok... chiar daca husbandul e plecat eu ma bazez pe mine, nu? Nu intra in panica, verifica-ti bagajelul si ia-l cu tine daca ajungi la control in seara asta si sa nu cumva sa intri in panica. Poate iti pune vreun amestec litic ceva si se calmeaza durerile iar bebe mai asteapta putin sa creasca in burtik...
Saryta nu am disparut ... doar intru mai rar ca doar m-a apucat "cuibu" si pe mine...
Mio tu esti in 39 sapt. si vad ca bb nu prea da semne de venit pe lume? Cum te simti?

Fetelor in legatura cu dopul de mucus.. eu am eliminat duminica dimineata asa ceva, alb opalescent, cu consistenta groasa (nu cum este scurgerea noastra fiziologica), o bucatica cubica de 3x4 mm, parca era ceva mai uscat asa... fara urma de sange...ups asta sa fi fost chiar dopul?

Ramona 38s1z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara burticile

Eu am stat cuminte in patut am venit sa vad daca au mai aparut bebei ne invatam cu narav

Jojo_miha-cateodata am contractii,cateodata doar intepaturi

Cleomoni-

Dianocica- au mai trecut contractiile?esti bine?

Pitikot- felicitari casa de piatra

Miraco,Carla2005-eu am facut vaccinul in sapt 34,o sa va doara mana vreo 2-3 zile sa puneti comprese cu gheata trece mai repede durerea

Ramsan-ce mai face bebe Rares? nu da nici un semn? cand te mai duci la control?

Lavinia_p-ce mai faci?

Lorym-si mie imi este f.frica de nastere dar in ultimul timp incerc sa ma controlez si ma gandesc doar ca in curand imi voi tine bebelina in brate ceea ce ma face sa mai uit de toate gandurile negre

gata fug inapoi in patut
noapte buna si somnic usor sper sa dorm mai bine in noaptea asta

Bamboletta 37+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa,m-ai facut curioasa rau..fatza de cine ai presimtirea?pls nu ma lasa asa..imi zici???

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Bun venit bebelusilor Irina si Rares
Mamicilor refacere rapida, laptic si bebei cumintei.
Pitikot , si casa de piatra. Vrem poze
Chris teoretic si tu poti ajunge, ca am vazut ca ai DPN pe 12.12.06
Laura cum vei naste tu? Oricum va fi, mult curaj , noi suntem aici si facem galerie pentru Daniel (sper sa nu fi gresit).
A venit somnicul, ma duc repede sa nu plece. Va pup pe toate. Noapte buna.

Monica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sunteti niste scumpe toate. mersi mult pt incurajari. am avut un mic atac de panica, dar m am linistit. io am fost o graviduta mai nesuferita, adica am lucrat pana sapt trecuta si, cel mai imp, am lasat totul pe ultima suta de metri. toata lumea ma imbrobodea cu superstitii, ca sa nu cumperi, sa nu aranjezi, sa nu...
iar azi m am panicat toata ca mi am dat seama, pe langa faptul ca nu aveam un leut in casa, iubi a plecat cu cardul la el..., ca nu mi am facut nici un bagajel, nici tampoane nu cred ca am in casa, lucrusoare pt bebe - cele primite, ca io n am luat nimic - nici macar nu le spalasem inca o data... ce sa mai, o luasem razna de tot. acum m am linistit, maine dimineata plec la cumparaturi. si ma gandesc ca contractiile(scuze) sunt totusi de la mititelu' asta voinic care se misca tot timpul si da asa tare si se muta toata ziua...
daca trecem cu bine de noaptea asta, suntem cei mai tari
mersi mult pt incurajari, chiar aveam nevoie. va pup si poate nu stati ca mine, toata noaptea pe net...

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ramsan-cred ca a fost dopul si taceai asa nu ziceai nimic numai ne trezeam s-a nascut bebe Rares
deja ai 38 sapt wow ce trece timpul,cand ma uitam la mamicile de sept-oct si aveau 37-38 sapt ma apucau emotiile si acum uite ca si noi avem 37-38 si chiar 39 sapt si suntem pe ultima suta de metri

Dolores-chiar ma gandeam la tine cand am scris mesajul si vroiam sa intreb de tine si uite ca ai aparut

din cate stiu eu Laura vroia sa nasca normal daca e totul ok

Bamboletta 37+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

laura eu daca sangeram atatea zile nu ezitam sa sun medicul...nu e nevoie sa ti se intareasca burtica pt a suna , ma repet,mediucl si mai cu seama ca ai inceput a elimina dopul...de fapt ce astepti????pune mana pe telfon sa nu fie prea tarziu....curaj mami

bambo si eu de foarte multe ori simt acele intzepaturi.....nu stiu care e cauza

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

da roxana c. strict si la obiect,asa ca nu ti se pare. david e bine, creste si misca, ma face fericita..te pup

poze
poze dolores

Mergi la inceput

pe aici bulisor doar ca azi am fost mai toata ziua plecata..te pup si merci ca te interesezi de mine..tu ce mai faci?ce mai zici?cam scumpa la "vedere"

bambo, gand la gand cu bucurie..

noapte buna

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Se pare ca se inmultesc bebelusi.Noi azi am fost la plimbarica,am facut piata la Billa.Maien mergem la doctor si mereu am emotii mai ales acum cand banuiesc ca va fii ultima consultatie.Vreau si eu sa nasc sa-mi iasa de-o grija.Nu-mi este sommn asa ca o sa mai bantui pe net.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput